hogyan lehet automatikus tartalomjegyzéket létrehozni a bloggerben

Azok számára, akik szeretnek blogokra írni, a JalanTikus néhány kódolási tippet nyújt. Nevezetesen egy oktatóanyag, amely automatikusan létrehoz egy tartalomjegyzéket egy blogon, hogy segítsen növelni a bejegyzések oldalarányát.

Ha általában JalanTikus ad tippeket és trükköket az Androidról, akkor ezúttal JalanTikus mutatja be neked kódolási bemutató. Nem egy profi kódolási oktatóanyag, hanem csak az alapvető kódolás, hogy kicsit megértsd a programozási nyelveket.

Kezdetnek a JalanTikus bemutatót készít a tartalomjegyzék automatikusan a bloggerben. Ezek a tippek minden bizonnyal nagyon hasznosak lesznek azok számára, akik szeretnek blogokra írni. Nézze meg a teljes magyarázatot!

  • Ön blogger? Íme a tippek, amelyek elárasztják a blogot a látogatókkal
  • Könnyű módszerek Android-alkalmazások készítéséhez a blogodhoz
  • 10 blogger a legtöbb jövedelemmel a világon

Tartalomjegyzék Funkció a blogon

Ne csak tovább írjon blog, minden elkészített cikkhez tartalomjegyzéket is kell készítenie. Mint minden könyvnél, a tartalomjegyzék is be van kapcsolva blog megkönnyíti a látogatók számára blog a meglévő tartalom feltárására. A tartalomjegyzék is hasznos optimalizálja a keresőmotorokat (SEO). Nem szabad elfelejteni, hogy a tartalomjegyzék be van kapcsolva blog segít létrehozni link belső az emelendő állások között oldalrang a hozzászólásod.

Hogyan készítsünk automatikus tartalomjegyzéket egy blogon

Érdeklődik a tartalomjegyzék összes előnye iránt blog? Ha igen, a következőképpen készítheti el a tartalomjegyzéket blog automatikusan megegyezik a címkével és a feladás dátumával:

  • A Blogspot kezdőlapján a blog a tied, válaszd Oldalak.

  • Ezután válassza ki a menüt Új oldalak.

  • Ezen az új oldalon kérjük, hozzon létre egy címet "Tartalomjegyzék". Ezután kérjük, másolja és illessze be a következő kódot:

Kérjük, cserélje ki a //exampleblognih.blogspot.com részt a címmel blog Ön. Azután illessze be egy új oldalra amit korábban készítettél.

Alternatív megoldásként megteheti másolja és illessze be a következő kódot:

  • Kész? Még nem. Ezután csatlakoznia kell Oldal amelyet korábban a Navigáció menübe tett blog Ön. Ezt úgy teheti meg, hogy belép a menübe Elrendezés, majd hozzon létre egy új menüt a Tartalomjegyzék névvel. Tartalom linkneki a címet Oldal új, amit korábban készítettél. Azután Sablon mentése.

Könnyű automatikusan elkészíteni a tartalomjegyzéket blog ez? Ilyen módon várható oldalrang Minden bejegyzésed könnyebben megnövelhető, és segíthet a látogatóknak a szörfözésben blog a tiéd. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found