hogyan lehet kipróbálni androidos alkalmazásokat a google chrome-on telepítés nélkül

A Google Chrome használható Android-alkalmazások futtatására. Ez egy egyszerű módszer az Android-alkalmazások kipróbálására a Google Chrome-ban.

Nem gondolhatja, hogy a Google Chrome most van képes futtatni Android alkalmazásokat. Igen, a Google Chrome képes rá.

Valójában az Android alkalmazás különféle futtatható felületaz emulátor használata nélkül, beleértve az operációs rendszert is ablakok.

Android alkalmazásokat futtathatunk a Chrome-on eszközök melyik név az ARC hegesztő. Az alkalmazást szándékosan hozták létre egy Android-alkalmazás tesztelésére Króm.

Bár a tényleges funkció az alkalmazások tesztelése, ez az eszköz több Android-alkalmazás futtatására is használható.

Hogyan futtathatom a Google Chrome Android alkalmazást? Gyerünk, nézd meg az ApkVenue következő áttekintését.

  • Mi a króm? Ez a különbség a Google Chrome-nál!
  • Megnyitja a Google Chrome 100 lapját késés nélkül? Tud!
  • Hogyan menthető az internetes adatkontingens a számítógépen a Google Chrome böngészőben

Az Android-alkalmazások kipróbálása a Google Chrome-on

1. Telepítse az ARC Welder szoftvert

Nyissa meg az oldalt Chrome Internetes áruház és keresni ARC hegesztő a keresőmezőben. Ezután egy kattintással hajtsa végre a telepítést „alkalmazás indítása”. Ezek az eszközök futtathatóak a Windows 10 operációs rendszeren, macOS, Linux és Chrome OS.

2. Keresse meg az Android APK-alkalmazásokat

Az ARC Welder alkalmazás hozzáadása után a következő lépés egy Android alkalmazás keresése APK fájl formájában. Számos olyan webhely található, amely APK fájlokat nyújt az interneten. Példa egy népszerűre APKMirror és AndroidAPKsFree.

3. Futtassa az ARC Welder alkalmazást

Ha több APK fájlt kapott, akkor a következő lépés az futtassa az ARC Welder alkalmazást a Chrome-ban. Amikor először futtatjuk az ARC Welder programot, először meg kell választanunk azt a könyvtárat, ahová az apk telepítésre kerül.

Ezután az alkalmazás futtatásához kattintson 'add your apk'. Ezután csak hagyja el a beállításokat alapértelmezett futás. Az utolsó lépés egy kattintás „alkalmazás indítása” az alkalmazás futtatásához.

Az összes lépés elvégzése után az alkalmazás készen áll a futtatásra. Hogyan? Gyakorlati igaz? Ily módon könnyebb és biztonságosabb ahelyett, hogy emulátort kellene telepítenie a számítógépére, amely lassíthatja a számítógép teljesítményét az Android-alkalmazások megnyitásakor.

Sok szerencsét. És ha van alternatívája, folytassa Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found