7 Google „titkos” alkalmazás, amelyeket biztosan nem ismer

A Google számos más jó alkalmazást is létrehozott, amelyek nagyon hasznosak az Android-felhasználók számára. Sajnos ezeket az alkalmazásokat nem vezették be nyilvánosan, és "elrejtették" a Play Áruházban.

YouTube, Gmail, Chrome, Maps vagy Drive egy által kifejlesztett alkalmazás Google. Ez az öt alkalmazás vitathatatlanul mindig ott van, és minden Android-alapú okostelefonra telepítve van. Ne lepődj meg, mert az általunk eddig használt Android operációs rendszert szintén egy, a székhelyű technológiai cég fejlesztette ki Amerika hogy.

Ezen öt alkalmazáson kívül a Google nyilvánvalóan számos más remek alkalmazást is létrehozott Nagyon hasznos Android felhasználók számára. Sajnos ezeket az alkalmazásokat nem vezetik be nyilvánosan, és el vannak rejtve A Play Áruház. Kíváncsiság helyett csak nézze meg a következő cikket.

  • A Google Chrome androidos ritka használatának 6 titkos jellemzője
  • 6 sikertelen Google Gadget, amelyekről valószínűleg nem tudott
  • 10 híres Google-termék, amelyek kudarcot vallottak és nem érdekeltek

7 olyan Google titkos alkalmazás, amelyet biztosan nem ismer

1. PhotoScan

PhotoScan a legjobb alkalmazás a régi fényképek beolvasására és mentésére. Ez az alkalmazás Nagyon egyszerű, csak a fényképezőgépet kell elhelyeznie a régi képkeretében, és az automatikusan rögzíti és elmenti. Ettől eltekintve a PhotoScan a régi fényképeit is elavulttá teheti tisztább és tisztább. A PhotoScan által készített minden fényképet a rendszer automatikusan menti Google Fotók.

2. Google Trips

Az alkalmazás telepítése után a múltbeli és a jövőbeni utazási tervei meg fognak valósulni automatikusan megjelenik a főoldalon. Google Trips képes legyen felismerni az utazási terveket, valamint a szállodai vagy éttermi foglalásokat tartalmazó e-maileket, majd egyetlen mappába helyezni azokat.

Ettől eltekintve a Trips is tanácsot tud adni szállodák, turisztikai látványosságok tekintetében a legjobb repülési menetrend szerint. Információk a helyi pénznemről és a következőkről: a legközelebbi kórház ebben az alkalmazásban is elérhető.

3. Megbízható névjegyek

Megbízható névjegyek elmondható, hogy nagyszerű alkalmazás a családok számára, különösen azoknak a szülőknek, akik mindig aggódnak amiatt, hogy gyermekeik merre járnak vagy játszanak. Ez az alkalmazás képes mondd meg a helyszínt valakinek az okostelefonja bármikor és bárhol.

Ez az alkalmazás egyedülálló módon jóváhagyást igényel valakitől, aki azt szeretné, hogy megkérdezzék a helyét. Ez azt jelenti, Megbízható névjegyek nem lehet visszaélni negatív szag vagy bűncselekmény kedvéért. Az Androidon kívül ez az alkalmazás iOS-re is elérhető.

4. Science Journal

Science Journal egy olyan alkalmazás, amely képes rögzíteni az egész világon végzett megfigyeléseket és kísérleteket. Ez az alkalmazás kiválóan használható gyermekek és tizenévesek, különösen azok számára szeretem a tudományt.

A Science Journal-ban van eszköztár tudományos kísérlet, amely magában foglalja az okostelefonon lévő érzékelőket. Tehát ez az értesítés automatikusan jelenik meg, amikor az okostelefon érzékelője elkap valamit.

5. Hozzáférhetőségi központ

Hozzáférhetőségi központ nem biztos, hogy normális látású emberek számára hasznos. Ez az alkalmazás azonban nagyon hasznos azoknak az okostelefon-felhasználóknak, akik látási problémái vannak.

A képernyőn található beolvasó gombbal látásproblémákkal küzdő emberek beléphet a kívánt pályázatba, és értékelést vagy javaslatot adhat a pályázatról. Később a fejlesztő felhasználhatja ezt a bemenetet javítsa ki az alkalmazást ugyanazzal a problémával küzdő emberek számára szólnak.

6. Művészet és kultúra

Sok embernek nincs erre lehetősége utazni a világ körülEz azonban nem korlátozza a művészet szerelmeseit abban, hogy megismerjék a világ minden táján létező művészeti csodákat. A Google a világ minden tájáról elképesztő művészetet hoz létre egy úgynevezett alkalmazásban Művészet és kultúra. Nem csak olyan művészet, mint festmény vagy szobor, ez az alkalmazás információkat is adhat egy ország történetéről vagy a világhírű művészek hátteréről.

7. Toontastic 3D

Val vel Toontastic 3D, Tudsz animációs történeteket készíteni a megadott karakterek és forgatókönyvek felhasználásával. Ez az alkalmazás támogatja azokat a felhasználókat is, akik szeretnének megtanulni animációt készíteni a további munkához.

A Toontastic 3D a Google legjobb alternatív alkalmazásában található. Ha Ön az a típusú ember szerelmes animáció és szeretné, ha munkája széles körben ismert lenne, akkor ezt az alkalmazást telepíteni kell az okostelefonjára.

Ez az 7 titkos Google alkalmazás, amelyeket biztosan nem ismer. A fenti alkalmazások csak bizonyos emberek számára hasznosak, de nincs semmi baj az okostelefonra történő telepítéssel. Ön szerint a 7 alkalmazás közül melyik tűnik érdekesnek? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found