4 audio szoftver, amely képes megváltoztatni egy laptop hangját, mint egy mozi

Kiválaszthatja és telepítheti a laptopok audio szoftverét, amely képes megváltoztatni a laptop hangját, mint egy mozi ...

Neked, aki filmkedvelő vagy, néha elfoglalt életed miatt, nem nézhetsz filmeket a színházakban. Kénytelen otthon nézni a laptopon vagy a PC-n keresztül. Mi a helyzet a nézéshez használt eszközök minőségével, van-e már képesítése? Tehát, ha az Ön által használt eszköz még mindig alig hallható, akkor kipróbálhatja a cikk tippjeit.

A legegyszerűbb módja az, ha kiválasztja és telepíti a laptopok audio szoftverét. Szeretne tudni egy laptopok audio szoftverét, amely képes megváltoztatni a laptop hangját, mint egy mozi.

  • 10 legújabb és legjobb Asus laptop Intel Core i5-vel, 2020. január | Legnépszerűbb VivoBook!
  • 5 legjobb laptop a mai modern nők számára
  • 10 játék laptop, amelyet a legtöbb diák vásárol

Itt van 4 audio szoftver laptopokhoz

1. Razer Surround 7.1 Gaming Audio szoftver

Ha filmkedvelő és játékos vagy, mindenképpen márka Razer már ismerős neked. A Razer nagyon jól ismert a minőségi játékeszközök gyártásában. Az egyik a játékra szánt audio. Eszik, de nyugodtan. Bár játékra szánják, filmekhez is használható. Csak próbáld ki Razer Surround 7.1 Gaming Audio szoftver.

2. DFX Audio Enhancer

Szoftver más, amit kipróbálhatsz, mégpedig DFX Audio Enhancer. Amellett, hogy szabad, eszközök ez valóban teljes, hogy kielégítse a kívánt audio vágyakat. A Razer által készített alkalmazással ellentétben, amely egyszerű és kompakt, A DFX számos menüopcióval rendelkezik, amelyeket ízlésének megfelelően testre szabhat.

3. V4W (Viper4Windows)

Azok számára, akik szeretik az Android oprek-oprek-t, talán a név Vipera már ismerős neked. Ez egy másik ilyen alkalmazás gyökér legjobb Android, amelyet kifejezetten a hang módosításához használnak. A minőséghez nincs kétség. Windows verzióhoz (PC vagy laptop) is elérhető. Úgy tűnik azonban, hogy a Viper minőségének kipróbálásához Windows rendszeren kissé türelmesnek kell lennie. Ennek oka, hogy ez az alkalmazás még fejlesztési szakaszban van, és a végleges verzió még nem jelent meg.

4. Halld

A Windows platform előző három alkalmazásával ellentétben ez az alkalmazás azok számára jelent megoldást, akik a platformot használják Macintosh. Ez az alkalmazás nagyjából hasonlít a DFX alkalmazásához, nevezetesen számos testreszabást kínálnak az igények kielégítésére. Ez az utolsó alkalmazás azonban nem ingyenes. Töltsön körül 270 000 IDR élvezni ezt az alkalmazást.

Érdekli a fenti laptopok audioszoftvere, telepítve van a fentiek egyikével, és most a hang, amely a laptopjából jön, olyan, mint egy moziban! Remek, siessünk, válasszuk ki, ami tetszik, és ne felejtsük el telepíteni. Sok szerencsét!