6 legjobb mobiltelefon-kereskedelem, növelje a tőkét iPhone vásárlásához!

Zavart abban, hogy tőkét keres a legújabb iPhone vásárlásához? Használja az ApkVenue, banda 6 legjobb mobilcsere-alkalmazásának ajánlásait!

Drool látva a vonalat A legjobb HP 2020 de csak szomorú lehet látni, hogy az ár összehasonlítható egy motorral? Ne félj, mert nem vagy egyedül, banda.

A technológiai fejlődéssel együtt valóban a HP, különösen a HP ára zászlóshajó, már tapasztalt ésszerűtlen áremelkedések az elmúlt pár évben.

Szerencsére most kihasználhatjuk régi mobiltelefonjainkat a tőke növelése érdekében, és segítséggel új mobiltelefont vásárolhatunk HP kereskedelmi alkalmazás amelyet az ApkVenue itt fog megbeszélni, banda!

6 legjobb mobiltelefon-kiegészítő alkalmazás

Mivel a HP márka 12 hónap alatt egyre több új mobiltelefont bocsát ki, sokan mostanában vagyunk gyakran kölcsönösen mobiltelefon.

Például realme 5 Pro most indult 2019 augusztusában, realme utódot indított, realme 6 Pro 2020 március elején banda!

Tehát, látva ezt a tendenciát, amely nem tűnik eltűnésnek, ki kell használnia 6 legjobb HP kereskedelmi alkalmazás amelyet az ApkVenue itt fog megvitatni.

1. Laku6 (megbízható mobil kiegészítő alkalmazás)

Azok, akik ferde iPhone mobiltelefon-árra vágynak, kipróbálhatnak egy használt mobiltelefon-kereskedelem alkalmazást Laku6 amely nagyon praktikus HP kereskedési folyamatot kínál, bandát.

Csak le kell töltenie a tesztalkalmazást, hogy ellenőrizze mobiltelefonjának állapotát, és kitöltsön egy űrlapot a mobiltelefonjáról, amelyet felhasználnak a mobiltelefon eladási árának meghatározására. Ha elkészült, mindössze annyit kell tennie, hogy válasszon a Laku6 listáján szereplő mobiltelefonok sorozatából, amely magában foglalja az összes fontosabb HP márkát Indonéziában, mint pl. Samsung és alma.

A Laku6-nál értékesített összes mobiltelefon átfogó ellenőrzési folyamaton ment keresztül, és a felhasználók biztonsága érdekében a Laku6 is kínál 90 nap garancia, banda!

Sajnos ez az átfogó ellenőrzési folyamat eredményezte ezt a HP kereskedési funkciót a jakartai felhasználókra korlátozódik csak ezúttal.

RészletLaku6
FejlesztőPT. Laku6 Online Indonézia
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
MéretEszköztől függően különbözik
Letöltés50 000 és több
Értékelés3.3/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Laku6 alkalmazást itt

Laku6

2. Tokopédia

A felhasználók igényeinek előrejelzése, online vételi és eladási alkalmazás Tokopédia 2019 közepétől alkalmazásként új mobiltelefon, banda kereskedelmére nőtt!

A folyamat is egyszerű mert a felhasználóknak csak címkével ellátott elemeket kell megtalálniuk "Megváltoztatható a hozzáadás" és kövesse az áruk ellenőrzésének és a személyazonosság ellenőrzésének folyamatát. A nagyon nagy Tokopedia eladói ökoszisztéma miatt a HP Tokopedia csereprogram is nagyon változatos termékválasztékkal rendelkezik.

Figyelemre méltó, hogy a termék belemegy a programba nemcsak a mobiltelefonokra korlátozódik és ezt a programot a Tokopedia felhasználói is használhatják egész Indonéziában, banda.

RészletTokopédia
FejlesztőTokopédia
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret44 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Tokopedia alkalmazást itt

Alkalmazások termelékenysége Tokopedia LETÖLTÉS

3. BliBli

Ne akarj lemaradni versenytársaival, BliBli most HP CoD kereskedelemként is alkalmazható (utánvétes fizetés), banda!

A folyamat 11-12, Tokopedia esetén, ahol a felhasználók egyszerűen keresnek címkével ellátott termékeket Kereskedelem és csak kövesse az utasításokat az áruk ellenőrzéséhez a rendszerből.

Az adminisztrációs folyamat befejezése után a felhasználó csak vár futár érkezése BliBliből amely közvetlenül ellenőrzi a régi mobiltelefon állapotát.

