mint jarvis, így lehet rávenni az androidot a nevedre!

Szórakoztató lehet, nem igaz, ha az Ön által használt Android okostelefon köszönhet a nevének? Mivel Ön az okostelefon, amelyet használ, annál több. Nos, így teheti meg, hogy az Android mondja ki a nevét.

Akit itt nem ismer Vasember JARVIS-ja? A JARVIS nemcsak egy mesterséges intelligencia, amely megkönnyíti a munkát, hanem köszöntheti a tulajdonosát is, mégpedig Tony Stark. Szeretné, ha Android-készüléke köszönne a nevének?

Azzal, hogy Androidod üdvözli a nevedet, Androidod olyanná válik, ami leírja személyiségedet. Tehát, így az Androidod egyre inkább teljes mértékben a tiéd lesz hogyan lehet az Android-t köszönni a nevednek.

  • Hogyan készítsünk IRON MAN JARVIS-t Android okostelefonján
  • Hogyan lehet a számítógépet üdvözölni indításkor
  • Könnyű módszerek a memória mentésére Android okostelefonokon

Tedd Android-hoz mondd ki a neved

Amikor az Ön által használt Android megjelenik egy Önnek címzett üdvözletben, akkor biztosan boldognak érzi magát. Mert ez azt jelenti, hogy az Ön által használt Android az Ön számára. Tehát, hogy az Android köszönhessen a nevének, használja az alkalmazást Szia Locker. Töltse le a Hi Locker alkalmazást az ApkVenue által biztosított linkről.

Apps Desktop Enhancement A lezárási csapat LETÖLTÉS

Köszönj a nevednek, még inkább tedd Androidoddá!

A Hi Locker használatával Android-ját minden alkalommal meg tudja szólítani a nevéről, amikor fel szeretné oldani androidos okostelefonjának zárolását. A megjelenésen kívül zár képernyõ klassz vagy, a Hi Locker használata meglehetősen egyszerű.

Miután telepítette és beállította a nevét, akkor egyszerűen adjon hozzáférést ehhez Értesítési hozzáférés. Ez a cél annak érdekében, hogy a Hi Locker képes legyen megjeleníteni az Androidodba belépő értesítéseket.

Ha zárat (jelszó, PIN vagy minta) használ az Android biztonságához, először ki kell kapcsolnia, hogy ne kelljen kétszer feloldania a feloldását.

Ha elkészült, később megnyithatja a bejövő értesítést jobbra csúsztatva, vagy figyelmen kívül hagyhatja balra csúsztatással. Hűvös, igaz? És ne felejtsd el, a nevedet hívják!

Ó igen, választhat 3 fajtát Stílus feloldásatudod. Konkrétan a stílus Az iOS rendszeren további beállításokat adhat meg, amelyek még izgalmasabbá teszik.

Nem csak klassz, de biztonságos is

A Hi Locker nemcsak személyesebbé teszi az Androidot azzal, hogy köszönhet a nevének, hanem még izgalmasabb élményt nyújt az Android biztonságában. Annak ellenére, hogy korábban letiltotta a zárolási funkciót Android-készülékén, hozzáadhatja azt a Hi Locker segítségével.

A Hi Locker nemcsak funkciókkal van ellátva Intelligens feloldás. Ezzel a funkcióval nyitva tarthatja androidját, ha megbízható WiFi-csatlakozáshoz csatlakozik, vagy ha az Ön által használt Smartwatch-eszközhöz csatlakozik.

Hogy, jó, igaz? Nem csak hűvössé teszi Androidját, hanem biztonságban is tartja Androidját.

Gyerünk, próbáld ki!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found