7 legjobb szomorú romantikus film, amely könnyeket áraszt

Olyan filmet keres, amely egyszerre lehet boldog és szomorú? Próbálja ki, nézzük meg a következő szomorú romantikus filmet, a Jaka ajánlását!

A filmek egyik előnye, hogy a nézett filmeket a hangulatunkhoz igazíthatjuk. Másrészt a filmeknek is nagy szerepük van az érzelmek felkavarásában.

Például amikor szomorúak vagyunk. 2 választási lehetőségünk van: nevezetesen egy vígjátékot nézünk, hogy megfeledkezzünk arról, hogy egy pillanatra szomorú vagy akár meg is nézzük szomorú romantikus filmek hogy megkönnyebbülten sírhassunk.

Ha olyan romantikus filmet keres, amely nem közhely, és sírásra késztet, akkor az ApkVenue több ajánlással is szolgál legjobb szomorú romantikus filmek a világ minden sarkából.

7 legjobb szomorú romantikus film, amely könnyeket ad

Nemcsak Hollywoodból, az ApkVenue inkább a különféle országok legjobb szomorú romantikus filmjeinek áttekintésére összpontosít, amelyek közül az egyik Indonézia, bandák.

Ahelyett, hogy szombat este egyedülállóként szemlélné a sorsát, jobb, ha az alábbiakban felírja a film címeit, hogy ne legyen nehéz szombat este. Nézd meg!

1. A Notebook (2004)

A legjobb szomorú romantikus filmekről szólva van 1 hollywoodi filmcím, amely biztosan sok ember eszébe jut. Mi más, ha nem A jegyzetfüzet?

Egy munkaregényből adaptált film Nicholas Sparks Ez a vázlat arról a szeretetről szól, amelyet a szülők áldása akadályoz.

A szenvedés ezzel nem ér véget. Allie egy idős ember Alzheimer-kórban szenved, így képtelen emlékezni Noé, a saját férje.

Jegyzetfüzettel felfegyverkezve Noah minden nap elolvassa szerelmi történetüket abban a reményben, hogy egyszer Allie emlékezni fog rá.

CímA jegyzetfüzet
Élő2004. június 25
Időtartam2 óra 3 perc
RendezőNick Cassavetes
ÖntvényGena Rowlands, James Garner, Rachel McAdams
MűfajDráma, romantika
Értékelés53% (RottenTomatoes.com)


7.8/10 (IMDb.com)

2. Első szerelmemet adom neked (2009)

Az Egyesült Államokból átköltözünk Japán, banda. Japánnak azonban rengeteg szomorú romantikus filmje van Első szerelmemet neked adom Jaka kedvenc filmje.

Mesélj egy történetet Takuma, egy 8 éves fiú, aki szívbeteg. Az előrejelzések szerint a betegség miatt nem éri el a 20. életévét.

Másrészt Takuma barátságos volt Mayu, a szívorvosának a lánya. Barátságuk szerelemmé nőtte ki magát. Takuma megígérte, hogy 20 éves korában feleségül veszi Mayut.

Kamaszkorában Takuma, aki rájött, hogy nem lesz sokáig, megpróbálta Mayut távol tartani tőle. Nem akarta látni, hogy Mayu sír a halála miatt.

Mayu, aki azt ígérte, hogy hűségesen elkíséri Takumát élete végéig, nem tudta elfogadni Takuma döntését. Befejező Ez a film garantáltan sírásra késztet, bandám.

CímElső szeretetemet neked adom (Boku No Hatsukoi o Kimi Ni Sasagu)
Élő2009. október 24
Időtartam2 óra 2 perc
RendezőTakehiko Shinjo
ÖntvényMao Inoue, Masaki Okada, Natsuki Harada
MűfajDráma, romantika
Értékelés95% (AsianWiki.com)


7.2/10 (IMDb.com)

3. Kuch Kuch Hota Hai (1998)

Valami történt valóban vidám táncok és az indiai filmekre jellemző dalok jellemzik. De mögötte Shah Rukh Khan filmje nem olyan szórakoztató, mint gondolnád.

Ez a romantikus szomorú indiai film egy szerelmi háromszög történetét meséli el Rahul, Tina, és Anjali. Eleinte Rahul nagyon szoros barátságban van a tomboy Anjali-val.

A gyönyörű Tina ezután magára vonja Rahul figyelmét. Másrészt Anjali is érez Rahul iránt.

Röviden, Rahul végül feleségül vette Tinát. Nem sokkal azután, hogy megszületett nevezett szeretetük gyümölcse Anjali, Tina elhunyt.

Mielőtt elhunyt, Tina több levelet írt, amelyeket Anjali születésnapján megkap. 8. születésnapján Anjali külön levelet kapott.

Tina arra kéri Anjali-t, hogy egyesítse újra apját, Rahul-t legjobb barátjával és első szerelmével, Anjali-val. Hú, tényleg összetett, banda?

CímKuch Kuch Hota Hai (Valami ... Valami történik)
Élő1998. október 16
Időtartam2 óra 57 perc
RendezőKaran Johar
ÖntvénySah Rukh Khan, Kajol, Rani Mukerji
MűfajVígjáték, dráma, musical
Értékelés92% (RottenTomatoes.com)


7.6/10 (IMDb.com)

4. Szív (2006)

Nem csak külföldön lehet romantikus és szomorú filmeket készíteni. Film Szív amely katapultálta a nevet Acha Septriasa és Irwansyah ez is nagyon szomorú, tudod.

A történet meglehetősen hasonlít Kuch Kuch Hota Hai-ra. A szerelmi háromszög témája Farel, Rachel a tomboy is Luna, gyönyörű lány, aki nőies.

