hogyan lehet ellenőrizni az internet sebességét a legpontosabb mobiltelefonon és számítógépen

Zavart, miért hirtelen instabil az interneted? Nézzük meg, hogyan lehet ellenőrizni az internet sebességét a HP-n és a számítógépen, amely a leggyorsabb és legpontosabb.

Úgy tűnik, hogy az internet sok ember számára elsődleges szükségletet jelent a különféle feladatok elvégzésére, valamint segítséget nyújt abban, hogy közelebb kerüljenek más emberekhez.

Bármilyen jó is az eszköz, ha az internetes hálózat instabil az interferencia és így tovább miatt, akkor az eszköz nem fogja tudni összekapcsolni a külvilággal.

Ezért a gyors és stabil internetes hálózat sok ember számára ideális, segítve őket a különféle munkák gyorsabb elvégzésében.

Ha gyakran úgy érzi, hogy az Ön által használt internethálózat gyakran ingadozik, akkor tudnia kell, hogyan ellenőrizheti a legpontosabb és legpontosabb internetsebességet.

A legpontosabb hálózati sebesség ellenőrzése

Az internetes sebesség ellenőrzésének ez a módja nagyon fontos, mert innen megtudhatja, hogy az Ön által használt szolgáltatót érdemes-e fenntartani vagy sem.

Ha csak az intuícióra támaszkodik, akkor a használt hálózat minőségével kapcsolatban levont következtetések nem különböznek pontosan az ApkVenue által ajánlott teszt eredményektől.

Ebből a tesztből, amely csak néhány másodpercet vesz igénybe, leíró és pontos adatokat kaphat az internet hálózati sebességéről.

Ezért köteles tudni, hogyan ellenőrizheti a WiFi és a mobilhálózatok sebességét, amelyeket az ApkVenue az alábbiakban részletesen megvitat.

A számítógép internet sebességének ellenőrzése

Hogyan ellenőrizhető az első internetsebesség, amelyet az ApkVenue tárgyalt a PC-felhasználóknak szentelt. Ezzel a teszttel pontosabb adatokat kaphat az internetes hálózatáról.

Az ApkVenue által ajánlott vizsgálati módszert szintén nagyon könnyen elvégezhetőnek minősítik. Ön nem kell telepíteni szoftver bármi csinálni.

Íme néhány módszer az internet sebességének ellenőrzésére a számítógépen, amelyet gyorsan és pontosan megtehet.

1. Hogyan ellenőrizhető a hálózati sebesség az Ookla Speedtest segítségével

Hogyan ellenőrizhető az első internetsebesség, amelyet az ApkVenue ajánl Önnek az Ookla által nyújtott ingyenes szolgáltatás.

Csak egy kattintással azonnal információkat kaphat az internethálózat minőségéről. Bár ez a szolgáltatás ingyenes, az itt bemutatott adatok még mindig meglehetősen pontosak.

Az Ön által használt számítógépes eszközhöz csatlakoztatott internetsebesség megállapításához csak a //www.speedtest.net/ oldalra kell kattintania, és kattintson a gombra Megy.

2. Hogyan ellenőrizhető az internet sebessége a CBN Speedtest segítségével

Hogyan ellenőrizhető az internet sebessége a második számítógépen Az ApkVenue ajánlása valójában szinte ugyanazt a szolgáltatást kínálja, mint az első, és az eredmények ugyanolyan pontosak voltak.

A szolgáltatások eléréséhez a CBN-ből csak meg kell adnia a //speedtest.cbn.id/ oldalt, majd nyomja meg a gombot Menj !! az oldal közepén található.

Várjon néhány percet, és ez a webhely ** automatikusan meg fogja mérni az Ön által használt internet hálózat sebességét **.

3. Ellenőrizze az Internet Speed ​​Online-t a FAST-on keresztül

Az internet sebességének PC-n történő ellenőrzésének utolsó módját az ApkVenue ajánlását a világ egyik legnagyobb filmstreaming platformja, a Netflix tette.

A teszt elvégzéséhez a Netflix által szponzorált szolgáltatás használatával csak a //fast.com/ oldalra és erre a webhelyre van szükség. automatikusan meg fogja mérni az internet sebességét.

A kapott eredmények elég pontosak és hitelesek. Ezt a weboldalt szándékosan azért hozták létre, hogy segítse a Netlix-felhasználókat nézés előtt ellenőrizze számítógépükön az internetjelet.

Internet Speed ​​Check alkalmazás

Az internet azon túl, hogy fontos a laptop- és PC-felhasználók számára, az okostelefon-felhasználók számára is elengedhetetlen elemmé vált.

Internet nélkül az okostelefon-felhasználók nem tudják kihozni a legtöbbet eszközeikből. Ezért az Ön számára is kötelező, hogy miként ellenőrizheti az internet sebességét a mobiltelefonján.

Az ApkVenue követése a legpontosabb hálózati sebességellenőrző alkalmazásokat javasolja, amelyeket telepíthet a használt okostelefonra.

1. nPerf

Az ApkVenue első ajánlása az internetkapcsolat ellenőrzésére az nPerf. Ez az alkalmazás képes elemezni az internet hálózat sebességét a mobiltelefonján gyors és pontos.

Nem csak az internetes hálózat sebessége, ebben az alkalmazásban más információkat is beszerezhet, mint pl böngészési teszt és streaming teszt.

Az okostelefonon az internethálózattal kapcsolatos összes adatot csak néhány másodperc várakozással lehet megszerezni.

RészletnPerf
FejlesztőnPerf.com
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret12 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.8/5 (A Google Play)

Töltse le az nPerf alkalmazást itt!

nPerf

2. Meteor

Hogyan ellenőrizhető az internet sebessége a következő mobiltelefonon, amelyet az ApkVenue javasol a Meteor alkalmazás szolgáltatásainak használatára.

Amellett, hogy a mobiltelefonon ellenőrizni tudja az internet sebességét, a Meteor is képes adatokat szolgáltatni az internet sebességének megvalósíthatóságáról az alkalmazásban telepítve van a mobiltelefonjára.

Meteor is kapcsolati adatokat tárolhat a meglátogatott különböző helyeken, így adatokkal rendelkezik arról, hogy mely területek kompatibilisek az internetszolgáltatójával.

RészletMeteor
FejlesztőOpensignal.com
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret5,4 MB
Letöltés5.000.000+
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le a Meteor alkalmazást itt!

Meteor

3. Speedtest Master

Az ApkVenue utolsó ajánlása az internetes sebességellenőrző alkalmazásról több mint 5 millió alkalommal töltötték le a Play Áruházban, jelezve, hogy az alkalmazás által kiszolgált adatok meglehetősen pontosak.

A Speedtest Master segítségével tesztelheti az internet sebességét és stabilitását a mobiltelefonján is képes az adatokat formában megjeleníteni valós idő.

Ezenkívül használhatja ezt az egy alkalmazást a WiFi sebességének ellenőrzésére, és megmutathatja azt is, hogy hány WiFi felhasználóhoz van hozzáférése.

RészletSpeedTest Master
FejlesztőInternet sebesség teszt és nettó mérő
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret10 MB
Letöltés5.000.000+
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le a SpeedTest Master alkalmazást itt!

SpeedTest Master

Ezekkel a módszerekkel ellenőrizheti az internet sebességét, amelyet PC-n és mobiltelefonon is megtehet a legkülönfélébb legjobb alkalmazások segítségével.

Ezekkel a tippekkel összehasonlíthatja az internet minőségét egyik helyről a másikra, vagy az egyik szolgáltatót a másikra.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkekben még találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is WiFi vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found