hogyan kell használni az animoji iphone x alkalmazást minden androidon

Az iPhone X különféle szórakoztató funkciókkal rendelkezik, amelyek közül az egyik az Animoji. Ezúttal az összes Android-készüléken használhatja az Animoji iPhone X alkalmazást. Így kell használni.

iPhone X amelyet 2017 októberében indítottak el, és számtalan érdekes funkciót hozott magával. A legújabb FaceID biztonsági funkcióktól kezdve a Animoji ami az emojist az arckifejezésednek megfelelően fejezi ki. Most Androidon is kipróbálhatja.

Egy egyedi nevű alkalmazással felfegyverkezve SUPERMOJI - az Emoji alkalmazás, érezheti az Animoji iPhone X kifinomultságát srácok. Az I Love IceCream Ltd. fejlesztette ki, így használhatja az Animoji iPhone X alkalmazást bármely Android-készüléken. Gyere, előbb hallgass meg mindent!

  • 6 ok, amiért az emberek megveszik a szuper drága iPhone X-et!
  • 3 Bizonyíték arra, hogy az iPhone 8, az iPhone 8 Plus és az iPhone X nem fog eladni Indonéziában
  • Apple iPhone X emuláló Android? Itt van 6 bizonyíték!

Az Animoji iPhone X használata bármilyen Android rendszeren

  • Az alkalmazás első telepítésekor SUPERMOJI - az Emoji alkalmazás az I Love IceCream Ltd. fejlesztette ki Ez a 79 MB-os alkalmazás ingyenesen elérhető a Google Play Áruházban.
Alkalmazások Társadalom és üzenetküldés Szeretem IceCream Ltd. LETÖLTÉS
  • Amikor először kinyitja, többeket is talál Felugrik értesítés erről engedély. Csak hagyja jóvá, amíg meg nem lép a SUPERMOJI alkalmazás főoldalára.
  • A SUPERMOJI kezdőképernyőjén alul 3 fül található. Első SUPERMOJI amely tartalmazza a használni kívánt emoji animációt. Azután HÁTTÉR a háttér megváltoztatásához és HATÁSOK a Snapchat és az Instagram történetekhez hasonló egyedi szűrők hozzáadásához.
  • A felvétel megkezdéséhez nyomja meg a piros gombot a közepén. A módot megváltoztathatja fényképezőgépre, és megváltoztathatja az első vagy a hátsó kamerát a jobb felső sarokban lévő ikon megnyomásával.
  • Ezután az oldalra kerül Ossza meg. Megoszthatja az Animoji videókat a különböző közösségi médiákban, vagy elmentheti azokat az Android okostelefon memóriájába.
  • Itt vannak a SUPERMOJI alkalmazás - az Emoji alkalmazás - animoji videóinak eredményei. Hogyan? Hát nem vicces?

Tehát az Animoji iPhone X-et így kell használni az összes androidon. Annak ellenére, hogy nem annyira tökéletes, mint az iPhone X funkciói, legalábbis ez az egyedülálló alkalmazás meglehetősen szórakoztató, igaz? Mit gondolsz? Ne habozzon elkészíteni Ossza meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found