5 legjobb szúnyogriasztó alkalmazás az Android 2019-re | nem kamu!

A szúnyog az általunk hordozott betegség miatt közös ellenségünkké vált. Ehhez az ApkVenue ajánlást ad az Android legjobb szúnyogriasztó alkalmazásához!

Vannak olyan emberek, akik örülnek a szúnyogok jelenlétének? A képregényeken kívül Jakának még soha nem voltak olyan emberei, akik meg akarják védeni a szúnyogok emberi jogait, hogy más élőlényként éljenek.

Az általa hordozott különféle betegségekkel mindig a különféle eszközök és gyógyszerek alkalmazásával szeretnénk taszítani a hozzánk érkező szúnyogokat.

De tudod, hogy létezel szúnyogriasztó alkalmazás hogy bebizonyosodott? Nos, az ApkVenue megadja az 5 legjobb ajánlott alkalmazást, banda!

A legjobb szúnyogriasztó alkalmazás 2019

Szúnyog (culicidae) olyan rovar, amelynek sok fajtája van. Legalábbis van 41 fajta szúnyog szétszórva az egész világon.

A szúnyogok által hordozott betegségek egy része, többek között malária, dengue-láz, sárgaláz, betegségre vastagbőrűség.

Az emberek különböző módszereket alkalmaznak a szúnyogpopuláció felszámolására, kezdve az égő gyógyszerek, a testápoló szúnyogriasztó.

A technológia fejlődésével a szúnyogokat taszíthatja mobiltelefonjával! Természetesen le kell töltenie további alkalmazásokat, amelyek a szúnyogok taszítására szolgálnak.

1. Anti Fly Sound

Az első szúnyogriasztó alkalmazás, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl Anti Fly Sound. Ez az alkalmazás meglehetősen pozitív ajánlásokat kap a felhasználóktól.

Hogyan taszíthatja ez az alkalmazás a szúnyogokat? Ezt úgy teszi, hogy ultrahangos hangot bocsát ki, amely zavarja a rovarokat (szúnyogokat, legyeket), de biztonságos az emberek számára.

Az alkalmazás által kibocsátott frekvencia 18 és 23 kHz között mozog. Mindössze annyit kell tennie, hogy feltétlenül kapcsolja be hangerő magas.

InformációAnti Fly Sound
FejlesztőFlörtölők
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (16.466)
Méret3,7 MB
Telepítse500.000+
Android minimum4.0.3
LetöltésLink

2. Frekvenciagenerátor

Ez az egy alkalmazás valójában nem kifejezetten a szúnyogok visszaszorítására szolgál. Csak annyi, hogy ez az alkalmazás 20 Hz és 20 000 kHz közötti frekvenciákat képes kibocsájtani, így arra felhasználhatja.

Frekvenciagenerátor tesztelésre is használhatja hangszóró vagy tesztelje hallgatási képességét.

Használhatja az alkalmazás által generált rezgéseket a víz eltávolítására is hangszóró ha a mobiltelefont éppen víz alá merítették.

InformációFrekvenciagenerátor
FejlesztőHoel Boedec
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (3.686)
Méret2,7 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum4.0
LetöltésLink

3. Szúnyoghang

Az alkalmazás nevéből talán kitalálhatja, hogy ez az alkalmazás szúnyoghangokat fog kibocsátani. Ezután mi az alkalmazás Szúnyoghang el tudja taszítani a szúnyogokat?

Igen, de nem a bandaszúnyog hangjaival. Az előző alkalmazáshoz hasonlóan ez az alkalmazás olyan magas frekvenciájú hangokat képes előállítani, amelyek megzavarhatják a szúnyogokat.

Az alkalmazás által generált frekvenciák a 9 kHz és 22 kHz tartományban vannak.

InformációSzúnyoghang
FejlesztőJust4Fun
Vélemények (véleményezők száma)3.8 (17.797)
MéretEszközönként változik
Telepítse1.000.000+
Android minimumEszközönként változik
LetöltésLink

További alkalmazási ajánlások. . .

4. Ultrahangos akadály

Ezenkívül van egy alkalmazás Ultrahangos akadály amely valóban arra koncentrál, hogy az állatok meghallják. Közvetlenül kiválaszthatja, mit akar kiűzni.

Hat lehetőség közül választhat, mégpedig Légy (16 kHz), szúnyogok (17 kHz), kutya (18 kHz), macska (19 kHz) és patkány (20 kHz).

Hogy lehet, hogy csak öt állat van? Mert az ember nevet kap Ifjú amely 15 kHz frekvenciát fog kiadni.

InformációUltrahangos akadály
FejlesztőUSE Engineering Corporation
Vélemények (véleményezők száma)3.5 (1.335)
Méret8,7 MB
Telepítse100.000+
Android minimum4.0
LetöltésLink

5. Sonic Sound Wave Generator

Az utolsó alkalmazás, amelyet az ApkVenue az Ön számára ajánl Sonic Sound Wave Generator. Hatótávolság Az alkalmazás által biztosított frekvenciák az 1 Hz és 25 kHz közötti tartományban vannak.

Ez az alkalmazás rendelkezik funkciókkal Mosquito Mode Repel a szúnyogok taszítására. Ezenkívül ezt az alkalmazást gyakran használják javításra is hangszóró problémás mobiltelefon.

InformációSonic Sound Wave Generator
FejlesztőTűz lövők
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (260)
Méret5,2 MB
Telepítse10.000+
Android minimum4.0.3
LetöltésLink

Tehát ott van legjobb szúnyogriasztó alkalmazás a JalanTikus verzió. Az ApkVenue azonban nem ígérheti meg, hogy a banda 100% -ban sikeres lesz, mert egyesek sikeresek, mások nem.

Ami egyértelmű, tisztán kell tartani a házat vagy a szobát, hogy a szúnyogok vonakodjanak megállni és a vérüket szívni!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah