hogyan lehet visszaállítani a törölt képeket a WhatsApp 2020-on

A törölt fotók visszaállítása a WhatsApp-on nem olyan nehéz, mint azt elképzelni tudja. Itt tekintheti meg a törölt WhatsApp fájlok visszaállítását.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt fotókat a WhatsApp-on? Tudsz? Talán sokan vannak köztetek, akik ezen is kíváncsi, nem?

Az egyik legjobb és legnépszerűbb csevegőalkalmazásként a WhatsApp különféle hűvös funkciókkal rendelkezik, amelyek nemcsak üzenetek küldéséhez vagy híváshoz, hanem médiafájlok küldéséhez is működnek.

Néha azonban vannak olyan pillanatok, amikor a fájl eltűnik a mobiltelefonjainkról. Az okok is változnak, a következőktől kezdve: frissítés OS okostelefon, a mobiltelefon visszaállítása, az SD-kártya megrongálódása, vagy mert gondatlanok voltunk és véletlenül töröltük.

Ha ezt Ön is tapasztalja, nyugodt Jakának van megoldása a legyőzésére. Ez az hogyan lehet visszaállítani a törölt WhatsApp fájlokat egy Android mobiltelefonon.

Oktatóanyag a törölt WhatsApp fájlok visszaállításához 2020

Csakúgy, mint a törölt WA-üzenetek megtekintése, a törölt fotók visszaállítása a WhatsApp-on is néha fontos, hogy tudd, banda.

Nem akarja, hogy ezek a fontos fájlok csak gondatlansága miatt tűnjenek el, és nem láthatók újra?

Ahelyett, hogy kíváncsi lennél a trükkökre, hogyan lehet visszaküldeni ezt a törölt WA bejegyzést, jobb, ha azonnal meglátod a teljes vitát alább.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt WA-fotókat / fájlokat a WhatsApp-on?

Nem kell szomorúnak lenned, mert hiányzik a WhatsApp alkalmazás memóriája. Az ApkVenue segítségével valóban visszaállíthatja a törölt képeket WA-ban!

Úgy tűnik, hogy a WhatsApp megérti felhasználói problémáit. Ezért a WhatsApp rendelkezik rendszer biztonsági mentés automatikus ami mindig működik anélkül, hogy tudnád. Csak próbálja megnyitni a menüt Beállítások> Csevegések> Csevegés biztonsági mentése.

Észre fogja venni, hogy hajnali 2 órakor elindul a WhatsAppbiztonsági mentés az összes fájlt adatbázis. Ezt a fájlt a rendszer menti okostelefon 7 napig.

Az adatok továbbra isfrissítés, és csak spóroljon az elmúlt 7 nap tevékenységeinek adatai.

Tehát, ha akarod hogyan lehet visszaállítani a régóta törölt WhatsApp fájlokat, először győződjön meg arról, hogy a fájl vagy a fénykép még mindig az elmúlt 7 napban van-e.

Nos, a WhatsApp-nak nem csak biztonsági funkciója van, banda. Vannak olyan funkciók is visszaállítás más néven: állítsa vissza a fájlokat a mentésből.

De emlékeznie kell, nem használhatja a-ként hogyan lehet visszaállítani a feladó által törölt WhatsApp fájlokat.

Ehhez azt gondolom, hogy a WhatsApp MOD alkalmazást kell használnia, amely különféle funkciókkal van felszerelve, amelyek a szokásos WhatsApp-on nem érhetők el.

Valójában ezzel az alkalmazással trükköket is tehet a törölt WA-beküldések visszaszolgáltatására.

JalanTikus Társadalmi és üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS

Hogyan lehet visszaállítani a törölt fotókat a WhatsApp-on

Miután meghallgatta az ApkVenue fenti magyarázatát, türelmetlennek kell lennie ahhoz, hogy tudja, hogyan állíthatja vissza a törölt WhatsApp fájlokat egy Android mobiltelefonon, igaz?

Valójában lehetnek olyan alkalmazások, amelyek vissza tudják állítani a törölt WA fájlokat, de az ilyen típusú alkalmazások használata minden bizonnyal sokkal bonyolultabb és nem is feltétlenül sikeres.

