nem vagy tehetséges a fotózásban? Íme 5 androidos alkalmazás az elmosódott fotók megoldására

Gyakran fotóznak, de az eredmények homályosak? A tényleges elmosódott fotók továbbra is menthetők. A következő Android-alkalmazásokkal az elmosódott fotókat jobb megjelenés érdekében módosíthatja. Szeretne tudni bármit is? Figyelj igen!

Amikor fényképez okostelefon kamera, kiderül, hogy a kapott eredmények homályosak. Annak ellenére, hogy a megörökített pillanat jó volt. Talán néhányan közületek valaha is tapasztalta jobb?

Az ilyen események bizony elég idegesítőek. De, most te nem kell aggódni. A tényleges elmosódott fotók továbbra is menthetők. Val vel a következő Android-alkalmazások, megváltoztathatja az elmosódott fényképet, hogy szebb legyen. Szeretne tudni bármit is? Nézze meg a teljes Jaka áttekintést.

  • Gyakran gondoljon a Photoshop szerkesztéseire, és kiderül, hogy ezek a fotók valódiak!
  • 5 legjobb és ingyenes fotószerkesztő az Adobe Photoshopon kívül
  • Hatékony módszerek a városképképek elkészítésére okostelefonokkal

Nem vagy tehetséges a fényképészetben? Íme 5 Android-alkalmazás a fotók elmosódásához

1. Fotószerkesztő: Aviary

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Azt mondhatjuk Fotószerkesztő: Aviary van egyablakos megoldás azok közül a problémákból, amelyeket gyakran tapasztalnak azok, akik szeretnek okostelefonos fényképezőgéppel fényképezni. Ezzel az alkalmazással Ön meg tudja javítani elmosódott fotó. Nem csak ez az alkalmazás számos más érdekes funkcióval is fel van szerelve, mint például élesítés, színhőmérséklet, fókuszálás, és még sok más. Eltekintve attól a Aviary Photo Editor-tól is ingyen használható.

2. AfterFocus

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Ha olyan alkalmazást szeretne, amely könnyen használható és könnyedén képes javítani az elmosódott fotókat, AfterFocus érdemes megfontolni. Ez az alkalmazás lehetővé teszi az elmosódott fotók javítását a könnyű út.

A rendelkezésre álló funkciók szintén meglehetősen változatosak. Néhány közülük intelligens fókuszterület kiválasztása, háttér elmosódás, szűrő effektus, és könnyű megosztás. Maga az AfterFocus is használható ingyen. Ha azonban teljesebb funkcióra vágyik, használhatja a fizetett változat.

3. Fix Photo Blur

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Egyszerű és könnyen kezelhető. Talán ez az alkalmazás rövid leírása. A felület nagyon egyszerű. Sajnos az elérhető funkciók igen minimalizmus.

Az alkalmazás fejlesztésének eredményei azonban Fix Photo Blur ez elég jó. Csak a megjelenített eredmények nagyon függenek mennyire súlyos a fénykép elmosódásának problémája szembenézni. Ez az alkalmazás ingyenesen is elérhető.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Tökéletesen tiszta

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Valójában Tökéletesen tiszta először részt vett felületiOS. Most azonban ez az alkalmazás azok számára használható, akik alapú eszközöket használnak Android. Az általa kínált szolgáltatások meglehetősen teljesek. Használhatja az elmosódott fotók javítására vagy a fényképek megváltoztatására, hogy vonzóbbá tegye.

Eltérő, Tökéletesen tiszta szintén felszerelésre kerültek intelligens képkorrekció és gyorsan és egyszerűen kijavíthatja a fényképeket. Ennek az alkalmazásnak a használatához azonban pótolni kell egy összeg befizetésével 40 000 IDR.

5. Diffuminátor

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Azok számára, akik alternatív alkalmazást keresnek az elmosódott fotók javításához, fontolóra veheti azt is Diffuminator. Az alkalmazás koncepciója meglehetősen érdekes. Ezzel az alkalmazással csak a fényképeken csökkentheti az elmosódást az ujját dörzsölve a fénykép homályosnak látszó területeire. Ha Ön a felhasználó típusa pénzt akar megtakarítani, vedd lazán. Ez az alkalmazás ingyenesen használható.

Ott van 5 alkalmazás az elmosódott fotók kijavítására Android-on. Mit gondolsz? Könnyű és praktikus, igaz? Kipróbálta már az egyik ilyen alkalmazást? Ne felejtse el megosztani tapasztalatait az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found