5 legjobb IQ tesztalkalmazás Androidon az agy edzéséhez

Ezúttal az ApkVenue nyújtja a rendelkezésre álló legátfogóbb IQ tesztalkalmazásokat. Kíváncsi? Gyere, lásd teljes egészében.

IQ (Intelligencia hányados) az elme természetének leírására használt általános kifejezés, amely számos képességet magában foglal, például az érvelés, a tervezés, a problémák megoldásának, az elvont gondolkodásnak, az ötletek megértésének, a nyelvhasználatnak és a tanulásnak a képességét. Nos, hogy megtudja, mennyit IQ pontszám Most már széles körben elérhető Android IQ tesztalkalmazások az agyi képességek mérésére.

IQ teszt azzal a céllal fejlesztették ki, hogy megmérjék, mennyire jó az IQ-ja és képességei. Okos vagy? Vagy szeretné ellenőrizni, hogy logikus gondolkodó-e? Vagy numerikus zsenialitás? Tehát ezúttal az ApkVenue ad a legátfogóbb IQ tesztalkalmazások ami létezik. Kíváncsi? Gyere, lásd teljes egészében.

  • Esős ​​évszak? Tegye ezt a 6 módszert az esős okostelefon leküzdésére
  • Igaz, hogy eső vihar alatt használhat okostelefont?
  • Ez egy műalkotás, amelyet csak akkor lehet látni, ha esik az eső

5 legjobb IQ teszt alkalmazás az agyad edzéséhez

1. Indonéz IQ teszt

Az elsőhöz az ApkVenue IQ tesztet javasol indonéz nyelven. Az intelligencia szorosan kapcsolódik az egyén birtokában lévő kognitív képességekhez.

Van olyan vélemény is, amely szerint az IQ az mentális kor kronológiai életkor-összehasonlítások alapján az emberek tulajdonában vannak.

Nos, alkalmazás Indonéz IQ teszt Ezzel összehasonlíthatja pszichológiai személyiségteszteket, személyiségteszteket vagy pszichiátriai teszteket.

Ne haragudjon, amikor az IQ-tesztje alacsonynak bizonyul. Ezt az indonéz IQ tesztet letöltheti a következő címen: A Play Áruház, számos funkcióval, például indonéz IQ teszt, intelligencia teszt, gondolkodási erő teszt, képzelet erő teszt, józan teszt, válaszkészség teszt, pszichológiai teszt és pszichológiai személyiség teszt.

2. Indo IQ

Ez az IQ tesztalkalmazás Androidon mérni fog néhányat az intelligencia és a logikus érvelés tényezője mégpedig matematikai készség, angol nyelvtudás stb.

Ez az alkalmazás méri az innovatív gondolkodást és több probléma egyidejű megoldásának képességét, és feltárja tudatosságának és gyengeségeinek legfontosabb erősségeit.

Indo IQ több kérdést tartalmaz különböző témákról. Az általános IQ mérésén kívül exkluzív teszt ebben számos területen értékelheti teljesítményét, mint például az intelligencia, az analógia, a logikai gondolkodás, a matematikai műveletek, a vérrel kapcsolatos kapcsolatok, az érzékszerv, a mintafelismerés, az állítások és következtetések, valamint a megjelenítés.

A teszt összefoglalója a következő oldalon található: minden teszt vége. Ennek a tesztnek az eredményei megmutatják a pontszámot azokon a kérdéseken, amelyekre helyesen válaszoltak. Míg a funkciók listája benne van feleletválasztós kérdések, a vizsgálati eredmények összefoglalása, valamint a vizsgálati módszer nem ez atyja.

3. Személyiségtesztem

Személyiség tesztem egy androidos alkalmazás, amely teszteli a karaktered, a személyiséged és az IQ-d. Ez az iq teszt alkalmazás hasznos azok számára, akik szeretnék tegyen tesztet egy ügynökségnél vagy cégnél tudni, hogy mennyire alkalmas a munkára és az életre.

Különféle tesztek vannak benne, például pszichológiai teszt, tudományos potenciál teszt, matematikai teszt, pontosság teszt, logikai teszt, bal agy teszt, memória teszt, stratégiai teszt, általános képesség teszt és alapvető képesség.

Ezenkívül ebben az alkalmazásban tesztelheti személyiségét születési dátum, név, szín, ujjlenyomat, vércsoport, kéz vonal alapján, hogy kézzel írott karakterek. Ezt az alkalmazást frissítettük verzió 4.1 2015. november 5-én frissíteni és kiegészíteni a meglévő hiányosságokat.

4. IQ teszt előkészítés

Nos, ha ez az egyetlen alkalmazás angol nyelven. Egyedi megjelenése alkalmas az IQ vizsgafelkészítésre, mivel több száz gondosan kiválasztott kérdést tartalmaz tíz különböző tématerületen.

Szintén átfogó magyarázattal, valamint tippekkel és trükkökkel van ellátva megoldani a nehéz problémákat és a gondolkodási stílus javításának módjai.

IQ teszt előkészítés Lehetőséget nyújt arra is, hogy gondolkodási szintjét időben tesztelje 10-20 percig.

Az IQ teszt előkészítése a legújabb verzióban számos további megkülönböztető tulajdonságot tartalmaz, például vizuális mintákat, mentális számtant, verbális attitűdöt, kapcsolati problémákat, életkori problémákat, sebességet, időt és távolságot a munkában, valamint nyereséget és veszteséget.

Ez az alkalmazás tökéletes iskolák, főiskolák, egyetemi felvételi tesztek és általános felhasználók számára, akik javítani akarják az intelligenciát. Nos, a legújabb verzió is fel van szerelve Világverseny és vitafórum.

A világversenyeken a világ minden táján részt vehet napi versenyeken. Akkor láthatja, hogy hol tartózkodik 100 világpozíció a versenyre való nevezés után. Szórakozás, te is tudsz Ossza meg az Ön pozíciója a Facebookon.

5. NeuroNation

Ez az alkalmazás nagyszerű, és nagyon jó ajánlása van a kipróbálásra. Bár ez az alkalmazás angolul van, de teljes funkciók. Alkalmazás NeuroNation professzionális stílusú agyjátékokkal hatékonyan javíthatja az agy teljesítményét. Hozzon létre egy személyes edzéstervet az agyához, és figyelje a teljesítmény változását.

Egy nemrégiben megjelent tanulmány Freie University Berlin bemutatta a NeuroNation hatékonyságát a felhasználók agyának növelésében. Mivel ennek az alkalmazásnak az összes agyjátéka ennek megfelelően van kifejlesztve tudományos kutatás.

A NeuroNation hatékony memóriaképzésének előnyei közé tartozik a memória megerősítése, a koncentráció növelése, az intelligencia növelése, valamint a döntések gyorsabb meghozatalának oktatása.

Nos, ott van a legjobb IQ tesztalkalmazások közül hogy megpróbálhatja. Hogyan? Mennyire klassz az alkalmazás? Ez a játék nemcsak szórakoztató, hogy töltse ki szabadidejét, hanem fontos az agy táplálkozása szempontjából is. Valaki érdekel? Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found