koreai drámák nézése (2018) Indonézia

Érdekel egy jóképű hamis ügyvéd története? Gyere, nézd meg a Suits (2018) koreai dráma Indonéz Sub című teljes epizódját itt!

Ma a dél-koreai szórakoztató termékek a világ minden részébe eljutottak. Elektronikus termékekből, zenéből, még koreai drámákból, bandákból kiindulva.

Az egyik koreai dráma, amely 2018 óta elfoglalt, az Ruhák. Ez a dráma az Egyesült Államok azonos nevű sorozatának adaptációja.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen ennek a Suits című drámának a története, ne menj sehova, bandázz!

Szinopszis dráma Korea Suits (2018)

Choi Kang-Seok (Jang Dong-Gun) zseniális ügyvéd, akit most neveztek ki egy ismert ügyvédi iroda vezető partnerévé, Kang & Ham Ügyvédi Iroda.

Közben, Go Yeon-Woo (Park Hyung-Sik) egy szegény fiatalember, aki képes fotózni a memóriát, ami lehetővé teszi, hogy emlékezzen bármire, amit látott.

Mivel azonban szegény volt, nem tudta elérni azt az álmát, hogy ügyvéd legyen. Mindennap parkolóinasként dolgozik.

Nagymama kórházi díjának megfizetésére Yeon-Woo elmegy szállítani a gyógyszereket egy szállodai szobába. Azonban ott a rendőrség bekeretezte és üldözte.

A rendőri üldözés elkerülése érdekében a Kang-Seok ügyvédi irodájában ügyvédként álcázza magát a lehetséges pályázók közé.

Zsenialitása miatt Yeon-Woo-t elfogadják ifjúsági ügyvédként Kang-Seok irányításában, annak ellenére, hogy nincs joga ügyvédi pályára lépni.

Ez a döntés minden bizonnyal veszélyes mindkettőre. Mi a következő történet? Hallgasd ezt a cikket a végéig, banda.

Érdekes tények a koreai drámaruhákról (2018)

Annak érdekében, hogy még inkább kíváncsi vagy a Suits (2018) című dráma történetére, az ApkVenue elárul néhány érdekes tényt ebből a drámából.

  • A romantikus jeleneteket bemutató egyéb drámákkal ellentétben Suits valójában feszültséget kínál a feszültség kedvéért.

  • Annak ellenére, hogy egy azonos nevű amerikai tévésorozatból készült, ennek a koreai drámának a története egészen más, mint az eredeti változat.

  • A Suits amerikai változata 7 évadig tart, míg a koreai változat csak 20 részt fut le. Természetesen minden epizód tele lesz konfliktusokkal.

  • Bár a két szereplő közötti korkülönbség meglehetősen nagy kémia Jang Dong-gun és Park Hyung-sik nagyon jól néz ki generációk óta két színész által.

Nonton Drama Korea Suits (2018) Sub Indo

InformációRuhák
Értékelés8.7 (Asianwiki.com)
MűfajTörvény
Az epizódok száma16 epizód
Kiadási dátum2018. április 25 - június 14
RendezőKim Jin-Woo
JátékosJang Dong-Gun


Jin Hee-Kyung

Az akció és a feszültség bemutatása természetesen a Suits (2018) koreai dráma alkalmas arra, hogy férfiak és nők számára látványként használják.

Ezúttal az ApkVenue linket szeretne adni, hogy az alábbiakban legálisan és biztonságosan megtekinthesse a Suits, indonéz feliratok című koreai drámát.

>>> Nézze meg a koreai dráma megfelel az indonéz feliratoknak <<<

Annak ellenére, hogy szokatlan drámai elemeket hordoz magában, mégis élvezheti ezt a drámát azok, akik nagyon szeretik a romantikus drámákat. A színész is jóképű, tényleg!

Ha vannak javaslataid vagy kéréseid a legjobb koreai drámákkal kapcsolatban, írd be őket a megjegyzés oszlopba, banda!

Olvassa el a cikkeket is koreai dráma vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found