egyszerű módja egy androidos alkalmazás létrehozásának kezdőknek

Sok új alkalmazás laikus fejlesztők által kifejlesztett, akik sikeresen díszítik az Android alkalmazásbolt tetejét az okostelefonon. Gondolt már arra, hogy részt vegyen az Android alkalmazások készítésében? Ez egyszerű módszer az Android-alkalmazások létrehozására

Emlékszel még a Flappy Bird fenomenális játékára? Ki gondolta volna, egy ilyen egyszerű játék sok ember figyelmét felkeltheti. Sok új alkalmazás laikus fejlesztők által kifejlesztett, akik sikeresen díszítik az Android alkalmazásbolt tetejét az okostelefonon. Szóval, gondolt már arra, hogy részt vegyen az Android-alkalmazások készítésében?

A múltban az Android alkalmazások fejlesztése nagyon nehéz volt, meg kell tudnia kódolás. De most sokan vannak szoftver amely lehetővé teszi alkalmazások létrehozását akkor is, ha nem vagy túl jó ebben kódolás. Jelentés az AndroidPIT-ről, ismeri a játékkészítőt Színkapcsoló sikeresLetöltés több mint 10 milliószor nem volt jó kódolás.

  • 5 egyszerű módszer az Android-alkalmazások készítéséhez kódolás nélkül
  • Hogyan készítsünk saját Android chat alkalmazást kódolás nélkül
  • Hogyan készítsünk egy egyszerű Android alkalmazást ingyen, csak kattintson!

Hogyan készítsünk Android-alkalmazásokat kezdőknek az Android Studio segítségével

A korábbi jelenségekből és a fenti példákból egyértelmű, hogy a lehetőségek mindig megvannak. Csak egy egyedi ötletek és a jó kivitelezés megfelelő kombinációjával kell rendelkeznie az alkalmazás létrehozásakor. Ez az információ, amelyet tudnia kell a kezdőknek szánt Android-alkalmazások fejlesztésében.

Készítsen körültekintő tervet

Minden nap néha van egyedi ötleteket ami eszedbe jut. Mivel azonban nem volt utókövetés, az ötlet csak eltűnt. Az ihlet bárhol és bármikor elérhető, így ha ötleted támad, csak írd le, és tedd a lehető legtisztábbá a képet.

Kreativitásával érettebben kezdi fejleszteni ezt az egyedülálló ötletet. Vessen egy kis kutatást, milyen alkalmazást végez, győződjön meg róla, hogy ötlete hasznos vagy szórakoztató. Ha egy bizonyos piaci résbe kerül, vessen egy pillantást a versenyre. De ha versenyt tervez néhány ismert alkalmazással, győződjön meg róla, hogy az Ön által készített alkalmazás jobb.

Telepítse az Android Stúdiót

Ha a tervezése kiforrott, a következő lépés az eszközök előkészítése. Letöltés és telepítse a szükséges szoftvert. Nos, ha nincs rá lehetőséged kódolás jó, használnia kell Android Studio. Tehát ellenőrizze, hogy a számítógépe is telepítve van-e Java SE fejlesztőkészlet 7. Mindkettő megvan Letöltés ingyenes.

Apps Developer Tools Android Developer LETÖLTÉS

Ismerje meg az Android funkcióit

Kezdés előtt 'Csillagozzon egy új Android Studio projektet', akkor felfedezheti a funkciókat Android Studio. Ezután próbáljon meg egy egyszerű alkalmazást készíteni, kezdjen el új dolgokat megtanulni. Ha van valami, amit nem ért, akkor végezhet internetes keresést. Ne habozzon elkezdeni a tanulmányokat kódolás Alapvetően azért, mert később mindenképpen szükség van egy olyan alkalmazás vagy játék elkészítésére, amelyet a kívánságai szerint készít.

Kérjen ismerőseitől javaslatokat

Nyugodtan, az Android Studio nagyszerű felhasználóbarát. Komolyan és tanulási hajlandósággal minden bizonnyal jól elsajátíthatja, még akkor is, ha nem jártas kódolás. Tehát, ha sikeresen létrehozott egy alkalmazást, megkérheti barátait, hogy próbálják ki. Ha még a barátainak sem tetszik, akkor próbálkozzon újra. Önnek, barátainak azonban tetszik és nagyon lelkesen próbálja ki az alkalmazását. Ez azt jelenti, hogy van esély arra, hogy alkalmazásod népszerű legyen a Play Áruházban.

Olyan sok, szórakozásból készült alkalmazás képes sikerreLetöltés milliószor a Google Play Áruházban. Természetesen elkezdheti elsajátítani az alapokat is kódolás. Semmi sem sikerül azonnal, a siker mögött kemény munkának kell lennie. Mit gondol, érdekli az Android-alkalmazások készítése?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found