Eddig 15 legjobb és legkönnyebb androidos hordozórakéta

Unja az alapértelmezett okostelefon-témát? Próbálja ki az eddigi 15 legjobb és legkönnyebb hordozórakéta alkalmazást.

Annyi mobiltelefon-gyártó alkalmazkodik az Androidhoz, ami azt jelenti felhasználói tapasztalat ugyanaz lesz egymással? Egy másik élmény biztosítása érdekében a gyártók fejlesztenek indító saját érintésükkel. Sajnos néhány alapértelmezett hordozórakéta sok RAM-ot foglal el, ami végül lelassítja a telefon általános teljesítményét. Ezért Jaka összegyűjtötte legjobb és legkönnyebb hordozórakéta.

A megjelenítés testreszabásának mélyen integrált képessége valóban az Android egyik előnye az iOS-hez képest. Tehát azoknak, akik unják indító alapértelmezett Android. Vagy azért, mert nehéz, egyszerűbb megjelenést szeretne elérni, hogy működőképesebb legyen, vagy esetleg több funkciót szeretne. Itt van 15 indító eddigi legjobb és legkönnyebb.

  • Az eddigi legfejlettebb Android Lockscreen alkalmazás
  • Hogyan készítsünk saját Lockscreen háttérképet Androidon
  • 6 nagyszerű Launcher téma, amely még őrültebbé teszi az Androidot

15 legjobb és legkönnyebb Android-indító eddig

1. Tálca

Tálca a legkönnyebb alkalmazásindító fejlesztőBraden Farmer. Ez a hordozórakéta asztali élményt kínál az alkalmazásokhoz való egyszerű hozzáféréssel és a többtámogatással.ablak. Igen, tálcán jelen van a multifunkcionálisablak Android 7.0 Nugáton.

Braden Farmer Enhancement asztali alkalmazások LETÖLTÉS

Azok számára azonban, akik még mindig használnak Lollipop vagy Marshmallow alapú Android okostelefont, használhatja azt is indító ez az. Asztali stílusú kijelzővel kezeljük, kiegészítve tálcán és menü Rajt (alkalmazásfiók). Előnyök indító fény tálcán Ezt az ApkVenue is megvitatta a következő cikkben: Hogyan lehet megváltoztatni az Android megjelenését olyan kifinomultan, mint egy számítógép.

2. Műveletindító 3

Azok számára, akik szeretnék megtapasztalni, milyen érzés egy Google Pixel telefont használni, kipróbálhatják ezt az indító alkalmazást. Műveletindító 3 az egyik legjobb Android hordozórakéta alkalmazás Chris Lacy amely nemrégiben szerzett frissítés a legutolsó.

Chris Lacy asztali fejlesztő alkalmazásai LETÖLTÉS

Az Action Launcher 3 3.10.0 legújabb verziójának használatával számos új Android 7.1 Nougat funkció használható. Ezen új funkciók közé tartozik a Gyorsbevágások: funkciók parancsikon mint például az Android 7.1 Nougat, az Android 7.1 Nougat Icon Pack, az Android 7.1 Nougat App fiók, az Android 7.1 Nougat stílusú mappa és még sok más.

3. Nyílindító

Arrow Launcher egy kifinomult és intelligens Android indító alkalmazás készült Microsoft. Az Arrow fő erősségei azok a funkciók, amelyek felgyorsíthatják az Ön számára tetsző tartalomhoz és alkalmazásokhoz való hozzáférést, és technológiai kifinomultságával manuálisan vagy automatikusan kiválaszthatók.

Microsoft Corporation Asztali javító alkalmazások LETÖLTÉS

Ettől eltekintve az Arrow launcher bájos megjelenéssel is rendelkezik. A nyíl valójában azok számára készült, akiknek gyorsaságra és rendre van szükségük. Az alkalmazásokat a következőn keresztül is elrejtheti a Beállítások menüben és továbbfejlesztett keresési funkciók. Kereshet alkalmazásokat és embereket a telefonján, nemcsak az interneten.

4. Nagy indító

Nagy indító a legkönnyebb Android hordozórakéta alkalmazás, amelyet idős emberek vagy gyengén látók számára terveztek. Ennek ellenére ez a nagy hordozórakéta saját vonzerejét kínálja a tervezett demográfiai adatokon túl.

A WePeach Innovation Technology Inc. asztali fejlesztő alkalmazásai LETÖLTHETŐ

A méret mellett betűtípusok és nagy ikonok, akkor is nagyon tiszta megjelenést kap, egyszerű rácsos felülettel és nagyon könnyen használható. Ez emlékeztet minket egy Lumia eszköz megjelenésére a Windows Phone-val.

5. Mega Launcher: Kezdőképernyő

Mega Launcher egy könnyű hordozórakéta-alkalmazás, amely még viszonylag új a Google Play Áruházban. Indító úgy tervezték, hogy testre szabható legyen, miközben továbbra is megőrzi a zökkenőmentes, tömör és érzékeny felhasználói élményt. A Mega Launcher számos témával rendelkezik, kütyü, és intelligens mappa amely automatikusan kategóriák szerint rendezi az alkalmazásokat.

6. ZenUI Launcher

Azok számára, akik unják ugyanezt az alapértelmezett felületet, és több funkcióval rendelkező, de stabil hordozórakétát szeretnének, a választás az ZenUI. Igen, ez a ZenUI az felhasználói felület az ASUS gyártotta, és eredetileg kifejezetten a Zenfone termékek számára készült. A ZenUI úgy lett kialakítva, hogy minden navigációt hatékonyabbá tegyen, és számtalan olyan funkciót kínál, amely megfelel az ízlésének.

