hogyan lehet létrehozni egy WhatsApp linket az olshop & bio medsos számára

A legpraktikusabb a WhatsApp link létrehozása, így nem kell mentenie a névjegyeket. Itt megtudhatja, hogyan hozhat létre WA-linkeket a legújabb olshop és közösségi oldalakhoz!

Hogyan hozzunk létre egy WhatsApp linket az olshop vagy a közösségi média biológiai szükségleteihez néha fontos, hogy tudd. Különösen, ha híres híresség vagy.

Nos, szerencsére a WhatsApp rendelkezik egy "Kattintson a csevegésremsgstr "amely lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy WA linket az olshop vagy más igények kielégítésére.

Ezt a funkciót általában használják üzletemberek akik kommunikálni akarnak a potenciális ügyfelekkel. Új telefonszám megadása nélkül a potenciális ügyfeleknek csak a megadott WA linkre kell kattintaniuk.

Szóval, csak fegyveresen WA link, akkor új emberekkel kommunikálhat anélkül, hogy el kellene mentenie az új számot a névjegyek közé. Nos, mit szólnál hozzá hogyan lehet létrehozni a WA linket?

Csak nyugodj meg, banda! Ebben a cikkben az ApkVenue végigvezeti Önt útmutató a WhatsApp-link létrehozásához a legegyszerűbb és a legrövidebb. Kíváncsi?

Gyűjtemény a legújabb WhatsApp Link 2020 elkészítésének módjairól

Fotó forrása: send.my.id

A WA linket általában több közösségi médiára telepítik, például a Facebookra, az Instagramra, vagy akár a WhatsApp Groupba, hogy az emberek könnyebben meg tudjanak állni a szóban forgó chat funkcióval.

Így már nem kell bajlódnia egy telefonszám beírásával a névjegyzékbe, hanem közvetlenül a bemutatott WA linkről cseveghet Olshop vagy online vételi és eladási alkalmazás bódéjában Bio.

Itt az ApkVenue nyújt néhányat lépéseket a WhatsApp-link létrehozásához közvetlenül privát üzenetre (privát chat / PM) különféle forrásokból összegezve. Kíváncsi vagy? Nézze meg az értékeléseket!

1. Hogyan hozzunk létre egy WA Me linket

A WhatsaApp link létrehozásának egyik legegyszerűbb módja maga a WhatsApp, banda által nyújtott szolgáltatások.

Később megkapják rövid link Ezután a WhatsApp csatlakozik a használni kívánt WhatsApp számhoz.

További részletekért itt van egy áttekintés hogyan lehet létrehozni egy WhatsaApp linket a wa.me-vel több!

1. lépés - Nyissa meg a Notes alkalmazást

  • Először nyissa meg először a Notes alkalmazást vagy bármi mást, hogy beírja a létrehozandó WhatsApp linket. Kérem Másolat és Paszta a következő linkkódot:

//wa.me/nomortelepon


//api.whatsapp.com/send?phone=nomortelepon

A fenti két kód mind használható, banda. Tehát nem kell összetévesztenie a választandó kódot.

2. lépés - Töltse ki a WA telefonszámot

  • Tovább rövid link fent látni fogja az írást "telefonszám". Nos, törölje a szöveget, majd írja be a WA telefonszámot, amelyet ott fog használni.

  • Emlékezik! Az írási rendszernek összhangban kell lennie a teljes nemzetközi számformátum-szabályokkal, NÉLKÜL nulla, zárójelek, vagy szalag. Itt láthat egy példát az írásra.

IGAZ PÉLDA:


//wa.me/628123456789


//api.whatsapp.com/send?phone=628123456789


ROSSZ PÉLDA:


//wa.me/08123456789


//api.whatsapp.com/send?phone=+628-123-456-789

Könnyű, igaz? Ezekkel a lépésekkel hozhat létre egy WA-linket, amelybe felveheti Instagram Bio vagy Facebook az ami neked van.

2. Hogyan készítsünk WA linket a Bitly-n

Nos, a felhasználáson kívül shortlink wa.me, kipróbálhatja, hogyan hozhat létre WA-linket a Bitly webhelyen keresztül.

