100% munka! hogyan lehet megoldani a könnyű számítógépes lefagyást

A számítógép használata már nem lesz szórakoztató, ha tetszik, lóg. Volt már olyan betegsége, amelyet ennek a lógásnak hívtak? Ha igen, nézzük meg a következő számítógép leküzdésének lépéseit az ApkVenue-ból ...

A számítógép használata nagyon szórakoztató. Nemcsak szórakoztató, de megkönnyítheti a munkát is. Ez a számítógépeket kötelező elemnek érzi.

A számítógép használata már nem lesz szórakoztató, ha tetszik, lóg. Volt már olyan betegsége, amelyet ennek a lógásnak hívtak? Ha igen, nézzük meg a következő számítógép leküzdésének lépéseit az ApkVenue-ból ...

  • Rossz szektor merevlemez! A számítógép leállításának ez az 5 veszélye leállítás nélkül
  • Súlyosan megsérült! Ez a 3 legveszélyesebb számítógépes trükk
  • 12 veszélyes számítógépes vírus típusa 2018 | Készíthet!

1. Gyakori okok a számítógép fennakadásához

Fotó forrása: Kép: DriverTech

Mielőtt belekezdenénk a számítógép lefagyásainak kezelésébe, érdemes először ismerni és ismerni a számítógép lefagyásának okát. Mert ha tudja és tudja, miért lóg a számítógép, megkönnyíti a megoldást.

Lóg a számítógépen azt jelenti, hogy ütközés van a rendszerfolyamatokban, a rendszerfolyamatok ez az ütközés végül a számítógépet hirtelen megdermed, vagy leáll. Ennek oka lehet szoftver vagy hardver, amelynek teljes jellemzői a következők ...

1. a. A számítógép fennakadásának okai szoftverproblémák miatt

Fotó jóvoltából: Kép: Arcade

Ha a számítógép szoftverprobléma miatt lefagy, az általában azonnal nyilvánvaló. A lefagyott szoftver leáll, az egér még mozoghat, és végre van írás "Nem válaszol" függő szoftverben.

1. b. A számítógép lefagyásának okai hardverproblémák miatt

Fotó forrás: Kép: Envista Forensics

Ha a számítógép hardverprobléma miatt lefagy, nehéz lehet elemezni a probléma helyét. Általában a számítógép azonnal üresjáratban van, semmi sem mozgatható az egérrel és másokkal sem. Valójában nem ritka azután, hogy ezt betegség követi Kék képernyő.

2. Technikák a számítógép leküzdésére

Fotóforrás: Kép: How To Geek

A számítógép fennakadásának leküzdése attól függ, hogy mi az oka, ha a szoftverben külön kezelési mód van, míg ha hardver miatt, akkor külön is kezelhetjük. A teljes módszer a következő ...

2. a. Hogyan lehet legyőzni a számítógépes lógást szoftveres problémák miatt

Nyisd ki Feladatkezelő majd válassza ki, melyik szoftver okozza a lefagyást, majd kattintson Utolsó feladat. Ha szükséges, folytassa az ingyenes szoftver újbóli megnyitásával, és kész.

2. b. Hogyan lehet legyőzni a függő számítógépet hardverproblémák miatt

Fotóforrás: Kép: Retro Computer

Ha a számítógép teljesen mozdulatlanul lóg, annak általában hardverproblémák a következményei. Csináld Kemény leállítás a bekapcsológomb 5 másodpercig történő nyomva tartásával, amikor újra be van kapcsolva. Ha nem lehet bekapcsolni vagy visszakapaszkodik, akkor azt jelenti, hogy szervizre vagy karbantartásra van szüksége.

Így kell kezelni a könnyű számítógépes lefagyást, nem nehéz? Mit gondolsz, van-e más módszer? Ha van, ossza meg Jakával!

Ó, igen, feltétlenül olvassa el a számítógéppel kapcsolatos cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found