hogyan találjuk meg valaki tartózkodási helyét az interneten keresztül

Általában azt, hogy hogyan találják meg valaki tartózkodási helyét az interneten keresztül, a hackerek végzik. Szeretné tudni, hogyan? Gyere, nézd meg teljes egészében!

Az internet egy technológia leginkább multifunkcionális Most. Hallgathat dalokat, fényképeket szerkeszthet, filmeket nézhet stb. pálya helye valaki.

Igen, nincs tévedés. Az interneten keresztül kiderül, hogy nyomon követheti valaki tartózkodási helyét titkosan. Általában ezt a biztonságot hajtják végre kibernetikus vagy hackerek. Szeretné tudni, hogyan lehet megtudni valaki tartózkodási helyét az interneten keresztül? Gyere, nézd meg!

  • Hogyan koppinthat a WhatsApp (WA) hacker szippantási technikákkal
  • TITOK! Így lehet titokban követni a barátja tartózkodási helyét az iPhone készülékével
  • Hogyan lehet eltéríteni WA barátnőjét egy Android okostelefonról!

Hogyan lehet megtalálni valakinek a helyét az interneten

Fotó forrása: Fotó: IP Tracer

Ezt a módszert titokban követik valaki tartózkodási helyén IP Tracer. Ahogy a neve is mutatja, itt meg kell adnia a keresett cél ** IP-címét. * Könnyű, ezeket a lépéseket közvetlenül követheti.

Lépések

1. 1. lépés (csak Android)

Különösen az Ön Android felhasználói számára töltse le és telepítse az úgynevezett alkalmazást "Terminál". Letölthető a következő címen: a következő link:

Jack Palevich Apps-fejlesztői eszközei LETÖLTÉS

2. 2. lépés

Győződjön meg róla, hogy online kommunikálhat az áldozattal "Valós idő" Az interneten keresztül. A jelentés valós idő olyan, mint a Facebookon és a Whatsapp-on keresztül beszélgetni, vagy lehet videohívás keresztül Skype.

3. 3. lépés

A Windows felhasználói számára nyissa meg "Parancssor". Android-felhasználóként nyissa meg az alkalmazást "Terminál". Ha megadta ezt a parancsot "netstat -an", majd adja meg az oszlopban a leggyakrabban előforduló IP-címet "Külföldi cím".

4. lépés

Látogassa meg az oldalt "IP Tracer" lentebb írja be az IP-címet épp most. Ekkor az eredmények a következők.

Látogatás:IP Tracer webhely

Hátránya valakinek a tartózkodási helyéről az interneten keresztül ez az, ha kiderül, hogy az áldozatod IP címemaszkolás. De általában ritkán az a személy, aki elfedi az IP-címet. Sok szerencsét!

Transzparens: ShutterStock


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found