5 ingyenes Battle Royale játék pubg riválisoknak!

Az utóbbi időben rengeteg Battleroyale műfaji játék alakult ki, főleg miután a PUBG játék népszerűsége megnőtt. Azonban sok olyan játékos is van, akiknek a pénzügyi tényezők miatt nem sikerült megvalósítani a PUBG játék vágyát.

Az utóbbi időben nagyon sok műfaji játék van Battleroyale felugrott, főleg a népszerűség után játékok A PUBG növekszik. De sok is van játékosok akiknek a PUBG-vágya pénzügyi tényezők miatt nem valósult meg. Magad is tudod, hogy a PUBG ára megfelel Gőz elég drága?

Ezért sok fejlesztő versenyeztetni játékok műfaj Battleroyale és kiadja online ingyenes. Nyilvánvalóan játékokBattleroyale szabadon szerezhet például sok rajongót, amelyeket az ApkVenue az alábbiakban tárgyal. Hozzávetőlegesen, körülbelül játékok melyek azok a dolgok, amelyek versenyezni fognak a PUBG-val? Vessünk egy pillantást a cikkre.

  • 5 módszer a PUBG mobil lemaradásának leküzdésére Androidon (100% -ban hatékony!)
  • 15 tipp és hogyan kell játszani a PUBG Mobile-t a Pro Player segítségével, a csirkevacsora nem álom!
  • 7 legjobb PUBG-szerű Android-játék, amelyet ki kell próbálni

5 Ingyenes Battle Royale Games Rival PUBG!

1. Az utolsó ember áll

Fotóforrás: mmogames.com

A szerelmesek számára játékok műfaj Battleroyale ismernie kell játékok ezt. 'Az utolsó emberig' egy játékokBattleroyale amely lehetővé teszi a harcot az erdő közepén, különbözik a PUBG-tól, amely a város közepén harcolhat.

Mert játékmenetönmagában elmondható, hogy hasonló a PUBG-hoz, de 'Az utolsó emberig' nem tud járművet vezetni, vagy az időjárás változik. tudszLetöltésjátékok ezt ingyen közvetlenül a Steam Store.

2. A túlélés szabályai

Fotó forrása: techbeasts.com

Ha ez az egész látszik játékosok már tud. Battleroyale játék nevezett "A túlélés szabályai" vagy amit általában neveznek ROS Ez valóban sok szívet elnyert játékosok. A jó grafika mellett játékok Ez két változat is elérhető, nevezetesen PC és Mobil.

És a különbség a két változat között csak az eszközben van, játékmenet és minden más a régiben marad. Azoknak, akik olyan játékokat szeretnének játszani, mint a PUBG, de nincs pénzük, "A túlélés szabályai" itt a helyes válasz.

Töltse le a NetEase Games Browser Apps alkalmazást

3. Fornite

Fotó forrása: windowscentral.com

kívül 'Az utolsó emberig', ott is van Battleroyale játék ingyenes, ami nem kevésbé jó, mégpedig „Fornite”. Játszma, meccs által készített EpicGames eltér Battleroyale játék általánosságban. A "Fornite" -n épületet tud építeni.

Rajzfilmszerű és lowpoly témákkal borított 'Fornite' még a Youtuberek körében is sok rajongót vonz. Neked, szerelmesek játékok Fantasy témájú „Fornite” különösen az Ön számára tökéletes játékok ingyenes és egyáltalán ingyenes.

4. Kések

Fotó forrása: wolvsa.com

Újra újra NetEase képesek hálátlanítani magukat a játékosok, a cikk nem "A túlélés szabályai" nekik is van Battleroyale játék egy másik „Knives Out” néven. A ROS-tól nem sokban különbözik a Knives Out is Battleroyale játék általánosságban.

Neked, szerelmesek Battleroyale játék változat okostelefon, játékok'Knives Out' neked muszáj Letöltés és próbál. Mert mégis okostelefonos játékok, a játékban bemutatott grafika nem alacsonyabb a grafikánál Battleroyale PC verzió.

5. Elzium gyűrű

Fotó forrása: garena.co.id

Nemrég ínyencek Battleroyale játék meglepte a látszat játékok Tencent nevű készítette „Ring of Elysium”. Ennek oka: Battleroyale játék ennek van grafika egyenlő a PUBG-val, és a kiválóság játékok ez a szabálytalan időjárási változás a játékban.

Eltérő, játékok Sok olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek a PUBG-nál nincsenek, jó hír ez a 'Ring Of Elysium' ingyenes. A jelentés játékok ezt teheti Letöltés egyenesen Garena Launcher mert Garena lett az játékkiadó ez.

Ez az 5 Ingyenes Battle Royale Games Rival PUBG. Ön szerint az 5 között játékok hogy melyik versenyezhet leginkább a PUBG-val?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found