ismeri a lehallgató hacker technikákat és annak megelőzését

A hackerek sokféle hackelési technikát alkalmazhatnak, de az egyik az Eavesdropping hacker technika. Szeretné tudni, hogy mi az a lehallgatás? Gyerünk, hallgassunk!

Kinek a neve hackelés eddig még mindig úgy tekintenek rá készség ami népszerű. Nyilvánvalóan az informatikai hallgatóktól kezdve az informatikai szakértőkig, akik versenyeznek az önképző hackelés elsajátításában. Igen, autodidakta, mert maga a hivatalos oktatás még mindig ritka.

Hackelésről beszélünk, a hackerek sok technikát fog alkalmaznicsapkod az áldozat. Az egyik az Hallgatózás. Szeretné tudni, hogy mi az a lehallgatás és hogyan lehet megakadályozni? Nézze meg az ApkVenue alábbi cikkét.

  • Ez a világ 10 legveszélyesebb hackere (Psst .. Vannak indonéz hackerek, tudod)
  • Légy óvatos! A hackereknek új módja van a bankszámlaadatok megszerzésére a WhatsAppon keresztül
  • 100% Hacker-ellenes, Íme néhány tipp a világ legbiztonságosabb jelszavának elkészítéséhez

Ismerje a lehallgató hackelési technikákat és az esetleges megelőzésüket

A hackelési technikák sokak, és teljesen természetes, hogy egy hacker ezt megtenné több technikát alkalmazva hogy megtámadja áldozatait. Maga a technika, amelyek közül néhány MiTM, öntözőlyuk, phising, és mások.

Ha tudni akarja, mi a MiTM, az öntözőlyuk és mások, megkísérelheti megtalálni Jaka cikkét, amely korábban erről tárgyalt. Mivel ebben a cikkben az ApkVenue a lehallgatásról fog beszélni.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Mi a hackelési technika Hallgatózás? Ez az áldozat kommunikációs hálózatának lehallgatási technikája valós idő. Maga a kommunikációs hálózat például telefon, videohívás, SMS, fax, és mások. A cél az adatok ellopása nincs titkosítva és az adathálózaton keresztül továbbítják.

Első ránézésre, ha odafigyelsz, ez a technika tulajdonképpen a MiTM hackelési technika része. Amit ezen a technikán keresztül végeznek, az olyan, mint a lehallgatás. Amikor két ember beszélget telefonon, az ezt a technikát használó hackerek hallani tudják őket. Vagy bármely más nyelv az Koppintson a.

Ez a hackelési technika vitathatatlanul meglehetősen nehéz, de könnyen elvégezhető az emberek számára különleges hatáskörrel rendelkezik. Mivel ennek a technikának a végrehajtásához általában további eszközökre vagy speciális hozzáférésre van szükség.

Ez a technika azonban nagyon veszélyesnek minősül. És nem lehetetlen, hogy valaki körülötted meg tudja csinálni. Ezért itt az ApkVenue megmondja, hogyan lehet megakadályozni.

Hogyan lehet megakadályozni a lehallgató hackelési technikák támadásait

Szóval, hogyan kezeled ezt a lehallgatási támadást? Íme néhány módszer arra, hogy megtudja, mikor támad meg valaki a lehallgatás feltörési technikájával.

  • Ha a támadás telefonos kommunikációs vonal. Telefonos kommunikációs vonalaink általában később lesznek nem tiszta, olyan zümmögő hang lesz. Egyrészt beszélgetőpartnerünk hangja is visszhangzik.
  • A telefonvonal-kapcsolat meg lesz gyakran lekapcsol néhány percenként, annak ellenére, hogy a jelzése és a másik személy, akivel beszél, erős.
  • Amikor hívunk, néha téved egy homályos számba. Annak ellenére, hogy megerősítettük a cél telefonszámot.
  • Ha az üzenetkommunikációs vonal támad, akkor általában az üzeneteket fogja tapasztalni késleltetés, nem is lehet elküldeni.
  • Üzenet lesz kétszer küldött, még az üzenetek küldésének költségét is megduplázza.

Ha tapasztalja ezeket a jeleket, nem lehetetlen, hogy jelenleg ezzel a lehallgatásnak nevezett hackelési technikával támadnak. Erre te meg kell tennie ezt.

  • Szám módosítása mobil vagy fiók.
  • Ha nem tudja megváltoztatni a mobiltelefon számát vagy fiókját, azonnal forduljon a szolgáltatóhoz a. Mondja el, hogy gyanítja, hogy más kommunikációs tevékenységek is vannak, mint amit csinál.
  • Csináld gyári beállítások visszaállítása. Ami azt illeti, az ApkVenue alábbi cikkében olvashatja el.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ez volt Jaka cikke arról, hogy megismerjék a lehallgatás hackelési technikáját, és hogyan lehet megakadályozni. Remélhetőleg ez hasznos!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Csapkod vagy más érdekes írás Andalas fia.

Banner: Internetes archívum


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found