hogyan lehet olyan kifinomult androidos billentyűzetet készíteni, mint egy számítógépes billentyűzet

Az okostelefon-billentyűzet kényelme és tulajdonságai minden bizonnyal messze elmaradnak a fizikai billentyűzettől, különösen a számítógép billentyűzetéhez képest. Az ApkVenue-nak ezúttal hűvös tippjei vannak. Így készíthet olyan fejlett Android-billentyűzetet, mint egy számítógépes billentyűzet

A fizikai billentyűzettel ellátott okostelefonok valaha primadonnák voltak. A mobil operációs rendszerek és a képernyő minőségének fejlesztése azonban arra késztette az okostelefon-gyártókat, hogy hagyják el a fizikai billentyűzetet, és teljes mértékben az érintőképernyőkre támaszkodjanak. Tehát a navigáció és az üzenetek beírása során támaszkodunk virtuális billentyűzet.

Mivel csak az érintőképernyőre támaszkodik, a kényelem és a funkciók minden bizonnyal messze elmaradtak fizikai billentyűzet főleg ahhoz képest számítógép billentyűzet. A Wonderhowto beszámolója szerint az ApkVenue lehetővé teszi az okostelefon billentyűzetének kifinomultabbá tételét, mint a számítógép billentyűzete. Minden további nélkül megtudhatja, hogyan.

  • Az Xperia billentyűzet használata minden típusú Androidon root nélkül
  • Trükkök a billentyűzet pormentesítéséhez egyszerűen és gyorsan
  • Hogyan lehet megváltoztatni az Android billentyűzet megjelenését a saját képével

FEJLETT! Így készíthet olyan okostelefon-billentyűzetet, amely olyan kifinomult, mint egy számítógép

1. Telepítse az Inputting Plus alkalmazást

Alkalmazás Plusz bevitel: Ctrl + Z / F / C / V készült fejlesztőFogás most Ez nem egy harmadik féltől származó billentyűzet alkalmazás, hanem csak egy bővítmények, így ragaszkodik kedvenc billentyűzet alkalmazásához. Működése egyszerű, a billentyűzet használatakor megjelenik parancsikon az Inputting Plus alkalmazásból. Megnyomásakor megjelenik Felugrikszöveg szerkesztő funkciókkal kiegészítve visszavonás, újra, megtalálja, és cserélje ki. Ezek a funkciók nyilvánvalóan növelhetik a termelékenység szintjét okostelefonon történő gépelés közben.

Letöltés Inputting Plus: Ctrl + Z / F / C / V

2. Engedélyezze a Plusz hozzáadását a Kisegítő lehetőségekhez

Ön után telepítés és nyissa meg, a következő lépés az Inputting Plus bekapcsolása kisegítő lehetőségek. Vissza az alkalmazáshoz aktiválhatja "Idővonal beírásaEz a szolgáltatás tárolja az összes beírt szöveget, az alkalmazás sorrendje szerint.

Tehát könnyen megteheti másolat és Ossza meg minden írásod, amelyet valaha is gépelt az Inputting Plus segítségével. Időtartamot állíthat be, 3 naptól 7 napig. Annak érdekében, hogy a magánélet biztonságban legyen, beállíthat egy PIN-kódot a feloldáshoz az idővonal.

3. Gépelés, hogy produktívabb legyen

Az Inputting Plus szövegszerkesztő kétféleképpen jeleníthető meg. Először értesítés útján vagy parancsikon alakú lebegő buborék az integráltabb élmény érdekében. Bárhová húzhat, átméretezhet buborék, szín buborékés az átláthatóság buborék.

Az Inputting Plus szövegszerkesztő előnyei a könnyű és korlátlan szó korlátozás nélkül. A méret is széles, így a cikkek begépelésének vagy szerkesztésének folyamata produktívabb a funkciókkal vágott, másolat, és paszta könnyebb. Az okostelefon billentyűzete ugyanolyan kifinomult, mint a számítógép billentyűzete, igaz? Funkció visszavonás és újra tehát olyan, mint egy számítógépen, amelyhez kombinációval lehet hozzáférni Ctrl + Z és Ctrl + Y. Sok szerencsét, és ne felejtse el megírni észrevételeit.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found