Fantasztikus! Ez a 6 ingyenes szoftver helyettesítheti a szoftverek tízmillióit!

Szüksége van prémium szoftverre? Ha igen, akkor már nem kell aggódnia. Ebben a cikkben az ApkVenue 6 ingyenes szoftverről fog tájékoztatást adni a prémium szoftverek helyettesítésére.

A számítógéppel való szakmai munka természetesen nem választható el a szereptől prémium szoftver. De meg kell jegyezni, hogy a prémium szoftverek ára meglehetősen drága. Néhányuk a rúpia milliótól tízmillióig terjed.

Néhány példa a prémium szoftverekre Microsoft Office, Az Adobe és mások. Szüksége van erre a szoftverre? Ha igen, akkor már nem kell aggódnia. Ebben a cikkben az ApkVenue mesélni fog neked 6 ingyenes szoftver prémium szoftverek cseréje.

  • Szivárgás! Itt található a Samsung prémium összecsukható okostelefonjának megjelenése
  • FUN! A SALON Premium alkalmazás végre itt van Jakartában
  • Hogyan juthat el a Prémium Brain Duelhez ingyen

6 Ingyenes szoftver a prémium szoftverek helyettesítésére

Ha hivatásos munkavállaló vagy, aki számítógépet használ, természetesen a prémium szoftveres támogatás nagyon fontos, és szükséged van rá. De a nagyon drága ár mindenképpen újra és újra elgondolkodtatja Önt. De nyugodj meg, van Jaka megoldása. A probléma az, hogy a prémium szoftverek helyettesítésére 6 ingyenes szoftver van, például az alábbiak.

1. A GIMP Photoshop csereként

Az első ott van ZSINÓR. A GIMP a GNU képmanipulációs program. Alapvetõen ez a szoftver helyettesíthetõ Adobe Photoshop. Kis fájlméret, 100 MB alatt. De ez a szoftver az Adobe Photoshop szinte összes funkciójával rendelkezik.

Fotó forrása: Fotó: GIMP

Ezzel a szoftverrel most körülbelül 200 dollárt takaríthat meg Évi 6,5 millió IDR, mert már nem kell Adobe Photoshop licencet vásárolnia.

Fotó- és képalkotó alkalmazások A GIMP csapat LETÖLTÉS

2. Gravit az Illustrator helyettesítőjeként

A következő ott van Gravit. Mondhatni, ez a szoftver a (z) ingyenes verziója Adobe Illustrator. Annak ellenére, hogy ingyenes, sokak szerint ez a szoftver sokkal intuitívabb, mint az Adobe Illustrator.

A fénykép jóvoltából: Fotó: Libre Graphics World

Ennek a szoftvernek köszönhetően mostantól spórolhat Évi 6,5 millió IDR, akárcsak a GIMP, mert már nem kell Adobe Illustrator licencet vásárolnia.

Apps Produktivitás Gravit LETÖLTÉS

3. Fényművek a Premiere Pro helyettesítésére

Nos, ezúttal van Fényművek amelyet helyettesítőként használhat Adobe Premiere Pro. Nem csak ingyenes, de úgy tűnik, hogy ez a szoftver Emmy-díjas is.

A fénykép jóvoltából: Fotó: Softonic

Ha ezt a szoftvert használja, legfeljebb Évi 6,5 millió IDR, akárcsak a két korábbi szoftver. Mert ezzel már nem kell Adobe Premiere Pro licencet vásárolnia.

Apps Videók és hangok EditShare LLC LETÖLTÉS

4. DraftSight az AutoCAD helyettesítőjeként

A következő ott van DraftSight amelyet helyettesítőként használhat AutoCAD. Ez a szoftver nem csak ingyenes, de kis méret mellett is viszonylag könnyű. Bár kicsi, mégis képes az AutoCAD cseréjére.

A fénykép jóvoltából: Fotó: Softonic

Ez a szoftver akár spórolhat is Évi 16,5 millió IDR. Azta! A számok száma elég nagy, igaz? A probléma az, hogy már nem kell AutoCAD licencet vásárolnia, ami meglehetősen drága.

Dassault Systemes Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

5. Turmixgép a 3ds Max helyettesítőjeként

A következő szoftver ott van Turmixgép ami helyettesíti 3ds Max. Bizonyított, hogy ezt a szoftvert széles körben használják a professzionális fejlesztők. Még amennyire Jaka tudja, a karakterek 3D-s modellezése Final Fantasy XIII ezzel a szoftverrel készült.

Fotó forrása: Fotó: Stack Overflow

Ez a szoftver valóban megmosolyogtatja a pénztárcáját. Ennek oka, hogy ezzel akár spórolhat is Évi 47 millió IDR. A megtakarítás rendkívüli!

Apps Photo & Imaging Blender Foundation LETÖLTÉS

6. Szabad Office az Microsoft Office helyettesítőjeként

Végül van Szabad Iroda amely a Microsoft Office helyettesítésére szolgál. Általánosságban elmondható, hogy a Libre Office hasonló Microsoft Office 2007valójában nagyon hasonló. Maga a szoftver bizonyítottan képes jól helyettesíteni a Microsoft Office-t, mert a szoftver az alapértelmezett szabvány lett Ubuntu Linux.

Fotóforrás: Fotó: PC World

E szoftver miatt most akár 200 dollárt is megtakaríthat 3 millió IDR rúpia, természetesen már nem kell Microsoft Office licencet vásárolnia. Nem rossz, igaz? De ha még mindig nem tudsz eltávolodni a Microsoft Office-tól, megpróbálhatod elolvasni a JalanTikus alábbi trükkjeit.

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök LETÖLTÉS LibreOffice.org CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Erről értesült 6 ingyenes szoftvercsere a prémium szoftverekhez Jakából. Remélhetőleg ez hasznos lesz az Ön számára! Ne felejtse el véleményét a megjegyzések rovatban hagyni!

Szalaghirdetés: 2BrightSparks


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found