mi az a shareit alkalmazás? ez így működik

Szeretne fájlokat könnyen átvinni eszközök és platformok között? Csak próbálja ki a SHAREit alkalmazást! Szeretne többet megtudni erről az alkalmazásról? Gyere ide olvasni!

Különböző adatok továbbításakor eszköz Lesz szükségszerűség, az alkalmazássegítés a HP Android-eszközökön a legegyszerűbb megoldás. Amellett, hogy praktikusabb, te is ne zavartassa magát kábelekkel foglalkozik a számítógéphez való csatlakoztatáshoz.

A Play Áruház egyik alkalmazása a Oszd meg, amelyet felhasználhat különféle fájlokat továbbíthat. Szeretne többet megtudni arról, hogy mi a SHAREit alkalmazás? Gyerünk, azonnal ellenőrizd alább.

  • A SHAREit használata a gyors fájlátvitelhez
  • 10 legjobb alkalmazás fájlok átvitelére Android nélkül Bluetooth nélkül
  • Könnyű módok más számítógépek elérésére a Google Chrome segítségével

SHAREit alkalmazás PC-re és Androidra

Mi az a SHAREit alkalmazás?

Ha akarod fájlok átvitele Androidról PC-re anélkül, hogy a kábelekkel kellene bajlódnia, nemhogy felhő amelyek felemészthetik a kvótát, az alkalmazásokat Oszd meg lehet a megoldás. Ez az alkalmazás maga hasznos fájlok küldéséhez zene, videók, fényképek, fájlok, sőt alkalmazások formájában.

MEGOSZTÁS használja a WiFi kapcsolatot hogy fájlokat küldjön egyik eszközről a másikra internetkapcsolat nélkül egyáltalán. Vagy te is hotspotok használatával a mobiltelefonján fájlok átvitelére szolgáló adathordozóként anélkül, hogy csökkentené a mobiltelefon kvótáját.

A SHAREit a mobiltelefonokon kívül a PC-kre is képes fájlokat átvinni okostelefon-platformok, például Android, iOS és Windows Phone. Minden egyszerű, csak egy kattintással elérhető.

A SHAREit alkalmazás letöltése

Ez a fájlátviteli alkalmazás, azon kívül, hogy könnyen használható, különféle platformokon is elérhető. Ez az alkalmazás elérhető Android, iOS, Windows Phone, Windows és Mac.

A SHAREit alkalmazás letöltéséhez megteheti látogassa meg a webhelyét az ushareit.com címen, vagy közvetlenül az okostelefonos alkalmazásboltba léphet. Vagy kattintással kattintva letöltheti közvetlenül a JalanTikus oldaláról is az alábbi linket.

Android

Apps Produktivitás SHAREit Technologies Co.Ltd LETÖLTÉS

Windows PC

SHAREit alkalmazás jellemzői

Ahogy JT fentebb említette, ez az alkalmazás képes fájlok átvitele eszközök és platformok között kábel nélkül. Nagy sebességű fájlok küldéséhez médiumként csak WiFi-kapcsolatra van szükség.

Az összehasonlítás ilyen, ha küld egy 350–400 MB a Bluetooth használatával a szükséges idő lejárhat 20 perc még több. A SHAREit alkalmazással azonban az azonos méretű fájlok átviteléhez csak a legkevesebbre van szükség 1-2 perc csak.

Az elküldhető fájlok is változhatnak, kezdve ettől fotók, zene, videók, szöveg, doc, pdf, alkalmazások, névjegyek, SMS, MMSés egyéb fájlok. Akkor hogyan használja a SHAREit-et?

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A SHAREit használata

1. Miután letöltötte az alkalmazást az Android-ra, megnyitja az alkalmazást és válassza a Küldés lehetőséget ha el akarja küldeni.

2.Fájlok keresése küldeni kívánt fájlok, például fotók, videók, zene vagy APK fájlok. Ha igen, nyomja meg a gombot Küld.

3. Ha meg szeretné kapni a fájlt, kattintson a gombra Kap.

4. Megjelenik a címzett avatarja a fiók nevével együtt. Ha az avatar az az eszköz, amely elküldi a fájlt, kattintson az avatárra a.

5. Küldött vagy kapott fájlok szállítási folyamatban van.

Ez az hogyan lehet fájlokat átvinni eszközök és platformok között egyszerűen használhatja a SHAREit alkalmazást. Ha kérdései vannak, vagy még mindig zavaróak a fájlok átvitelének módjaival a fájlátviteli alkalmazás segítségével, kérjük, tegye fel a megjegyzések oszlopba, oké srácok!