10 legjobb ingyenes android kalandjáték

Az egyik legizgalmasabb játékműfaj a kalandjáték. A következőkben az ApkVenue elmondja a legjobb kalandjátékokat az Android telefonokon (ingyenes).

Játszott kalandjáték ez addiktív és eltarthat az idejében. Sőt, ha a játék érdekes sztorival rendelkezik, akkor alig várjuk, hogy mi fog történni később a történetben.

Újra sírt, ha ezt a játékot lehet játszani az Android mobiltelefonján.

Biztosan nem fog elválasztani a mobiltelefonjától, még akkor sem, ha a mobiltelefonját töltik, az öröm miatt, hogy kalandjátékokat játszik az Android-on.

Íme egy lista erről az izgalmas játékról.

A legjobb ingyenes Android kalandjáték

Ha mobil játékos vagy, és kalandjátékokat keresel a mobilodon, a JT ezúttal 10 listát készített ingyenes Android kalandjáték és a legizgalmasabb játék.

1. Batman: Az ellenség belül

Ha szuperhősökről beszélünk, akkor biztos, hogy ami a fejünkben van, az a Denevérember vagy más néven Batman. Gatham városának szuperhősének végre megvan a saját játéka okostelefonjaink számára tudod.

Árulkodó a játék fejlesztője, aki híres arról, hogy kalandjátékokon dolgozik. Ami érdekes ebben a játékban, hogy hogyan kell játszani, ami nem olyan, mint egy hétköznapi kalandjáték.

Ki kell választania a történetben azokat a döntéseket, amelyek hatással lesznek a játék történetére.

2. Rayman-kalandok

Nektek, játékosoknak PS1 korszak biztosan nagyon ismerte ezt az egy karaktert. Ezúttal a Rayman karakter visszatért a mobileszközre tudod.

Ez a Rayman Adventure játék 2D platformer témát hordoz, képernyőn megjelenő vezérlővel.

A Rayman Adventures továbbra is az Ubisoft fejlesztője irányítja a játékkalandot, ahol segítenie kell Rayman-t a barátai megmentésében.

3. Assassin's Creed kalózok

Az átható PC és konzolos játékok mellett a Ubisoft számos Assassin's Creed játékot is kiadott a mobil verzióhoz tudod, az egyik az Assassin's Creed Pirates. Ez a játék maga a címadó játék spin-offja Assassin's Creed: Fekete zászló konzol verzió.

A konzol verziójától eltérően ebben a játékban egy kalózhajót irányíthatsz, hogy legendás kincseket találj a küldetések teljesítésével.

4. Assassin's Creed Unity

Az Assassin's Creed Pirates játék mellett az Ubisoft rendelkezik az Assassin's Creed játék okostelefonokon indított verziójával is, Assassin's Creed Unity címmel.

Ez a játék az összes játék sorozat adaptált változata Assassin's Creed konzol verzió.

Az Assassin's Creed Unity-ben létre kell hoznia egy orgyilkos testvériséget a küldetések végrehajtásához. A 3D térképen navigálhat.

5. Dead Effect 2

A Dead Effect 2 egy kalandjáték témájú sci-fi ahol mutáns szörnyekre kell vadászni. Ennek a játéknak a szereplői is megerősödhetnek, amikor szintet lép, új készségeket és új felszerelést tud fejleszteni.

Ez a játék vitathatatlanul az egyik legjobb kalandjáték az Androidon fantasztikus grafikával és „sötét” történettel.

20 órát vett igénybe a kampány mód befejezése ebben a játékban. Tehát készítse elő idejét a játékra.

Kalandjátékok a következő Androidon

6. Rusty Lake (Cube Escape) sorozat

Azok számára, akik szeretik a rejtélyes kalandjátékokat, a Rusty Lake játék vagy a Cube Escape sorozat válogathat. Ezekben a Rusty Lake vagy Cube Escape játékokban kötelező oldja meg a rejtvényt és megtudja, mi történik valójában.

A játék módja vitathatatlanul meglehetősen egyszerű, és minden játéknak van egy fejtörője, hogy továbblépjen a következő történethez. Remek dolog, hogy ennek a játéknak nincsenek alkalmazáson belüli vásárlásai, így a minőség mellett ez a játék gazdaságos is.

7. Éden kalandsírjai

Mondhatni, ez a játék megegyezik a játékkal Tomb Rider játék amely kincset kereső kalandjátékként népszerű. Hősökkel, akik mind szexi lányok, ez a játék mindenképpen a fiúk által kedvelt játék.

Itt nagyon körültekintően kell megtalálni a kiutat, és el kell kerülnie azokat a bűnözőket, akik megpróbálnak megölni. Nehéz térképpel és egy lövöldözéses rendszerrel ez minden bizonnyal ingerültebbé teszi játék közben.

8. A farkas köztünk

Még egy játék készült Árulkodó ami elkábíthatja a játék közben. A játék története az Eisner-díjas Fables címet viselő, azonos című képregényből származik.

Bigby Wolf, egy mese gonosz farkasának szerepét fogja játszani, aki új életet próbál élni az emberi világban. A komplex történet és a képregény stílusú grafika minden bizonnyal otthon érzi magát ezen a kalandjátékon.

9. Joe Dever Magányos Farkasa

Valójában ez az Android-kalandjáték szinte hasonlít a Telltale játékaihoz, ahol muszáj olvasd el a történetet első. Ebben a játékban minden döntésed kétségtelenül hatással lesz a következő történetre.

Számos olyan pillanattal is találkozhat, ahol más ellenségekkel kell megküzdenie. A mély történet mellett ez a játékmód is nagyon érdekes játszani.

10. Űrparancsnokok 2

A Space Marshals játék második sorozata nem kevésbé klassz, mint az ugyanazon fejlesztő, a Pixelbite által kiadott első sorozat. Ön fogja játszani a szerepet egy űrserif amelynek hajóját az űrhajó-eltérítők eltérítették.

Később meg kell találnia az összes legénységet az ellenfél bázisába besurranva. Itt következik be a mulatság, ahol körül kell lopakodnia az emberei után kutatva.

Ezek néhány a legjobb kalandjáték az Android-on ingyenes áron. Azt azonban tudnia kell, hogy egyes játékok alkalmazáson belüli vásárlásokat is kínálnak a további funkciók feloldásához.

De még így is, a JT által garantáltan elköltött pénz összehasonlítható lesz a megszerzett minőséggel.