hogyan lehet Instagram zenét készíteni az insta sztorin, 100% -ban működik!

Szeretne fényképet készíteni egy dalgal az Instagram Stories-ban? Itt az ApkVenue áttekinti, hogyan lehet Instagram zenét készíteni az Insta Story-ban az alapértelmezett funkciók és a Storybeat alkalmazás segítségével.

Jellemzők Instagram Music valójában hosszú ideje létezik, egészen pontosan 2018. június 28-i bandától kezdve.

De sajnos talán talál értesítést a következő formában: "Az Instagram zene nem érhető el az Ön régiójában" és egyéb problémákat, tehát zavarodott abban, hogyan lehet megoldani, igaz?

Ezért ebben a cikkben az ApkVenue áttekinti, hogyan hogyan lehet Instagram zenét készíteni az Instagram történeteken Ön. Különösen az indonéziai Instagram Music felhasználók számára.

Tehát nem hiányzik, és jobban megérted, jobb, ha alaposan megnézed az ApkVenue alábbi áttekintését, na!

Gyűjtemény az Instagram zene készítésének módjairól a szűrők és a StoryBeat alkalmazás segítségével

Mint tudják, jellemzők Instagram Music hivatalosan nem érhető el az indonéziai felhasználók számára. Tulajdonképpen egy VPN-alkalmazás használatával tudja kezelni.

De ha aggódsz egy ingyenes VPN-alkalmazás veszélyei miatt, akkor van egy módja annak, hogy az Insta Story zenét az Instagram Music funkcióhoz hasonlóan Storybeat nevű alkalmazással felfegyverezve készítsd el.

Akkor hogyan csinálod mindkettőt? Jakának lesz egy teljes áttekintése, amelyet alább olvashat, banda!

1. Hogyan lehet zenét hozzáadni az Insta Story képeihez (Instagram Music)

Az első ApkVenue a Instagram Music, itt. Lehet, hogy korábban kérdezte, "Hogy lehet, hogy nincs Instagram Music matrica az Instagramomon?".

Igaz, hogy nincs, mert ez a funkció csak a régiók számára érhető el Ausztrália, Új Zéland, Francia, német, Svédország, angol, és Amerikai egyesült államok, banda.

Fotó forrása: animoto.com

Tehát azon kívüli területeken, beleértve Indonéziát sem, nem fogja megkapni. De vegye nyugodtan, akkor is legyőzheti az Instagram zenét nem érhető el a legjobb VPN alkalmazással felfegyverkezve.

Nos, arról, hogy miként adhatunk zenét az Instagram Stories képekhez, ezúttal az ApkVenue azt javasolja, hogy használjon egy Android VPN alkalmazást TunnelBear VPN. Akkor hogy csinálod?

1. lépés - Letöltés A legújabb TunnelBear VPN alkalmazás

 • Először is, az ApkVenue nagyon ajánlja Önt Letöltés Alkalmazás TunnelBear VPN legújabb, amelyet az alábbi linken keresztül tölthet le.
Apps Networking TunnelBear, Inc. LETÖLTÉS

2. lépés - Nyissa meg és Belépés TunnelBear VPN

 • Nyissa meg a már telepített TunnelBear VPN alkalmazást, és marad Belépés a létrehozott fiók használatával.
 • Ha még nincs TunnelBear fiókja, azonnal regisztrálhat. Csak érintse meg a lehetőséget Hozzon létre egy fiókot.

3. lépés - Csatlakozás VPN-hálózathoz

 • Ezután a TunnelBear főoldalon mindössze annyit kell tennie, hogy összekapcsolja a VPN hálózatot egy olyan országgal, amely biztosítja az Instagram Music funkciót, például az ApkVenue segítségével Amerikai egyesült államok.
 • Válassz egy lehetőséget Amerikai egyesült államok vagy Egyesült Államok az alsó menüben, vagy csúsztassa ujját a képernyőn, amíg meg nem találja. A csatlakozáshoz csak a gombot kell megérintenie Igen.
 • Várni rá váltani a tetején változik csatlakoztatva és megjelenik a VPN logó értesítési sáv.

4. lépés - Nyissa meg az Instagram alkalmazást

 • Zárja be a TunnelBear ablakot a Home gomb megnyomásával, majd nyissa meg az alkalmazást Instagram Ön.
 • Itt maradsz Koppintson a a kamera tetején látható ikon a létrehozás megkezdéséhez Instagram történetek. Készíthet fényképeket vagy videókat a szokásos módon, banda.

5. lépés - Adjon hozzá Instagram zenei matricákat

 • Ezután csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja az Instagram Music matricát úgy, hogy megérinti a tetején lévő Matrica ikont vagy csúsztassa felfelé a képernyőn.
 • Csak meg kell érintenie az opciót Zene mint az alábbi képen.

6. lépés - Adjon hozzá dalokat az Instagram zenéhez

 • Számos dalopció áll rendelkezésre, amelyeket matricává alakíthat. Több lehetőség is van, mint pl Népszerű, Hangulatok, és Műfajok.
 • A fenti keresősávon is megkeresheti kedvenc zenéjét.
 • Hallani előnézet dal, csak annyit kell tennie, hogy megérinti az ikont Játék a jobb oldalon, majd koppints az ikonra Album hogy elkezdje hozzáadni a zenét.

7. lépés - Állítsa be a dal időtartamát

 • Továbbá csúsztatással beállíthatja a használni kívánt dalnak azt a részét is, amelyet használni szeretne csúszka az alábbi szakaszban.
 • Állítsa be a kívánt dal időtartamát is a bal oldali ikon megérintésével és az időtartam kiválasztásával. Ha teljes, akkor csak meg kell koppintania Kész.

