nem a mély háló! Ez a 2 webhely vagyont kínál a vesék értékesítéséből

Összetört vagy és adós vagy? Ha igen, van egy őrült módszer a megoldására. Ez a módszer az, hogy eladja a veséit az interneten, mert a veséit 1,4 milliárd IDR-ig értékelik!

Nem tagadható, hogy bár a pénz nem minden, mégis nagyon fontos az életünk számára. Pénzzel sok mindent megvásárolhatunk, például házakat, kütyüket és másokat.

Összetört vagy és adós vagy? Ha igen, van egy őrült módszer a megoldására. Ez a módszer az, hogy eladja a veséit az interneten, mert a veséit legfeljebb 500 000 dollárra becsülik 1,4 milliárd IDR!

  • Melyik félelmetesebb, a mély háló vagy a felszíni háló?
  • Igaz, hogy a DEEP WEB nagyon széles? Kiderült ... (1. rész)
  • Ne félj belépni! Ez 5 tény a mélyhálón, amelyek tévesnek bizonyultak

A világ vesekereskedelmének tényei

Fotó forrás: Kép: Mzansi Stories

Mielőtt messze eljutna a veséjétől az interneten, tudnia kell, hogy szinte az egész világ tiltja a vesék kereskedelmét. Az adományozás rendben van, de az eladás börtönbe kerül. Sajnos, bár a vesekereskedelmet betiltották, ez ma is létezik.

Ez elválaszthatatlan a vesék nagyon drága árától. A legolcsóbb vese megtalálható az országban Kenya árkategóriában 10 millió IDR, míg a legdrágább az országban van Szingapúr árkategóriában 4 milliárd IDR. A teljes listát a következő linken láthatja ...

Link:A veseárak listája világszerte

Ez a 2 webhely a leggazdagabb veseeladást kínálja

Fotó forrása: Kép: KidneyKidney

Tilos, de vannak olyan helyek, amelyek nyíltan vese-adásvételi szolgáltatásokat kínálnak. Az első oldal mégpedig VeseVese. Miután belépett a webhelyre, azonnal kezelni fogják a következő mondatokkal "Pénzügyi válságban van? Van esélye, mert a vesék kb. 1 milliárd Rp körül vannak, és természetesen ez elég lesz az adósságok kifizetéséhez.".

A kopáselemzés alapján KicsodaA KidneyKidney webhely tulajdonosa nem világos. Magát az adatokat elrejti a WhoisProxy segítségével. Úgy tűnik azonban, hogy ezt a webhelyet éppen a dátummal frissítették 2017. június 6, ami azt jelenti, hogy ez az oldal továbbra is aktívan működik.

Link:KidneyKidney webhely

A második vese vételi és eladási webhely, nevezetesen SellKidney. Ez az oldal azt mondja "Irán kivételével az egész világ tiltja a vesék kereskedelmét.". Ebből a mondatból arra lehet következtetni, hogy ez az oldal csak az ország számára működik Irán.

Elemzés alapján Kicsoda, a webhely tulajdonosának adatait egyáltalán nem rejtik el. Megállapították azonban, hogy a tulajdonos nem Iránban él, hanem él Nigéria. A Whois információi alapján is kiderült, hogy új webhelyeket frissítettek 2017. július 3.

Link:SellKidney webhely

A csak egy vesével való együttélés hatása

Fotó jóvoltából: Kép: Meme Lord Gaben

Az embereket két vesével hozták létre, természetesen ennek oka van. Eladó? Természetesen nem! Igaz, hogy az ember csak egy vesével élhet, de egy vesével élni nagyon nehéz. Csak a pénz nem sok, de szenvednie kell egy életen át.

Egy vesével élni, vagyis a veséknek extra és optimálisan kell dolgozniuk. Valóban egészséges életmódot kell folytatnia, és nem szabad fáradni. Mi történik, ha nem így élsz, akkor valószínűleg megbetegedsz veseelégtelenség.

A vesék ára valóban nagyon csábító, de az ApkVenue azt javasolja, hogy soha ne adja el a veséjét. Nézze meg maga a kockázatot, az életet. Ha profitot akarsz szerezni, akkor ismét eltévedsz. Még mindig légy hálás az életedért, és tarts egészséges életmódot!

Ja, mindenképpen olvassa el az internethez kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: Új-Amerika


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found