7 könnyű és legjobb androidos irodai alkalmazás 2020-ban

Ez a legjobb és legkönnyebb Android irodai alkalmazás valóban elősegíti a termelékenységet. Nézze meg itt!

Mint tudjuk, a Google Play milliónyi alkalmazást kínál, amelyek megkönnyítik az Android-felhasználók életét. Valójában az emberek többsége például szórakoztató alkalmazásokat keres a legjobb online és offline zenelejátszó alkalmazás.

Nos, kiderült, vannak más típusú alkalmazások, amelyek nem kevésbé fontosak, nevezetesen Irodai Android alkalmazások. Ez a fajta alkalmazás nagyon hasznos a munkához. Nem csak az irodai dolgozók, hanem a feladataikkal rendelkező hallgatók számára is.

Erre az ApkVenue ezúttal a kb 7 legjobb Android Office alkalmazás amely könnyű és hirdetések nélküli, ami természetesen hasznos, hogy produktívabbá tegye Önt.

2020 legkönnyebb és legjobb irodai alkalmazás az Android számára

Az alábbi Office Android-alkalmazások közül néhány offline vagy online is működtethető. Van egy olyan verzió is, amely a legkönnyebb memóriát foglalja el és hirdetések nélkül. Kíváncsi? Itt a lista!

1. WPS Iroda

Tájékoztatásul a WPS Office az egyik legjobb alkalmazás az iPhone-on. Ez az alkalmazás azonban Androidon is elérhető, tudod! Így élvezheti az iOS használatát ezen az alkalmazáson keresztül.

Van egy neve Kingsoft Iroda, ez az alkalmazás egy rövidítés, vagy az Writer, Presentation and Spreadsheets (WPS) rövidítést jelenti.

Alkalmazásként hivatal A legjobb Android, WPS Iroda lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos helyi forrásból származó dokumentumokat nyissanak meg, és hozzáférjenek a tárolás felhasználók.

Ami a biztonságot illeti, ez az alkalmazás egy jelszót is megad bizonyos fájlok számára, amelyeket biztonságban szeretne tartani.

RészletWPS Iroda
FejlesztőKingsoft Office Software Corporation Limited
Minimális OSAndroid 5.1 és újabb
Méret57 MB
Telepítse100.000.000+
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást WPS Iroda ez alatt:

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Kingsoft Office Software Corporation Limited LETÖLTÉS

2. Polaris Iroda

Ez az egy alkalmazás egy alkalmazás hivatal Android a legteljesebb funkciókkal. Polaris Iroda olyan funkciókat kínál, amelyekkel minden típusú dokumentum megtekinthető, megtekinthető, szerkeszthető és menthető bárhol és bármikor.

Hűvös újra, ez az alkalmazás képes az összes fájlformátumhoz hívja DOC / DOCX, HWP, PPT / PPTX, TEXT, XLS / XLSX-ről PDF-be. Ezenkívül az alkalmazás megjelenése több felhasználóbarát hogy a felhasználó kényelmesen viselhesse.

A tartalommal kapcsolatban nem kell aggódnia, mert ez az alkalmazás is nyújt felhő meghajtó maga Polaris Drive néven. Bár továbbra is választhat másik meghajtó használatát.

RészletPolaris Iroda
FejlesztőInfraware Inc.
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret61 MB
Telepítse50.000.000+
Értékelés3.9/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Polaris Iroda ez alatt:

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök INFRAWARE, INC. LETÖLTÉS

3. OfficeSuite

Ezt az alkalmazást gyakran nem csupán alkalmazásnak hívják hivatal. Ennek oka az, hogy az alkalmazás meg van nevezve OfficeSuite Képes minden típusú fájlt megnyitni, még a Microsoft alapvető fájlformátumán kívül is.

Az olyan formátumok mellett, mint a DOC, DOCX, DOCM, XLS, XLSX, XLSM, PPT, PPTX, PPS, PPSX, PPTM és PPSM, ez az alkalmazás képes olyan fájlformátumok olvasására is, mint RTF, TXT és ZIP.

Ez az alkalmazás jól szinkronizált, így lehetővé teszi az adatokhoz vagy fájlokhoz való gyors hozzáférést. Bár létezik fizetős verziója az alkalmazásnak, az ingyenes verzió is rendelkezik a korábban említett összes funkcióval.

RészletOfficeSuite
FejlesztőMobiSystems
Minimális OSAndroid 5.1 és újabb
Méret53 MB
Telepítse100.000.000+
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Polaris Iroda ez alatt:

MobiSystem Irodai alkalmazások és üzleti eszközök LETÖLTÉS

4. Menj Docs

Tehát egy alkalmazás hivatal A legrégebbi és legkönnyebb Android, Docs To Go még mindig megérdemli, hogy a legjobbak közé sorolják, számos funkcióval felhasználóbarát.

