5 módszer a PUBG mobil késésének kijavítására Androidon (100% -ban hatékony!)

Nagyon könnyen kezelhető a késés, amikor a PUBG Mobile játékot androidos mobiltelefonon játszik! Csak 5 egyszerű lépés, simán játszhatja ezt a HD játékot.

Duh nagyon iszogat! Játék PUBG Mobile amikor majdnem csirkevacsora volt, elromlott és végül kudarcot vallott.

Volt már ilyen szomorú tapasztalat, srácok?

Valójában ezeknek a töréseknek a leküzdésére van tudod néhány egyszerű módja annak elhatározás lemaradás PUBG Mobile, különösen az Android telefonokhoz. Garantáltan 100% -ban hatékony!

Gyűjtemény a PUBG Mobile Lag legyőzésének egyszerű módjairól az Android telefonokon

Játszma, meccs műfaj csata királyi túlélése ez az utóbbi időben növekszik. De egyre többel frissítés, játékok készítése PUBG Mobile hogy egy kicsit kevésbé sima álnév legyen lemaradás ha többféle HP-n játszik srácok.

Az Ön Android mobiltelefonja ebbe a csoportba tartozik?

Tehát ezúttal az ApkVenue teljes körűen áttekinti, hogyan lehet legyőzni lemaradás A PUBG Mobile Android telefonokon könnyen és természetesen könnyen elvégezhető. Gyere, nézd meg!

1. Gondoskodjon a megfelelő okostelefon-előírásokról

Az első alkalommal természetesen meg kell értenie és megbizonyosodnia róla leírás okostelefon A PUBG Mobile lejátszásához használt játék elegendő a lejátszásához.

kívül okostelefon már támogatja a 4G LTE internetes hálózatot, ügyeljen arra is, hogy egyéb specifikációk, például az operációs rendszer, chipset és a RAM kapacitás és a belső memória elegendő srácok.

Itt vannak a minimális előírások, így a PUBG Mobile nélkül is játszhatsz lemaradás. Az ApkVenue az alábbi részleteknél magasabb specifikáció használatát javasolja!

LeírásAndroidiOS
processzorNégymagosKétmagos @ 1,3 GHz
Operációs rendszerAndroid 5.1.1 LollipopiOS 9
RAM2 GB1 GB
Belső memória1 GB1 GB

2. Használjon stabil internetes hálózatot (4G LTE-nek kell lennie!)

Mert formájában online multiplayer játék, A PUBG Mobile minden bizonnyal gyors és stabil internetes hálózatot igényel. Az ApkVenue javasolja, hogy használja 4G LTE internet vagy WiFi hálózat, ha van ilyen srácok.

Nem csak, hogy megvalósuljon lemaradás a PUBG Mobile játékban te is változtathatsz Ázsiai szerver val vel ping zöld.

Mert divat alapértelmezett, A PUBG Mobile automatikusan Észak-Amerika saját szervereit fogja használni ping elég rossz.

Hogyan lehet legyőzni Lemaradás PUBG Mobile Egyéb ~

3. Ne felejtse el megadni a grafikus beállításokat

A következő legfontosabb dolog az, hogy ne felejtsük el beállítani a legjobb grafikus beállításokat játékmenet Akarod.

Az ikon megnyomásával érheti el ezt a menüt felszerelés a képernyő jobb felső sarkában, és válassza a lehetőséget Grafika.

Itt választhat a képkockasebességről és a grafikáról. Az ApkVenue a beállítások használatát javasolja Közepes képkockasebesség a beállításokkal Grafika sima hogy a PUBG Mobile nélkül játsszon lemaradás.

Annak ellenére, hogy több képzett grafikus beállítási lehetőség is rendelkezésre áll, nem kell túlságosan kipróbálni és csökkenteni a kényelmet játék közben játékoksrácok.

4. Tisztítsa meg a háttérben a RAM-ot és az alkalmazásokat

Talán anélkül játszik, hogy észrevenné a PUBG Mobile-t RAM állapot okostelefon teljes úgy hogy játékok egy kis késési álnevet fog érezni összeomlik.

Ezt általában számos háttéraliasban futó alkalmazás is okozza háttér.

Ennek kijavításához egyszerűen nyomja meg a gombot Legutóbbi alkalmazások található a navigációs sávon, majd nyomja meg a kuka ikont vagy keresztet az összes korábban futtatott alkalmazás bezárásához a RAM törléséhez. Könnyű?

5. Használja a Game Booster alkalmazást

A következő lépés, amellyel kipróbálhatja, az használja a játéknövelő alkalmazást a teljesítmény javítása érdekében okostelefon Android, főleg ha játékra használják játékok.

Itt különféle alkalmazásokat használhat, az egyiket Game Booster Act.

Ezzel a módszerrel akár a PUBG Mobile-ot is simán lejátszhatja okostelefon Android 1 GB RAM-mal tudod. Gyerünk, olvassa el a teljes módszert ebben a cikkben, OK!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Videó: 5 végzetes hiba kezdőknek a PUBG Mobile játék közben!

Nos, így kell kezelni lemaradás A PUBG Mobile egyszerűen és gyorsan Android-telefonján. Hogyan, egyre simább lesz játék közben?

Ha van más tippje és trükkje a PUBG Mobile játékához, ne habozzon megírni őket az alábbi megjegyzésekbe. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is PUBG Mobile vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.

Töltse le a legújabb PUBG Mobile alkalmazást itt: PUBG Mobile (PlayerUnknown's Battlegrounds

Lövöldözős játékok Tencent Mobile International Ltd. LETÖLTÉS