7. Google Asszisztens Indító

Azok számára, akik nem kalandosak, inkább az egyszerűséget kedvelik, és teljes mértékben kihasználják a Google által kínált különféle alkalmazásokat, például a Google Asszisztenst, akkor használnia kell Google Asszisztens indító. Az egyik kiváló tulajdonsága az Hangfelismerés, ahol aktiválhatja a Google keresési funkcióját, vagy különböző alkalmazásokat nyithat meg egyszerűen az "OK Google" kimondásával.

8. Wiser - Egyszerű indító

A következő legjobb és legkönnyebb Android indító az Bölcsebb aki megpróbálja rendbe tenni és leegyszerűsíteni az okostelefon élményét. Ez úgy történik, hogy a kezdőképernyőt négy részre osztja, nevezetesen a hirdetőtáblára, a kezdőlapra, az emberek kedvenceire és az alkalmazásokkal elrendezés nagyon vonzó és minimalista hagyományos.

9. Új Launcher

Új Launcher egy könnyű hordozórakéta-alkalmazás, amely hasonló megjelenést és hangulatot kínál, mint az Android Nougat. Az Új Launcher számos funkcióval van ellátva, köztük 200 lehetőség a testreszabásra, a módra Energiatakarékos kiegészít vmivel CPU monitorozás, amely csak 3 MB méretű. Tehát azoknak, akiknek van egy régi okostelefonjuk 512 MB vagy 1 GB RAM-mal, és szeretnék megtapasztalni az Android Nougat alkalmazást, kipróbálhatják a New Launcher alkalmazást.

10. Zero Launcher

Nagyon kis fájlmérettel, Zero Launcher a legkönnyebb alkalmazásindító az Androidon. Az egyszerű és letisztult megjelenésű ez a könnyű hordozórakéta alkalmazás különféle jó funkciókkal is rendelkezik, mint pl RAM emlékeztető és alkalmazászár.

Apps Desktop Enhancement Zero Team LETÖLTÉS

Ennek a könnyű hordozórakéta alkalmazásnak az előnyeit a következő cikk is megvitatta: 5 módja annak, hogy 1 GB RAM-ot biztosítson az Android mobiltelefon fényében és gyorshajtásában!.

11. Hola Launcher

Egy alkalmazás indító amely régóta ismert könnyű teljesítményéről Hola Launcher. A megjelenés gyönyörű és hűvös, és a beágyazott sok fejlett funkció nem teszi ezt lehetővé indító egyre keményebb. Még a fájlméret is nagyon kicsi, így nem pazarolja a RAM-ot és a belső memóriát. Szeretne indító Hűvösnek tűnő, de nem nehezedő okostelefont használó Android egyszerűen töltse le Hola Launcher ez alatt.

Holaverse Enhancement Desktop Apps LETÖLTÉS

A Hola Launcher képességéről és könnyedségéről a következő cikk is szól: 11 LASSÚ ANTI-módszer ezzel szuper gyorsaságot eredményezhet az Android-on.

12. Intelligens indító 3

Alkalmazás indító könnyű és egyedi megjelenés az Android felhasználók választása szerte a világon. Intelligens indító 3 vessen egy pillantást kezdőképernyő különleges, rajzoló ügyes alkalmazás, valamint az alkalmazási kategóriák szisztematikus elrendezése. Ez az Android indító alkalmazás a RAM-ot és az akkumulátort is kíméli. Ellentétben az alapértelmezett Android indítóval általában.

GinLemon Desktop Enhancement Apps LETÖLTÉS

Az intelligens indítóról a következő cikkekben is szó esett: 5 legjobb Android Launcher alkalmazás.

13. APUS Launcher

A megjelenés egyszerű és szép. Használata szintén egyszerű és nem igényel bonyolult beállításokat. Ettől eltekintve funkciókkal tiszta memória és energia takarékos az övé, APUS Launcher megérdemli, hogy az Android legjobb, legkönnyebb és energiatakarékos hordozórakéta-alkalmazásának tekintsék.

Apus Group Apps Desktop Enhancement LETÖLTÉS

14. Themer

Sokan stílusos módon szeretnék megváltoztatni androidos okostelefonjuk megjelenését "Nagyon VAGYOK". De zavarodott, hogyan? Lazítson, a nevezett alkalmazással Themer, még hűvösebbé teheti androidját olyan kijelzővel, amelyet karaktere szerint választhat.

Asztali alkalmazások fejlesztése MyColorScreen LETÖLTÉS

A Themer alkalmazással használható legmenőbb témákat a következő cikkben tárgyaltuk: 6 nagyszerű Launcher téma, amely még őrültebbé teszi az Androidot.

15. ilauncher

Nem lehetetlen megváltoztatni az Android megjelenését, hogy olyan legyen, mint egy iPhone. Sőt, mondhatni nagyon könnyű. Csak az indítót kell kicserélnie az iPhone-hoz hasonló megjelenésű ilauncher-re. Indító ilauncher ettől Androidod olyan hűvös, mint egy iPhone. Használatához olvassa el a következő cikket, amelyet az ApkVenue írt: Hogyan lehet élvezni az Apple iOS 7 alkalmazást Android rendszeren.

Ez 15 alkalmazás indító legjobb és legkönnyebb. Ha van pályázati ajánlása indító mások, akik nem kevésbé klasszak és könnyedek, kérjük, írják meg véleményüket az alábbi megjegyzések oszlopba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found