A PC megismerésének biztos módja engedély nélkül használatos

Tudja, hogy valaki titokban megnyitotta a számítógépét? Ellenkező esetben nézze meg ezt a cikket, és tudni fogja, hogyan kell csinálni.

Az Ön korában lévő tizenévesek számára a számítógép jelenleg fontos eszköz az életében. Mert számíthat PC-re játékokat játszani, böngészés az interneten, vagy sőt házimunkát is végez Ön csodálatos. Tehát bizonyítható, hogy a számítógép része a magánéletének, igaz?

Ha A számítógépét valaki titokban használja, toleráns leszel? Sajnos biztosan nem. Mert amikor Jaka a te korodban volt, ő is ugyanígy érzett. Biztosan ideges, bosszús emberek leszel, és az egész embert le akarod szidni. Tudja azonban, hogy a számítógépét valaki titokban használta? Ha nem tudja, az ApkVenue lehetőséget nyújt arra, hogy kiderítse, valaki engedély nélkül használja-e a számítógépét.

  • A csevegés helyes módja az osztályban anélkül, hogy a tanár tudná
  • Hatékony módszerek a törölt fotók visszaállítására az Android rendszeren
  • Könnyű módszerek a számítógép megvédésére a hackerek ellen, ha követnek

Hogyan lehet megtudni, hogy melyik számítógépet használják engedély nélkül

A cikk segítségével gyorsan megtudhatja, hogy van-e valaki játék nélkül játssza le a számítógépét vagy nem. Valójában nem adsz Jelszó a Windows PC-hez, hogy mások először az Ön engedélyével férhessenek hozzá. Sajnos még mindig vannak olyan emberek, akik nem szeretnék engedélyt, mielőtt felhasználnák őket. Igen, adjunk csak néhány módot, igen.

1. Használja az USBDeview alkalmazást, és nézze meg, hogy ki csatlakoztatja az USB-eszközt

USBDeview egy kicsi program, amely képes rögzíteni az összes olyan USB-eszközt, amelyet valaha is csatlakoztattak kedvenc számítógépéhez vagy számítógépéhez. Az összes USB-eszközt, amelyet a számítógépéhez csatlakoztattak, a program felismeri. Tehát megmondhatja, hogy valaki titokban használja-e a számítógépét, vagy nem használja ezt a jó kis programot.

2. Jelölje be a legújabb helyeket a Windows számítógépen

Általában a Windows-alapú számítógépen keresztül működtetett fájlokhoz vagy mappákhoz való hozzáféréskor ezek a fájlokban jelennek meg Legutóbbi helyek. A funkció használatával az összes fájl vagy mappa teljes mértékben megjelenik. Ezért ellenőrizheti Legutóbbi helyek, hogy vannak-e fájlok vagy mappák, amelyekhez valaki engedély nélkül hozzáfér, vagy sem. Ugye hogyan lehet megtudni, hogy valaki engedély nélkül használja-e a számítógépét?

3. Ellenőrizze szeretett számítógépén a VLC előzményeket is

Általában valaki, aki szeszélyből áll, megnyit egy videofájlt, és tovább nézi szoftverVLC. Ezért láthatja történelem kedvenc Windows PC-jén lévő VLC videolejátszón. Láthatod történelem Kattintson a jobb gombbal a VLC programra, vagy lépjen be Média> Nyissa meg a legújabb médiát. Innen látni fogja, hogy milyen videókat játszott le VLC-n keresztül valaki, akit nem ismer.

4. Használja a Nyissa meg a Fájlok mentése nézetet programot a számítógép ellenőrzéséhez

Nyissa meg a Fájlok mentése nézetet egy jó módja annak kiderítésére, hogy valaki az Ön engedélye nélkül használja-e a számítógépét, vagy sem. Ennek az egy programnak a használatával a számítógép megmutatja az összes fájl listáját, amelyeket valaki korábban keresett vagy megnyitott. Így minden olyan névtelen felhasználó, aki hozzáfér fájlokhoz vagy módosítja a fájlokat, ezen a programon figyelhető.

Valóban nagyon idegesítő érzés, ha valaki véletlenül titokban hozzáfér a számítógépeinkhez. Ezért hasznos lehet számodra, hogyan lehet megtudni, hogy valaki ezen engedély nélkül használja-e a számítógépedet. Ha igaz, hogy valaki anélkül lépett be a számítógépedbe, hogy tudta volna, akkor egyszerűen hozza létre Jelszó az adatok védelme a számítógépen. Ossza meg a véleményed igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found