8 hatékony alkalmazás a gyorsabb internethez az androidon

8 fejlett Android-alkalmazás, amelyek maximalizálhatják az internet sebességét!

Mára az internetes hálózat iránti igény nagyon fontossá vált. Sokan hajlandók csak az interneten tölteni az idejüket, sőt sok kvótát is el kell költenie minden nap. Az internetezők számára azonban a kvóta természetesen továbbra is megvásárolható, de ha az internetkapcsolat lassú? Biztosan fejjel lefelé ideges.

Annak ellenére, hogy ma már elérhető a 3G / 4G hálózati technológia, amely lehetővé teszi a gyors internet-hozzáférést, nincs semmi baj, ha továbbra is meg akarja növelni az internet sebességét, hogy villámgyors, más néven sima dicsőséges legyen Betöltés ami régi. Vidéki internetezők számára hasznos lehet a következő alkalmazások kipróbálása. Íme 8 Android-alkalmazás, amelyek maximalizálhatják az internet sebességét.

  • Ezek azok az országok, amelyek a hackertámadásoknak vannak leginkább kitéve
  • Muszáj tudni! Íme 7 CMD parancs, amelyeket a hackerek gyakran használnak
  • Itt olvashatja el, hogyan védheti meg a számlákat az interneten a hackertámadásoktól

8 kifinomult alkalmazás a gyorsabb internethez Android-on

1. Internet Booster & Optimizer

Ennek az alkalmazásnak olyan szolgáltatásai és funkciói vannak bemutatva, amelyek prioritást nyújtanak más, internet-hozzáférést is használó alkalmazások böngészőalkalmazásai számára. Tehát, amikor a böngészőt használja, más alkalmazások ideiglenesenzár. Eltérő, Internet Booster & Optimizer a RAM megtisztításán is dolgozik, cache memória, és A DNS kiürül. Ezen funkciók egy része hasznos annak megállapításához, hogy az internetes erőforrásokat csak kifejezetten a böngészőhöz használják-e.

2. Internet gyorsabb 2x

2x Internet gyorsabb az internet sebességének kétszeres növelésére tervezték a 3G és 4G hálózati kapcsolatokhoz. A Gyorsabb Internet 2x programozást speciális programozással tervezték, hogy a normál sebességtől kétszer növelje az internet sebességét. Ez az alkalmazás futtatható olyan Android-eszközökön is, amelyeket még nem telepítettek vagy telepítettek.gyökér. Hogyan lehet azt is csak bizonyos módon használni Koppintson a. Könnyű?

Marvin Apps Software Töltse le az alkalmazásokat

3. Internet Speed ​​Booster

Internet sebességfokozó egy könnyen használható alkalmazásban található, mert nagyon egyszerű kialakítású. Elég volt belőled Koppintson a az elérhető menüben az alkalmazás be- és kikapcsolásához. Az Internet Speed ​​Boosterbe ágyazott speciális algoritmus képes növelni az internet sebességét Android-eszközén.

4. Internet Booster (root)

Internet Booster (gyökér) különböző módszereket alkalmazzon a rendelkezésre álló internetes erőforrások kiaknázására. Tehát alapvetően ez az alkalmazás csak megváltoztatja a rendszer ROM konfigurációját, hogy az internet sebessége 40-70 százalékkal nagyobb legyen, mint a rendelkezésre álló sebesség. Tekintettel arra, hogy ennek az alkalmazásnak manipulálnia kell a rendszer ROM-ját, az alkalmazás használata előtt ellenőrizze, hogy Android-eszköze megfelelő állapotban van-e gyökér.

5. Ingyenes Internet Speed ​​Booster

Ingyenes internet sebességfokozó növelheti az Android Internet sebességét az eredeti sebesség 40-80 százalékáig. Ennek az alkalmazásnak a módszere a növekedés ping késleltetés, állítsa le a felesleges háttéralkalmazásokat, és kezelje az Android-eszközökön egyidejűleg használt párhuzamos kapcsolatok között.

6. Internet sebességfokozó 3G / 4G

Ezt az alkalmazást az internet sebességének növelésére használják, amely egyenértékű a 3G / 4G hálózattal. Tehát azok számára, akik vidéki területeken élnek, alkalmas lehet erre az alkalmazásra. Internet sebességfokozó 3G / 4G 30-40 százalékkal növelheti az internet sebességét a korábbiakhoz képest.

7. Internet Speed ​​Master

Internet Speed ​​Master egy olyan alkalmazás, amelyet világszerte több mint 1 millió Android-felhasználó telepített. Ez az alkalmazás úgy működik, hogy módosítja a TCP / IP beállításokat fájlrendszer az internet sebességének növelése az Android készülékeken. Az alkalmazás használata előtt javasoljuk, hogy hozzon létre biztonsági mentés először az Android-eszköz tartalmán. Ezt az alkalmazást úgy is tervezték, hogy kompatibilis legyen az Android szinte bármilyen ROM-jával.

8. 3G sebességfokozó

Alkalmazás Internet emlékeztető végül, 3G sebességfokozó könnyű méretű, de nem alacsonyabb a többi alkalmazásnál. A 3G Speed ​​Booster a megnyomásával működikletapogatás az internetet elérő összes alkalmazás háttér Androidon letiltja azokat, amelyekre nincs szüksége. Így az internet sebessége stabil lesz, és természetesen megtakarítja a kvótát. Ez az alkalmazás csak 3G hálózatokon képes hatékonyan működni.

Meg kell jegyezni, hogy az összes fent említett alkalmazás nem garantálja, hogy az Android internet sebességének 100% -a jelentős növekedést tapasztalhat. Ennek oka az, hogy sok dolog befolyásolhatja az internet sebességét, például az időjárás vagy a földrajzi viszonyok, ahol él. Tehát a fenti alkalmazás csak maximalizálni tudja az internet sebességét. Ossza meg tapasztalatait a fenti alkalmazások kipróbálásáról a megjegyzések oszlopban!