8. lépés - Helyezzen matricákat és adjon hozzá történeteket

 • Végül tetszés szerint elhelyezheti az Instagram Music matricát, és koppintson a matricára az alakzat kívánt változtatásához.
 • Ha úgy érzi, hogy helyes, akkor csak meg kell érintenie az opciót A Te történeted nyilvánosan megosztani vagy Közeli barátok csak a legközelebbi barátainak.

9. lépés - Kész az Instagram zenei történetei!

 • Kész! Most bekerültek az Instagram Stories az Instagram Music matricáddal, banda. Többé-kevésbé az eredmény ilyen lesz. Nagyon klassz, igaz?

10. lépés - Az Instagram zene leküzdése nem érhető el az Ön régiójában (opcionális)

 • Annak érdekében, hogy mások is élvezhessék Instagram-történeteit, győződjön meg arról, hogy VPN-hálózatot használ, amely olyan országhoz csatlakozik, amely a fentiek szerint támogatja az Instagram Music funkciót.
 • Ennek célja az "Instagram Music nem érhető el az Ön régiójában" értesítés leküzdése, ahogy az alábbi képen, banda.

11. lépés - Az Instagram zenei matricák betöltésének elmulasztásának megoldása (opcionális)

 • Az ügyeskedés révén nem mindenki tud sikerrel járni e módszer használata után. Néhány dolgot azonban megtehet.
 • Először módosíthatja az időzónát a használt VPN-hálózatnak megfelelően. A trükk, menj a menübe Beállítások> További beállítások> Dátum és idő> Időzóna kiválasztása.
 • Második, Kijelentkezés először az Instagram-fiókját, mielőtt VPN-t használna. A továbblépés módja Profil> hamburger ikon> Beállítások> Kijelentkezés.
 • Harmadik, eltávolítás Instagram alkalmazás és telepítés vissza, amikor csatlakozik a VPN-hálózathoz.

NYILATKOZAT:


Nem minden mobiltelefon képes használni a fenti lépéseket. A tesztelés során Jaka használta Xiaomi Redmi 4X és sikeresen alkalmazta ezt a módszert. Eközben a Samsung Galaxy S10 +, láthatóan nem úgy működik és fut, ahogy kellene.

2. Hogyan készítsünk fotókat dalokkal az Instagram-on (StoryBeat alkalmazás)

Másodszor, használhat egy további nevű alkalmazást is Storybeat amelynek funkciója zene hozzáadása az Instagram Stories képekhez, bandához.

Ezt az alkalmazást arra is felhasználhatja, hogy az egyik tipp legyen az Instagram-történetek még naprakészebbé tételéhez. Kíváncsi, hogyan kell használni? Cekidot ~

1. lépés - Letöltés A legújabb Storybeat alkalmazás

 • Letöltés Alkalmazás Storybeat - Engedje szabadjára kreativitását legújabb, amelyet az alábbi linken keresztül tölthet le.
Apps Fotó és képalkotás iflix Sdn Bhd LETÖLTÉS

2. lépés - Nyissa meg a Storybeat alkalmazást

 • Ezután nyissa meg a Storybeat alkalmazást, és egy gomb megérintésével adjon meg engedélyeket Lehetővé teszi. A zene hozzáadásának megkezdéséhez érintse meg az egyik lehetőséget Zene hozzáadása fotókhoz vagy videókhoz.

3. lépés - Zene hozzáadása a Storybeat alkalmazáshoz

 • Válassza ki azt a fotót vagy videót, amelyhez zenét szeretne hozzáadni, és érintse meg a elemet Következő. Zene hozzáadásához egyszerűen érintse meg a elemet "+" ikonra mint az alábbi képen.

4. lépés - Zene keresése és hozzáadása

 • Ezután csak válasszon egy lehetőséget Keresés zenében dalok online keresésére online. Választhat egy lehetőséget is Adjon hozzá dalt a könyvtárából dalok hozzáadásához offline.
 • Ha már megérintette Hozzáadás hogy zenét adjak hozzá.

5. lépés - Állítsa be a hozzáadni kívánt zenét

 • Állítsa be a zene hozzáadni kívánt részét, és koppintson a gombra Mentés. Várjon néhány percet, amíg előnézet jelenik meg, és a mentéshez csak érintse meg az ikont Letöltés az alábbi.

6. lépés - Instagram-történetek exportálása zenével

 • Válassza az Ingyenes opciót a vízjel és érintse meg a gombot Folytatni hogy folytassa a folyamatot. Ha elkészült, csak koppintania kell Videók megosztása hogy megossza az Instagram Stories-on.

7. lépés - Ossza meg a Storybeat alkalmazást az Instagram-történetekkel

 • Ezután csak válassza ki a lehetőséget Történetek megosztani az Instagram-fiókkal. Folytassa a folyamatot a létrehozás során sztori mint általában. Könnyű, igaz?

Videó: Legyen rögtönzött celebgram? Az Instagram-követők gyors és ingyenes hozzáadása:

Tehát az ApkVenue vitája arról, hogyan lehet hozzáadni az Instagram zenét az Instagram-történetekhez, alternatívaként a hivatalos funkciókkal és a Storybeat alkalmazással.

Ön után post, biztosan az ApkVenue garantálja, hogy sokan azonnal elküldik a DM-nek, hogyan kell használni, banda. Sok sikert és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Naufaludin Ismail.