ez a különbség a 32 és 64 bites androidos okostelefonok között

Szeretné tudni, mi a különbség a 32 és 64 bites Android okostelefonok között? Biztosan hallottál erről, igaz? Gyere és nézd meg az értékeléseket!

Alapvetően az általánosan használt Android okostelefon különféle összetevőkből áll hardver akik egymással együttműködve támogatják felhasználói tevékenységét. Ezen komponensek közül néhány komponens, például a processzor, a RAM és a belső memória nagyon fontos szerepet játszik. Ha a specifikációkról van szó, a felhasználók ezt a három szempontot fogják előtérbe helyezni, különösen a processzort.

Egyesek azonban nem veszik észre, hogy a processzor frekvenciaszintjén kívül más szempontok is befolyásolhatják az Android okostelefon teljesítményét, nevezetesen maga az Android okostelefon tulajdonában lévő bitek száma, nevezetesen 32 bites és 64 bites. Akkor mi a különbség? Nézze meg a következő Jaka cikket, OK!

  • Ez a Windows 32 és 64 bites különbsége, amelyet biztosan nem ismer
  • Menő! Ez a Csillagok háborúja karaktereinek halála 8 bites videóban
  • Hűvös Android HD háttérképek gyűjteménye 8 bites formátumban

A 32 és 64 bites Android okostelefonok különbsége

Nos, bizonyára néhányan kíváncsi mit jelent a bitek száma az Android okostelefonon? Mi a különbség egy 32 és 64 bites Android okostelefon között? Rendben, ha tudni akarja, alaposan nézze meg az ApkVen magyarázatát a 32 és 64 bites Android okostelefonokról és azok különbségeiről.

1. A bit rövid ismertetése az Android okostelefon processzoron

Technikailag a bitek képviselik bináris számjegyű rendszer 1. és 0. bázissal, amelyeket a legkisebb egységként használnak a digitális adatok vagy információk tárolására. Egy kicsit csak digitális eszköz, például Android okostelefon processzor tárolhat. A processzor tulajdonában lévő vagy tárolt bitek száma leírja mekkora a kapacitás tulajdonában lévő Iktató hivatal a processzor.

Fotó forrása: Fotó: virtantiq.com

Mi az a nyilvántartás? Iktató hivatal valamiféle adattároló hely amely az Android okostelefon processzorán található és információk tárolására szolgál. Tehát alapvetően a processzor bitjeinek száma nagyon befolyásoló az androidos okostelefon adatfeldolgozási és -tárolási képessége.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. A 32 és 64 bites Android okostelefonok különbsége

  • Processzoroldal

Ahogy az ApkVenue az első pontban kifejtette, a processzort a rendszerleíró adatbázis használja az adatok tárolására. Akkor minél több hely van az adatok tárolására egyre több adat hogy mentheti és egyre simább az adatfolyam is fut. Így működik a processzor-nyilvántartás az Android okostelefonon.

Fotó forrása: Fotó: farnet.ir

32 bites Android okostelefon processzor körülbelül 4 milliárd adatot tud tárolni, míg egy 64 bites Android okostelefon processzor képes tárolni 18 milliárd milliárd adat. Más szavakkal, egy 64 bites Android okostelefon képes sokkal több adatot tárol adatok egy 32 bites Android okostelefonhoz képest.

Várj, 18 milliárd milliárd? Helytelen írás? Természetesen nem, mert a 64 bites processzor rendelkezik tárolókapacitással nagyon messze szemben a 32 bites processzorokkal. Eközben az adatfeldolgozás sebességével kapcsolatos kérdésekben a 64 bites Android okostelefonok gyorsabban képesek feldolgozni az adatokat, mert képesek rá a számítási érték feldolgozása egy menetben sokkal több, mint egy 32 bites Android okostelefon.

Fotó forrása: Fotó: androidguys.com

Például, ha az Android okostelefon processzora 256 számítási értéket fog feldolgozni egy 32 bites Android okostelefon használatával, akkor a processzor 8 fordulat folyamat a 256 számítási értékének teljesítéséhez. Míg az Android okostelefon 64 bites csak 4 fordulatot vesz igénybe csak folyamat.

  • RAM oldali és Android alkalmazások

Ha megvitatjuk a 32 bites és 64 bites értékek és az okostelefon RAM közötti kapcsolatát, az első válasz egy 64 bites Android okostelefon több RAM-ot használhat összehasonlítva egy 32 bites Android okostelefonnal. Ha Android alkalmazásokat használ a A Play Áruház és a Play Áruházon kívülről származó Android-alkalmazások, természetesen ezek az alkalmazások RAM teljesítményre lesz szükség is. Tehát itt játszanak szerepet a 32 bites és a 64 bites értékek.

Fotó forrása: Fotó: theregister.co.uk

Ha 32 bites Android okostelefonnal rendelkezik, akkor ez az alkalmazás csak használjon annyi RAM-ot maximum 4 GB, míg a 64 bites Android okostelefonok kihasználhatják maximális RAM 8 GB. Természetesen minél nagyobb RAM-kapacitás használható, Android-okostelefonjának képessége is növekszik. Például, ha Android-játékot játszik, a RAM kapacitása nagyban befolyásolja a játék teljesítményét.

Fotó forrása: Fotó: mobitsilutions.com

Talán néhányan azt mondják majd, hogy az Android okostelefonok még most is még senki nem érte el a 8 GB RAM-ot? Oké, de ne feledd, a technológia mindig fejlődik és nem zárta ki, hogy a következő 5 évben ez megtörténhet. Valójában talán könnyen hozzáadhatunk RAM-ot az Androidhoz.

Nem csak ez, mi van, ha később a Play Áruházban és a Play Áruházon kívüli Android-alkalmazásokra vonatkozó követelmények nagy mennyiségű RAM-ot igényel? Nos, talán még 5-10 év. Az biztos, hogy a RAM és az általános Android teljesítmény szempontjából nem tagadható, hogy az Android okostelefon 64 bites sokkal jobb.

3. Hogyan lehet megtalálni a 32 vagy 64 bites Android okostelefont

Miután megismerte a 32 és 64 bites Android okostelefonok közötti különbséget, a következő lépés természetesen az, hogy ellenőrizze, hogy az Android okostelefon 32 vagy 64 bites típusok közé sorolhatók. Ennek megismerése érdekében az ApkVenue rendelkezik olyan alkalmazással, amely ellenőrizheti, hogy az okostelefon 32 vagy 64 bites típus-e. Az alkalmazás neve AnTuTu Benchmark.

  • Először le kell töltenie az alkalmazást AnTuTu benchmark alatt és azonnal telepítse androidos okostelefonján.

Fotó forrása: Fotó: AnTuTu Benchmark

Alkalmazások termelékenysége AnTuTu LETÖLTÉS
  • A telepítés befejezése után nyissa meg az alkalmazást, és ellenőrizze, hogy androidos okostelefonja 32 vagy 64 bites-e az értesítési szakaszra.

  • Ebben a részben megteheti lásd az okostelefon típusát Az Ön Androidja, beleértve a 32 vagy 64 bites verziót. Nem csak ez, hanem az okostelefonba ágyazott processzor modell és a processzor frekvenciája is.

Fotó forrása: Fotó: AnTuTu Benchmark

Nos, ez a definíció és a különbség a 32 és 64 bites Android okostelefonok között. Remélhetőleg ez az ApkVenue információ hasznos! Szóval melyiket szereted jobban? Kérem Ossza meg választása az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found