hogyan lehet sikeresen beírni az első labdát a 8 golyós medence játékban

Azok számára, akik újak a kísérletezésben, és alig várják, hogy érdekes tippeket és trükköket szerezzenek a 8 Ball Pool játékkal kapcsolatban, a következő cikkben bemutatjuk a 8 Ball Pool játék átfogó tippjeit és trükkjeit.

Tetszik a nevezett szórakoztató biliárd játék 8 labdás billiárd? Vagy most is mester lettél benne? Azok számára, akik újak a kísérletezésben, és alig várják, hogy érdekes tippeket és trükköket szerezzenek a Miniclip népszerű játékáról, a következő cikkben tippeket és trükköket mutatunk be letörik a játékban 8 Ball Pool.

  • [2015. október frissítése] 10 millió tabletta a klánok összecsapásához
  • Hogyan lehet az Android-játékokat nem ZÁRÓ erõvel játszani
  • 5 olyan fenomenális játék, amelyek nagyon klasszak, miután a rajongók újra létrehozták őket

Ezeket a tippeket követve és szorgalmasan gyakorolva kétségtelenül meg fogja érteni, hová akar menni a labda, és természetesen akkor is beírhatja a labdát, amikor először betörte a labdát (letörik).

Ne támaszkodjon a középső helyzetből az előre gömböcskeire

Valójában szerencsének hívják, van, aki a mérkőzés kezdetén azonnal eltalálja a fehér labdát az asztal közepétől az első labdáig. Azonban nagyon nehéz lesz belépni a labdába a medencéből, ha továbbra is a botra támaszkodik (dákó) szabványos vagy dákó olcsó, mert az ütés kevésbé hatékony. Próbálja meg megcélozni a vezető labdától eltérő golyókat, és tegye a célgolyót (fehér golyó), nem pedig az asztal közepén.

Próbáld meg eltalálni a két labdát

Amikor irányítod a labdát, akkor irányelv ott lesz, hogy segítsen adni előnézet hová kerül a célgolyó és a céllabda. Amikor te vagy az első lövő, próbáld meg célozni a fehér gömböt egy adott golyóra, majd ugrálj le a másik golyóról. A legegyszerűbb gesztus irányelv a végén egy V betű képződik, amely azt jelzi, hogy a fehér gömb drasztikusan ugrál egy másik irányba.

A bál vége? Nincs mit

Ez a módszer klasszikus módszer, de mindig is a különböző labda játékosok támasza volt a 8 golyós szavazás során. Helyezze a célzót az asztal aljára, és irányítsa a bal szélső labdára. Próbálja meg kissé irányítani a fehér labda visszapattanását a jobb alsó lyukba. Ez a lövés szinte biztosan a felső végén lévő labdát fogja a jobb felső lyukba tenni, remélhetőleg a többi golyóba is bejuthat. De ne feledje, ennek a lövésnek az a veszélye, hogy a fehér gömbjét egyszerre a jobb alsó lyukba is beteszi. Ezért a következő pontban elmagyarázzuk, hogyan lehet megakadályozni. Joss ..

Támaszkodjon a Spin-re

Az előző tippeket követve fennáll annak a veszélye, hogy a fehér golyót először a lyukba juttatja kitör. A 8 Ball Pool azonban funkciókat is kínál forogni amely segíthet elhárítani a támadó labdát, amikor az eltalál egy másik labdát. Az előző pont követésekor kombinálhatja a fehér golyót a labda hátsó végéhez, és hátrafordulás, nevezetesen a botütés irányítása a labda alja felé. Ez a labda hajlamos hátrafelé mozogni, amikor eltalál egy másik labdát, így nem megy a lyukba.

Azonban, forogni tovább kitör ez még több tokcert jelent, ha botot használ (dákó) megfelelő és nem veleszületett. Ezért mindig kísérletezzen más típusú botokkal.

Különböző botok, más ízlés

Ez az egyik tényező, amely miatt a jó embereknek mindig magasabb a szerencsefaktora, mint a hétköznapi embereknek. A botokra támaszkodnak készség ami jobb, mint a beépített bot. Valóban, pénzt vagy érméket kell feláldozni a botért, de ha már megkapja éreza helyzet az, hogy a prémium botok bizony más hangulatot kölcsönöznek az első slágernek. Kezdve egy sokkal erősebb hatalomtól, a forogni ami hűvösebb.

Egyéb pozíciók, amelyeket érdemes kipróbálni

Próbáld meg célzógömböt is irányítani a vezető labda balra vagy jobbra. De ne felejtsük el, hogy a golyót is szokatlan helyzetbe hozza. Általában az asztal széléhez közeli fehér golyónak nagyobb a helye a lövésre, mintha az asztal közepére helyezné. Miniclip.com Sportjátékok LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found