egy egyszerű módja annak, hogy saját csengőhangot készítsen az összes android számára

Unja ugyanezt a csengőhangot vagy tárcsahangot? Ezúttal az ApkVenue-nak egyszerű tippjei vannak, hogy saját csengőhangot készítsen az összes android számára.

Telefonon ez valójában a mobiltelefon vagy mobiltelefon, vagy most egy okostelefon fő funkciója. Bár manapság sokan többet beszélgetnek a kommunikáció érdekében, a telefonhívások továbbra is az egyik fő lehetőség, különösen vészhelyzetekben.

Úgy tűnik, hogy a rendszeres telefonhívásokat gyakran már nem tartják fontosnak, kevés figyelmet szenteltek az okostelefon-gyártóknak. A tárcsázó hangként használt meglévő csengőhangok szintén monotonak.

Kreatív embereknek, akiknek magas művészi lelkük van, biztosan nem szeretitek az elérhető csengőhangokat, és a saját kívánságaitoknak megfelelően szeretnétek tárcsázni? Az ApkVenue-nak van megoldása. Az ApkVenue ezúttal tippeket ad arról, hogyan készítsen saját csengőhangot az összes android számára.

  • Egyedi! Így változtathatja meg a mobiltelefon csengőhangjait minden alkalommal, amikor bejövő hívás / SMS érkezik
  • Szeretné megkóstolni az Android Oreót? Töltse le a háttérképet és a csengőhangot most!
  • Értesítési csengőhang beállítása, ha az akkumulátor állapota alacsony az Android rendszeren

Könnyű módszerek saját csengőhang létrehozására az összes Android számára

Saját csengőhangot szeretne készíteni, mert unja az okostelefonon elérhető csengőhangválasztást. Például egy kedvenc dal használatával. Ez nem is korlátozódik erre, hanem a dal bizonyos részeit (intro, kórus vagy bridzs), filmjelenetek felvételeit is elkészítheti saját hangjára tárcsahangként. Itt vannak a lépések:

Csengőhang készítése Androidon a Csengőhang készítővel

  • Töltse le az alkalmazást Csengőhang készítő. Ez az alkalmazás elérhető, és ingyen vagy ingyen beszerezheti a Google Play Áruházból.
  • Nyissa meg a Csengőhangkészítő alkalmazást amely automatikusan összekapcsolódik a galériáddal>válassza a csengőhangként beállítani kívánt dal, hangfelvétel vagy videó.
  • Ideje egy kicsit szerkeszteni. Válasszon részt vagy rész az a dal, hang vagy videó felvétel (természetesen csak a hang), amelyet csengőhangként szeretne készíteni.
  • rendezni elhalványulnak és hangerő ízlésének és vágyainak megfelelően.
  • Csengőhang befejezte a szerkesztést és máris felülírtan> Válasszon egy lehetőséget "Alapértelmezett csengőhang beállítása"hogy általános tárcsahang legyen, vagy opciót válasszon"Hozzárendelés a Kapcsolattartóhoz"a tárcsázási hang beállításához bizonyos névjegyekhez.

Ez az egy egyszerű módja annak, hogy saját csengőhangot készítsen minden típusú Android számára. Most már nem kell ugyanazt a tárcsázási hangot hallania, mert a csengőhang, amely hívás érkezésekor szól, pontosan az, amire vágyik. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found