Ezért jobb, ha az ApkVenue egyszerű trükkjét használja a következő törölt fényképek vagy WA fájlok visszaállításához!

1. lépés - Távolítsa el az alkalmazást

 • Az első lépés, amit meg kell tennie, az eltávolítás WhatsApp alkalmazás tól től okostelefon Ön. Néhány másodpercig megnyomhatja az alkalmazás ikont a kezdőképernyőn, majd kiválaszthat egy lehetőséget Eltávolítás.

 • Ha azt szeretné, hogy az alkalmazás tiszta legyen, használhatja a Google Play Áruházban elérhető tisztább alkalmazást.

 • Ó, igen, győződjön meg róla, hogy biztonsági másolatot készített a WhatsAppról, mielőtt ezt a lépést megtenné, OK!

2. lépés - Telepítse újra a Whatsapp alkalmazást

 • Utána telepítse újra WhatsApp alkalmazást, és nyissa meg az alkalmazást. Letöltheti a Google Play Áruházból, vagy letöltheti közvetlenül az alábbi linkről:
Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS
 • A telepítés után a folyamatot a kezdetektől kezdve, a kezdőlapon kezdi el Koppintson a csak Egyetért és folytatja.

3. lépés - Regisztrálja a Whatsapp alkalmazást

 • Ezután a telefonszám-ellenőrzési folyamat következik. Írja be a WhatsApp-fiókhoz használt mobiltelefonszámot. Ha már az Koppintson aKövetkező, és megjelenik Felugrik megerősítés kiválasztás rendben.

4. lépés - Számellenőrzés

 • A számellenőrzéshez a WhatsApp megteszi küldjön OTP kódot telefonszámára. Csak várja meg a folyamat befejezését, mert az automatikusan lefut.

 • Kód OTP ez szolgál a Kétfaktoros hitelesítés vagy egy olyan biztonsági módszer, amely két lépésből áll az identitás megerősítésére.

5. lépés - Állítsa vissza a fájlokat

 • Az ellenőrzési folyamat befejezése után a WhatsApp észleli, hogy a fájlt tárolja-e a mobil telefon biztonsági mentés.

 • Ha van, megjelenik egy oldal Biztonsági mentés visszaállítása az alábbiak szerint. A törölt fájlok WA helyreállításának folytatásához válassza a következő lehetőséget visszaállítás.

6. lépés - Várja meg a visszaállítási folyamat befejezését

 • Várja meg a folyamatot visszaállítás kész, ha van Koppintson aKövetkező folytassa a törölt fényképek WhatsApp vagy más médiafájlok helyreállításának lépéseit.

7. lépés - Kész!

 • Az utolsó lépés a törölt WA fájlok visszaállítása, nevezetesen a WhatsApp megjeleníti a fotót és a profil nevét. Megváltoztathatja vagy folytathatja Koppintson aKövetkező.

 • Várja meg a folyamatot Betöltés kész és belépsz a szobába csevegés WhatsApp. Minden adat fényképeket, videókat, csevegés, és a hangfelvétel visszatér a Whatsapp alkalmazásához.

Vége! Hogyan, milyen egyszerű helyreállítani a törölt képeket a WA-ban?

Igen, a fenti lépéseket valóban meg lehet tenni a WhatsApp fájlok visszaállítására, nem csak a fényképekre, tudod.

Ez volt Jaka cikke hogyan lehet visszaállítani a törölt fényképeket a WhatsApp-on egy Android mobiltelefonon keresztül. Hogy, igazán könnyű, igaz?

Valójában a fenti lépéseket azok is követhetik, akik a törölt fotók visszaállításának módját keresik a WhatsApp iPhone készüléken. Mert alapvetően ez a trükk kihasználja a WhatsApp sajátosságait.

Annak érdekében azonban, hogy ez a probléma ne fordulhasson elő újra, jobb, ha te vagy biztonsági mentés az összes adatot a Google Drive-ra. Tehát minden adata akkor is tárolásra kerül, ha folyamatosan cseréli a mobiltelefonját.

Találkozunk még egy érdekes cikkben! Ha kérdése van, ne habozzon feltenni a megadott megjegyzéseket, igen.