Farel, aki gyermekkora óta barátok voltak Rachellel, első látásra beleszeret Lunába. Farel arra kéri Rachelt, hogy segítsen neki megnyerni Luna szívét.

Rachel, aki valóban beleszeret Farelbe, megpróbál segíteni barátjának. Farel és Luna kapcsolata szorosabbá válik, míg Rachel és Farel még távolabbi.

Ez a film az egyik indonéz film, amely a legtragikusabb szívszorító történettel rendelkezik.

CímSzív
Élő2006. május 11
Időtartam2 óra 6 perc
RendezőHanny Saputra
ÖntvényNirina Zubir, Irwansyah, Acha Septriasa
MűfajDráma, romantika
ÉrtékelésN / A (RottenTomatoes.com)


6.6/10 (IMDb.com)

5. Amour (2012)

Amour egy szomorú romantikus film Franciaországból, amely sikeresen közvetít egy szokatlan romantikus történetet. Megmutatják, hogy a romantika nem csak édes dolgokról szól.

Amour egy férjről és feleségről mesél György és Anne. Nagyon szeretik egymást, még idős korukban is.

Egy alkalommal Anne stroke-ot kapott, amelynek teste részben megbénult. George, aki már gyenge volt, folyamatosan próbálta vigyázni tehetetlen feleségére.

Ez azonban nem könnyű dolog. A stroke miatt Anne elvesztette élni akarását. Valójában azt hitte, hogy csak még nehezebbé teszi George életét.

Ez az egy film sikeresen felkavarta a közönség érzelmeit. Nem csoda, hogy Amournak sikerült hazahoznia Pálma d'Or Cannes-ból és Oscar-trófea a legjobb idegen nyelvű filmekhez.

CímAmour (szerelem)
Élő2012. szeptember 20
Időtartam2 óra 7 perc
RendezőMichael Haneke
ÖntvényJean-Louis Trintignant, Emmanuelle Riva, Isabelle Huppert
MűfajDráma, romantika
Értékelés93% (RottenTomatoes.com)


7.9/10 (IMDb.com)

6. Te vagy a szemem alma (2011)

Bár nem olyan népszerű, mint Dél-Korea, Tajvan számos romantikus filmcímet is sikerült elkészítenie, amelyek széttépik a szívét.

Te vagy a szemem almája egy félig önéletrajzi regény alapján készült film Giddens Ko. Ennek a filmnek nagyon megható üzenete van.

A történet akkor kezdődik, amikor egy szegény és badung diákot megneveznek Ko Csing-teng, a nevezett modellhallgató mellé ültették Chia-yi.

Ching-teng az egyetlen srác, akinek nincs kedve Chia-yi-nél, annak ellenére, hogy ifjúsági kora óta osztálytársak.

Hosszú történet, kettejük ezután közel kerültek a randevúhoz. Mivel azonban nem tudták félretenni az egóikat, mindkettőnek szakítani kellett.

A történet évekkel később folytatódik. Csing-teng részt vesz a férfi esküvőjén egy másik férfival. Könnyeiben arra gondolt, mi lenne, ha akkor bocsánatot kérne Chia-yitól.

CímTe vagy a szemem alma (Na Xie Nian, Wo Men Yi Qi Zhui De Nu Hai)
Élő2011. augusztus 19
Időtartam1 óra 49 perc
RendezőGiddens Ko
ÖntvényKai Ko, Michelle Chen, Shao-Wen Hao
MűfajVígjáték, dráma, romantika
Értékelés94% (AsianWiki.com)


7.6/10 (IMDb.com)

7. Egy pillanat az emlékezésre (2004)

Az utolsó film, amelyet Jaka felvett ebbe a listába, az Egy emlékezetes pillanat Dél-Koreából. Című filmet adaptálták a japán dráma sorozatból Tiszta lélek.

Között elmond egy szerelmi történetet Soo-jin, divattervező Chul-soo, Soo-jin apja által vezetett projektvezető.

Félreértés miatt ez a két különböző társadalmi és gazdasági kasztú ember szerelembe esett és végül boldog házasságot kötött.

Ennek ellenére ez a boldogság nem tartott sokáig. Soo-jin feledékenysége súlyosbodik, és szenvedést diagnosztizálnak nála Alzheimer-kór.

Soo-jin megpróbálja elrejteni ezt a betegséget Chul-soo elől. Ennek ellenére Chul-Soo rájött erre, és úgy tett, mintha nem tudna semmit.

Soo-jin tudja, hogy idővel megfeledkezik Chul-soóról betegsége miatt. A szomorúság elhatározza, hogy elmegy és otthagy egy levelet, hogy Chul-Soo ne keresse őt.

CímEgy pillanat az emlékezésre (Nae Meorisokui Jiwoogae)
Élő2004. november 5
Időtartam1 óra 57 perc
RendezőJohn H. Lee
ÖntvényWoo-énekelt Jung, Ye-jin Son, Jong-hak Baek
MűfajDráma, romantika
Értékelés90% (AsianWiki.com)


8.2/10 (IMDb.com)

A fent leírt összefoglalót olvasva az ApkVenue biztos abban, hogy néhányan biztosan elkezdtek könnyeket hullatni. Rendben van, banda.

A szerelem különböző formákban fordul elő. A szerelem sem mindig gyönyörű. A szerelem azonban az egyetlen dolog, ami a végsőkig tarthat bennünket.

A fenti 7 legjobb szomorú romantikus film közül melyik a kedvenced? Ossza meg véleményét a rendelkezésre álló megjegyzések oszlopon keresztül, igen!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found