A 10 legjobb webtoon, amelyet el kell olvasnia 2017-ben

Ennek eredménye, hogy a webtoonnak van egy története, amely időnként felülmúlja a népszerű anime és manga minőségét, és kiváló képminőséggel rendelkezik.

A Webtoon eredetileg egy képregény volt, amelyet úgy terveztek, hogy könnyen olvasható legyen egy mobiltelefonon. A webtoon gyorsan kibővült manhwa (koreai manga) elemekkel.

Ennek eredménye, hogy a webtoonnak van egy története, amely időnként felülmúlja a népszerű anime és manga minőségét, és kiváló képminőséggel rendelkezik. Azok számára, akik még soha nem olvastak webtoont, íme néhány cím, amelyek biztosan képtelenné teszik az olvasás leállítására.

  • A játékosoknak tudniuk kell! Ez az 5 meghatározó tényező a DotA 2 győzelméhez
  • Az 5 legjobb és leghalálosabb hős hordozás a DotA 2-ben
  • 7 Hero DotA 2, amelyet a legnehezebb megölni, hol van a hősöd?

10 legjobb webtoon, amelyet el kell olvasnia 2017-ben

10. Kocka

Műfaj: Fantasy

Szerző: Hunsyeok Yun

Komikus webtoon Fantasy Ez egy Dong Tae nevű tizenévesről szól, aki nagyon utálja az életét. Ő gyakran zaklatott iskolatársai, és kis teste miatt messiássá tették, az arca kevésbé jóképű, és nem okos.

Olyan különbözik osztálytársától, Taebintől, aki szép és okos, ezért népszerű az iskolában, annak ellenére, hogy új diák. Egyszer Taebin felajánlja Dong Tae-nak egy kockajátékot, amely megváltoztatja az életét, vajon mi lesz Dong Tae-val?

9. A játékosok

Műfaj: Fantasy

Szerző: Sang-A

A játékhoz kapcsolódó webtoon képregény egy tizenévesről szól, aki furcsa erő mégpedig az erő, mint a játék szereplői. Látta a jelet mindenki feje felett. Még ő is láthatta az állapotát, és növelhette is. Néha olyan küldetést kap az életben, mint egy játék, de a küldetés a valós világ tevékenységeit tartalmazza.

Egyébként valóban úgy él, mint egy játékszereplő, de a való világban. Úgy él, mint játékokat játszani. Összezavarodott erejétől, míg egy nap hirtelen belépett a való világ virtuális szobájába. Innen indulva megértette erejét.

Mi történt vele? Mit fognak tenni a Gamer erejével? Kérjük, olvassa el, mert garantáltan igazán szórakoztató lesz, különösen a játékosok számára.

8. SMAS'D

Műfaj: Az élet szelete

Szerző: Oja Aritonang

Mesél egy általános iskolás gyermekről, aki mindig találkozik középiskolás gyerekekkel a buszmegállóban minden nap. A nem tudástól kezdve az ismerősségig. Mit szólnál a következő barátságos történetükhöz?

7. Noblesse

Műfaj: Fantasy

Szerző: Jeho Son / Kwangsu Lee

Ez a képregény arról mesél egy vámpír akinek nagyon erős ereje van, de nem avatkozik az emberekbe, az megvédi őt.

6. 304. dolgozószoba

Műfaj: Dráma

Szerző: Felicia Huang

Mesél egy Desyca nevű lusta, de hokis diákról. Az OSN előtti fizikai karanténon esett át a jóképű fiúkkal a 304-es szobában. Milyen a történet folytonossága? Olvassunk ...

5. Késő szerelem

Műfaj: Romantika

Szerző: xzbonbon

Barney a legnépszerűbb hallgató az egyetemen. Mindig a nők minden szavát hallotta, Elvirát is beleértve. Elvirának azonban nem sokáig. Mit kell tennie Barney-nak, mielőtt túl késő lenne?

4. Hana Haru

Műfaj: Romantika

Szerző: Seokwoo

Mondja egy fiatal nő, aki vérfarkast nevel. A vérfarkas (Haru) kedvelte úrnőjét (Hana). Mi a következő történetük?

3. A Gaje házaspár

Műfaj: Romantikus

Szerző: Annisa Nisfihani

Elmondja a webtoon sorozat folytatását Saját esküvő. Ebben a történetben azt mondják, hogy Mas és Adek házasok voltak. Ki mondta, hogy a házasság könnyű?

2. Tahilalats

Műfaj: vígjáték

Szerző: Nurfadli Mursyid

Ne lepődj meg, amikor először olvastad ezt az Indonéziában készült webtoont, mert meg fog zavarodni a történet jelentése. Igen, ez a vígjáték műfajú webtoon valóban rendkívül okos vígjáték-koncepciót hordoz minden sorozatban. Ennek eredményeként egy pillanatra gondolkodnia kell, hogy felfogja, mit is jelent. De ha már érted, akkor a nevetés és a kemény átok automatikusan kijönhet a szádból.

1. Narancslekvár

Műfaj: Romantikus

Szerző: Seokwoo

Ez a képregény vitathatatlanul elavult (2015), de még mindig sok hűséges olvasó olvassa ezt a képregényt újra és újra 2017-ig, úgyhogy szerintem ez a képregény a legjobb képregények el kell olvasni. Sokan már tudnak erről a webtoonról, mert hazájukban, Dél-Koreában készült egy drámaváltozat.

Baek Mari vámpír, aki szintén középiskolás diák. Megpróbál hideg és antiszociális lenni, mert nem akarja, hogy bárki is tudja, hogy vámpír. De valahogy őrült az iskolája legnépszerűbb tanulója, Jaemin miatt. Hogy áll a következő szerelmi történetük?

Apps Entertainment NAVER Corp. LETÖLTÉS

Ez az A 10 legjobb webtoon, amelyet el kell olvasnia. Elnézést, ha rossz a véleménye.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found