Itt a bemutatott link rövidebb lesz, így azok számára megfelelő, akik szeretnék kipróbálni, hogyan lehet WA linket létrehozni az Olshop számára. Előnye, hogy emlékezhet a megadott kódra.

Ahelyett, hogy kíváncsibb lenne, az ApkVenue azonnal útmutatást ad hogyan lehet WhatsApp linket létrehozni a Bitly-en. Itt van, hogyan!

1. lépés - Nyissa meg a Bitly webhelyet

  • Az első lépés a mobiltelefon vagy a laptop böngészőalkalmazása révén nyissa meg a Bitly webhelyet az URL-n //bitly.com/.

2. lépés - Írja be a rövidíteni kívánt linket

  • Ha nyitva van, akkor egy nagy oszlop található "Rövidítse le a linket".

  • Itt nagyon egyszerű a munkád! Írja be a linket amelyet le akar vágni vagy rövidíteni-kan. Például Jaka használni fogja wa.me link ami már fent is elérhető.

3. lépés - Válassza a 'Rövidítés' gombot

  • Ha végzett, kattintson a gombra Rövidítsen. Kész!

Itt maradsz másolja be a rövid linket biztosította és feltette az Instagram Bio, az Olshop, a Facebook vagy más közösségi média oldalára.

A kattintás után megjelenik a kijelző rövid link a tetején többé-kevésbé így, banda.

Gondolod, hogy mi magunk is testre szabhatjuk a link nevét? Tehát nem betűk és számok kombinációja, hanem közvetlenül szavak formájában.

A válasz TUD, banda! Először azonban regisztrálnia kell. Kérjük, válassza ki, melyik a praktikusabb!

3. Hogyan készítsük el a WhatsApp Linktree-t a közösségi médiában (Instagram, Facebook, Olshop)

A wa.me és a Bitly útmutatókon kívül WA-linkeket is készíthet üzleti vagy bármi más számára a webhelyen keresztül Linktree.

Azoknak, akik keresik hogyan lehet WhatsApp linket létrehozni az Instagramon vagy hogyan lehet WhatsApp linket létrehozni a Facebookon, azokat a lépéseket, amelyeket az ApkVenue az alábbiakban ismertet, meg kell figyelnie, banda!

Ahelyett, hogy hosszú időt venne igénybe, itt van egy útmutató arról, hogyan lehet WhatsApp linket létrehozni a Linktree-n, hogy felkerüljön az Instagram / IG-re és a Facebook-ra!

1. lépés - Látogassa meg a Linktree webhelyét

  • Először is, a Google Chrome alkalmazásból vagy más böngészőből nyissa meg a Linktree webhelyet az URL-címen keresztül //linktr.ee/.

  • Következő elkészítése rövid link itt először be kell jelentkeznie. Ha nincs ilyened? Kérlek, jelentkezz, banda!

2. lépés - Válassza az „Új link hozzáadása” lehetőséget

  • Ha minden regisztrációs folyamaton részt vett, kérjük, kattintson a gombra Új link hozzáadása.

3. lépés - Adja meg a szükséges információkat

  • Ebben a szakaszban adja meg a szükséges információkat, például cím és link címe. Azok számára, akik szeretnék elkészíteni a WhatsApp Linktree fájlt, csak annyit kell tennie, hogy beírja a wa.me linket az 1. nyílnak megfelelően.

-Tedd ezt addig, amíg a jobb oldali indikátor sárgáról zöldre vált.

  • Miután elkészült, megteheti másolja és illessze be a linket amely a 2. nyílban található a Bio IG, az Olshop vagy a Facebook és más közösségi média számára.

Később a link megnyitásakor a kijelző pontosan megegyezik a 3. nyíllal. Ez nagyon egyszerű, igaz?

Tehát, hogy miként hozhat létre WhatsApp linket az IG-n, az FB-n vagy az Olshop igényeihez, csak éljen másolat csak linkelje az egyes közösségi médiák, bandák életrajzát. Kész!

