hogyan lehet ugyanarra a képre keresni bármilyen alkalmazásban androidon

Így találhatja meg ugyanazt a képet egy androidos okostelefonon, amely hasznos azok számára, akik hasonló képi vagy azonos képű, de nagyobb felbontású képeket szeretnének megtalálni.

Tekintettel arra, hogy az Androidot a Google keresőóriás gyártja. Kicsit furcsa, hogy a mobil operációs rendszer nem rendelkezik mélyreható képkereső rendszerrel.

Igen, a kép megnyomásával bízhat a Chrome böngészőben, hogy megtalálja a kapcsolódó vagy ugyanazt a képet. Más alkalmazásokban azonban nem működik.

Maga a kapcsolódó képkeresési funkció hasznos azok számára, akik hasonló látványvilággal szeretnének képeket keresni. Vagy talán azok számára, akik ugyanazt a képet szeretnék, de nagyobb felbontással, mint a fénykép.

Az ApkVenue-nak van megoldása, szeretné tudni, hogyan? Így találhatja meg ugyanazt a képet az Androidon.

  • Még mindig telepítenie kell egy egyedi ROM-ot az Androidon?
  • 10 legújabb Android okostelefon 2017. február

Hogyan keressük meg ugyanazt a képet az Androidon

Töltse le a Képkereső alkalmazást

Jelentés a Gadget Hacks, fejlesztő Ez a Qixingchen nevű alkalmazás nagyon hasznos alkalmazást hozott létre az úgynevezett kapcsolódó képek keresésére Képkeresés.

Ez az alkalmazás funkciókat hoz Google Képek okostelefonjára, lehetővé téve a kapcsolódó vagy ugyanazon képek egyszerű keresését bármely alkalmazásban.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A Képkereső alkalmazás használata

  • Első Letöltés és telepítés Képkereső alkalmazás a Google Play Áruházban.
  • Nyissa meg az alkalmazást, beállíthatja a beállításokat.
  • Nos, csak annyit kell tennie, hogy letiltja a beállítást "Nyissa meg a beállításokat feltöltés előtt", így gyorsabban végezhet képkeresést.

Kész, most bármilyen alkalmazáshoz kapcsolódó képkereséseket hajthat végre. Ezt a menü használatával teheti meg Ossza meg, majd válassza a "Képkeresés" lehetőséget. Várjon néhány percet, az eredmények kiderülnek. Választhat nagyobb felbontású képet, vagy vizuálisan hasonló képeket kereshet.

Sok szerencsét, Ossza meg Ön szerint! Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found