4 legjobb android karaoke alkalmazás

A karaoke a legjobb módja a szórakozásnak. De ha karaoke-ba megy egy karaoke-helyre, akkor az biztosan megtörik, igaz? Nos, jobb, ha az Androidoddal karaokézol. Ez a 4 legjobb Android karaoke alkalmazás.

Ha unod a mindennapi tevékenységeket az egyetemen vagy a munkahelyeden, számos szórakozási lehetőséget élvezhetsz olyan nagyvárosokban, mint Jakarta. Akár lógni fog kávézó amely bemutatja élő zene, csak kávézással lógni, karaokézni a stressz enyhítésére. Izgalmas!

A technika fejlődésével a karaoke okostelefonokon keresztül is élvezhető. Barátaival vagy egyedül, az egész nap átélt fáradtságot énekelheti dal után. Nem kell vagyont fizetni, a következők A 4 legjobb Android karaoke alkalmazás neked.

  • 3 a legjobb zenei streaming alkalmazások Android 2015-re INGYEN!
  • 10 Android-alkalmazás, amely „májusban” továbbra is népszerű marad 2016-ban
  • 15 egyedi Android-alkalmazás, amelyet 2018-ban meg kell próbálni

A legjobb Android Karaoke alkalmazás

Ahelyett, hogy pénzt pazarolnék karaoke-ra a NAV, DÍVA, Mestermű vagy INUL VISTA, jobb kihasználni karaoke alkalmazás elérhető az Android okostelefonon. Elég csak egy internetes hálózattal, elégedett lehet énekelni, hogy oldja a fáradtságot. Ha össze akarsz jönni, az egyik legjobb Android karaoke alkalmazás együtt használható. Mivel azon kívül, hogy okostelefonját jobban megismerheti, a technológiai fejlődés az okostelefonokat szórakoztató eszközzé is tette.

1. ÉNEKELJ! Smule karaoke

Közötted ismernie kell ezt az alkalmazást. Azt mondhatjuk ÉNEKEL! Smule karaoke ez a legjobb és legteljesebb karaoke alkalmazás az Androidon. Ez a karaoke alkalmazás nagyszámú dalválasztékot kínál a hazai és a külföldi énekesektől. Nem csak egy teljes dalgyűjtemény, most karaoke alkalmazás Smule az Androidon videofelvételeket is készíthet, amikor karaoke közben is! Tehát karaokézhat, miközben hangot és teljesítmény akkor ossza meg a Facebookon vagy a Twitteren. Nem izgalmas?

Igen, a Smule ingyenes, de számos olyan funkció van, amelyért fizetnek. Köztük, hogy duettben csak akkor tudsz VIP dalokat énekelni, ha nem vagy feliratkozva a VIP SING-re! Smule karaoke. De akkor is karaoke szólóval szólhat a VIP-hez nem tartozó dalokról. Nagyon jó, ha csak okostelefonnal karaokézhatunk a barátainkkal?

Zenei játékok Smule LETÖLTÉS

2. Yokee Karaoke Sing & Record

Yokee Karaoke Sing & Record a következő legjobb Android karaoke alkalmazás. Az ApkVenue bevitte a Yokee-t a legjobb Android karaoke alkalmazásba, mert jellemzői meglehetősen érdekesek és egyediek. A Yokee lehetővé teszi, hogy sok dalt énekeljen, legyen az indonéz vagy külföldi. Érdekes módon a Yokee összes dalkeresése a YouTube-hoz kapcsolódik, így teljes dalkeresési eredményeket ígér.

Bár a Yokee ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból, a Yokee korlátozza a funkcióit. Bizonyos funkciókért fizetnie kell, ha használni szeretné őket. De nyugodjon meg, a Yokee egy pontrendszert biztosít fizetett funkcióinak feloldásához. Minél gyakrabban karaokézol a Yokee használatával, annál több pontot gyűjthetsz.

Yokee Video & Audio Apps LETÖLTÉS

3. Vörös karaoke

Akárcsak az ÉNEK! Smule karaoke, karaoke alkalmazás Vörös karaoke több tízezer dalkatalógust is biztosít, amelyeket elénekelhet. Ezenkívül ez a karaoke alkalmazás felvételi funkciót is biztosít teljesítmény az éneklésed alatt. A Smule-tól eltérően a Red Karaoke lehetőséget nyújt arra is, hogy szólóban vagy duettben énekeljen. A Red Karaoke sikeres volt, az ApkVenue bekerült a legjobb Android karaoke alkalmazásba, mert zökkenőmentes teljesítményt tudott nyújtani mind a mobil, mind a WiFi hálózatokon. Ezenkívül használatakor könnyű és könnyen használható.

Sajnos az előfizetés szempontjából a Red Karaoke-nak magasabb az előfizetési díja, mint a Smule-nak. Előfizetési díj befizetésével azonban feloldhatja a különféle audio funkciókat, amelyek csak a VIP tagok számára állnak rendelkezésre, hirdetések nélkül, és nyílt hozzáférést biztosítanak a különböző VIP dalokhoz.

Apps Video & Audio Red Karaoke LETÖLTÉS

4. SingPlay

Azok számára, akik ingyenes karaokét szeretnének, amikor a kvóta fogyóban van, próbáljátok ki SingPlay. Ez a legjobb Android karaoke alkalmazás lehetővé teszi, hogy csak okostelefonnal karaokézzon, internetkapcsolat nélkül. A SingPlay használja a dalgyűjteményt az Android rendszerén, majd letöltgenerálkaraoke használatra.

Mivel nem csatlakozik az internethez, kézzel kell hozzáadnia a dalszöveget a dalhoz. Ó, igen, az alkalmazás használatának szórakozása azért van, mert ez az alkalmazás teljesen ingyenes! Reklám nélkül és ennek megfizetése nélkül. Csak nem lehet használni a barátaival, de megoszthatja felvételeit a Facebookon.

KineMaster Corporation Video & Audio Apps LETÖLTÉS

Tehát most már nem kell aggódnia, amikor a karaoke hely megtelt, vagy amikor karaokét szeretne, de nincs pénze. Androidos okostelefonnal és a fenti legjobb Android karaoke alkalmazással pihenhet, miközben karaoke a szobában a barátaival.

Melyik a kedvenc Android karaoke alkalmazásod?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found