Egyszerű és egyszerű megjelenése, valamint az adatokhoz való hozzáférés és feldolgozás gyorsasága miatt ez az alkalmazás továbbra is a felhasználók kedvence.

Az alkalmazás egyik egyedülálló tulajdonsága, hogy képes észlelni a fájlokban végrehajtott változásokat. Például a szerkesztett Microsoft Word fájljával megismerheti a változásokat ezzel a Docs To Go alkalmazással.

RészletDocs To Go
FejlesztőDataViz
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret10 MB
Telepítse50.000.000+
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Polaris Iroda ez alatt:

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök LETÖLTÉS

5. Microsoft Word, Excel, PowerPoint

Ismernie kell a fenti három nevet. Miután sikeres volt a PC-s verzióban, 2015-ben az óriási technológiai vállalat Microsoft hivatalosan kiadta ezt a három alkalmazást Androidra.

A felhasználók azonnal megtámadták, amint hivatalosan megjelent, ez a három ingyenes és hirdetésmentes Microsoft Office Android-alkalmazás itt volt, és nagyon hasznosak voltak a felhasználók számára, mert rugalmasabban használhatók.

Microsoft Word, Excel és Teljesítménypont Androidon nem annyira teljes, mint a PC-n vagy laptopon található verzió. De azzal, hogy ingyen vagy költség nélkül telepítheti, természetesen nem fog csalódni a három alkalmazásban hivatal a.

RészletMicrosoft Word, Excel, PowerPoint
FejlesztőMicrosoft vállalat
Minimális OSAndroid 6.0 és újabb
MéretMicrosoft Word: 57 MB


Microsoft PowerPoint: 57 MB

Telepítse10.000.000+
ÉrtékelésMicrosoft Word: 4.3/5 (A Google Play)


Microsoft Excel: 4.3/5 (A Google Play)


Microsoft PowerPoint: 4.3/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Microsoft Word, Excel, PowerPoint ez alatt:

Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Microsoft Corporation LETÖLTÉS Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Microsoft Corporation LETÖLTÉS Irodai alkalmazások és üzleti eszközök Microsoft Corporation LETÖLTÉS

6. Google Drive

Ki ne ismerné ezt az Android Office alkalmazást? Ha a fenti alkalmazás célja adatok / fájlok írása, szerkesztése vagy olvasása, a Google Drive felelős ezen adatok biztonságos tárolásáért.

Így van, még mindig a fenti alkalmazáshoz kapcsolódik, Google Drive Az Android hozzáférést biztosít a meghajtón tárolt összes Microsoft Word, Excel és PowerPoint fájlhoz.

Valójában ennek az alkalmazásnak az Androidon való jelenléte valójában az okostelefonok vagy a Google által létrehozott operációs rendszerrel ellátott modulok fájljaihoz való hozzáférés megkönnyítését célozza. 15 GB szabad kapacitással szabadon tárolhatja a munkaadatokat!

RészletGoogle Drive
FejlesztőGoogle LLC
Minimális OSAndroid 5.1 és újabb
Méret16 MB
Telepítse5.000.000+
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Google Drive ez alatt:

Irodai alkalmazások és Google Business Tools LETÖLTÉS

7. Quip: Dokumentumok, Csevegés, Táblázatok

Alkalmazás hivatal Az Android vitathatatlanul az egyik legkönnyebb és hirdetések nélküli. Egyfajta szolgáltatást nyújt táblázatok, ez az alkalmazás létrehozhat és meghívhat másokat fájlok szerkesztésére egyszerűen, gyorsan és könnyedén.

Csakúgy, mint az alkalmazás hivatal Egyéb, Bemondás is képes különféle fájltípusokkal és formátumokkal, így nem kell habozzon itt megnyitni a fájlokat.

A Quip egyik további előnye, hogy rendelkezik egy chat funkcióval, amely megkönnyíti a fájlszerkesztők kommunikációját. Ezen túlmenően az ebben az alkalmazásban létrehozott fájlok könnyen exportálhatók más alkalmazásokba is, például a DropBox, az EverNote stb.

RészletQuip: Dokumentumok, Csevegés, Táblázatok
FejlesztőKingsoft Office Software Corporation Limited
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret31 MB
Telepítse500.000+
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Quip: Dokumentumok, Csevegés, Táblázatok ez alatt:

Apps Productivity Quip, Inc. LETÖLTÉS

Ez hét Android irodai alkalmazások a legjobban garantáltan növeli a termelékenységet.

Ne csak az Androidot használja csevegés, szórakozzon vagy játsszon, végezze el munkáját hébe-hóba, és legyen eredményes a fenti alkalmazásokkal.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.