Ezzel a szolgáltatással nem kell nyáladzania a legjobb kamerás mobiltelefon megtekintéséhez, mert a BliBli HP kereskedési szolgáltatása növelheti a tőkéjét egy új mobiltelefon, banda vásárlásához.

RészletBliBli
FejlesztőBliBli.com
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret26 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a BliBli alkalmazást itt

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

4. Tutamera (cserélje ki az Erafone mobilalkalmazás hozzáadását)

Annak ellenére, hogy az online vásárlás és eladás gyakorlata általánossá vált, az ApkVenue biztos abban, hogy sokan közületek a legújabb mobiltelefonok fizikai helyeken történő megvásárlását választják, mint pl. Erafone.

De, tudod, hogy most van egy HP kereskedési alkalmazás a hivatalos Erafone-on? Az alkalmazás neve: Tutamera, rövid Kereskedelem az Erafone-ban, banda!

Az alkalmazás csak meghatározza a régi HP árát Csak Önnek és a kereskedelem folyamatának még mindig a legközelebbi Erafone helyszínen kell történnie.

Fejleszteni az Erafone kereskedelemi szolgáltatásukat a Laku6-tal együttműködve úgyhogy ne csodálkozzon, ha felület amit használnak, ismerősnek tűnik.

RészletTutamera
FejlesztőPT. Laku6 Online Indonézia
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
MéretEszköztől függően különbözik
Letöltés500 000 és több
Értékelés2.9/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Tutamera alkalmazást itt

Tutamera

5. Mii Trade-In (cserealkalmazás a Xiaomi mobiltelefonokhoz)

Még mindig úgy érzi, hogy a legújabb Xiaomi HP versenyképes ára nem elég olcsó? Ha megadják a szívedet, akkor mindig szívet, bandát kérsz.

Szerencsére, Xiaomikedves, mert a ** Mii Trade-In alkalmazás révén már rendelkeznek hivatalos Xiaomi online HP kereskedési szolgáltatással is.

A Tutamerához hasonlóan ezt az alkalmazást is csak arra használják határozza meg a régi Xiaomi mobiltelefon árát Ön és a kereskedelem folyamata megtehető itt: Mi Store legközelebb.

Ismét Xiaomi miatt a Laku6-tal együttműködve az alkalmazás fejlesztéséhez a Mii Trade-In rendelkezik felület ami nagyon hasonlít a Tutamerára.

RészletMii Trade-In
FejlesztőPT. Laku6 Online Indonézia
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
MéretEszköztől függően különbözik
Letöltés10 000 és több
Értékelés2.4/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le a Mii Trade-In alkalmazást itt

Mii Trade-In

6. SS.com Trade-In (Csere a Samsung mobilalkalmazás hozzáadásával)

Ami a minőséget illeti, kevesen tudnak versenyezni Samsung az Android világában. Sajnos ezt a minőséget ellensúlyozza a Samsung mobiltelefonok nevetséges ára.

Most, hogy kissé megkönnyítse a terhét, ez a márka biztosította HP Samsung kereskedelmi szolgáltatás hivatalos az * SS.com Trade-In ** alkalmazáson keresztül, banda!

Ebben a szolgáltatásban nem kell bajlódnia a legközelebbi Samsung üzlet meglátogatásával, mert A Samsung futárt küld ha nincs probléma, töltse le a régi HP-t.

Mint korábban, a Samsung a Laku6-tal együttműködve hogy ezt az alkalmazást úgy alakítsák ki, hogy legyen kialakítása felület és pontosan ugyanaz a HP tesztfolyamat.

RészletSS.com Trade-In
FejlesztőPT. Laku6 Online Indonézia
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
MéretEszköztől függően különbözik
Letöltés10 000 és több
Értékelés1.4/5 (A Google Play)
ÁrIngyenes

Töltse le az SS.com Trade-In alkalmazást itt

SS.com Trade-In

Ez a lista 6 legjobb HP kereskedelmi alkalmazás Jakából. A fenti alkalmazás azon túl, hogy képes hozzáadni a tőkét, hasznos a házban lévő árukupac csökkentésében, banda!

Egy dologra érdemes emlékezni, mivel a fenti alkalmazás szabványos árat használ, ne csodálkozzon, ha Régi mobiltelefonját kissé túl ferde áron értékelik.

Használta már a fenti alkalmazást? Milyen volt a tapasztalata a HP kereskedési szolgáltatásával kapcsolatban? Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Smartphone vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found