Igen, azok számára, akik még mindig kíváncsiak erre a Linktree-beszélgetésre, elolvashatják az ApkVenue következő cikkét: Hogyan készítsünk Linktree-t.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Hogyan hozzunk létre WhatsApp linket rövid üzenettel

Miután megértette, hogyan hozhat létre WA-linket az Olshop számára, vagy feltöltheti a Bio IG / Instagram, a Facebook és más közösségi médiumok oldalára, megtanulhatja WhatsApp-link létrehozását rövid üzenettel.

Vagyis később, miután rákattint rövid link WA, a csevegési oszlop automatikusan megtelt szavakkal. Általában ezt használják a WA Business számlákhoz.

Kíváncsi arra, hogyan hozhat létre WhatsApp linket ezzel a trükkel? Itt vannak a lépések!

1. lépés - Másolja a linkkódot

  • Első lépésként másolja a következő kódot, hogy megkapja a WA linket egy rövid üzenettel.

//wa.me/nomorteleponwhatsapp/?text=textcodeur1

  • Emlékezik! Ki kell töltenie a WhatsApp telefonszámát a teljes nemzetközi számformátum-szabályok szerint, NINCS nulla, zárójelek, vagy szalag, ugyanaz, mint a fenti lépések.

2. lépés - Szükség szerint módosítsa a linkkódot

  • Ezután töltse ki a _text kódolt1 _ információért a rövid üzenet URL-kódját, amelyet írni szeretne. Ilyen például.

//wa.me/628123456789/?text=I%20ingin%20membeli%20gadget%20yang%20Anda%20jual

Ez az útmutató a WA-linkek létrehozásához az üzleti fiókok vagy más fiókok közvetlen csevegéséhez. Nagyon könnyű, igaz?

5. Hogyan hozzunk létre egy WhatsApp csoporthivatkozást

Nos, ha korábban az ApkVenue sok információt szolgáltatott arról, hogyan lehet létrehozni a Linktree WA-t vagy más személyes médiát, akkor mi a helyzet hogyan hozhatunk létre WhatsApp csoport linket?

Tekintettel arra, hogy a WhatsApp csoportnak önmagában nincs telefonszáma, ezért nem hozhatja létre a linket.

De nyugodtan, banda! Mivel maga a WhatsApp csoport tulajdonképpen már rendelkezik egy linkkel, amelyet megoszthat a csoport többi potenciális tagjával.

Csak annyit, hogy megjegyezzük, hogy ez a WA csoport link csak akkor érhető el csoportadminisztrátor szerepét tölti be. Tehát, ha nem adminisztrátor, akkor nem rendelkezhet a WA csoport linkkel.

Akkor hogyan látja a WhatsApp csoport linkjét? Itt vannak a lépések.

1. lépés - Nyissa meg a WA csoportot

  • Megnyitja azt a WA-csoportot, amelynek linkjét meg szeretné osztani. De emlékezz! Itt az admin szerepét kell vállalnod, na.

  • Ezek után te érintse meg a WA csoport neve részt a.

2. lépés - Válassza a „Link meghívása” lehetőséget

  • Ebben a szakaszban te tekercs amíg nem talál lehetőséget "Meghívás linken keresztül".

  • Válassza ki azt a menüpontot, majd válassza a lehetőséget 'Link másolása'.

Már elkészült! Most élsz paszta és ossza meg a kapcsolatot a WhatsApp csoport potenciális tagjaival.

BÓNUSZ: További WhatsApp tippek

Fotóforrás: Ibrahim Vatih

Így van ez hogyan hozhatunk létre WhatsApp linket amelyet az Instagram, az Olshop, a Facebook és más fiókokon használhat.

Ha érdekel a WhatsApp módosítása a legújabb MOD-mal, elolvashatja a cikket WhatsApp MOD APK a legjobb tulajdonságokkal 2020-ban amelyet Jaka írt.

Ha tudni szeretné, hogyan lehet aranyos WA matricákat készíteni, azonnal elolvashatja a cikket A legjobb WA (WhatsApp) matrica alkalmazás 2020 a következő. Nagyon teljes, igaz?

Ez volt az útmutató a WA-link létrehozásához. Hogy, tényleg könnyű, igaz? Ha van más módja, leírhatja az alábbi megjegyzések oszlopba. Lépést tarts Jaka többi írásával, huh!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found