A WhatsApp leküzdésének módjainak gyűjteménye függőben és el nem küldve

Tapasztalta már, hogy a WA alkalmazás függőben van, és az üzeneteket nem küldte el? Nos, az ApkVenue megoldást kínál arra, hogy hogyan lehet kezelni a függőben lévő WhatsApp programot és a hibákat egy Android mobiltelefonon (100% -ban működik).

Annak ellenére, hogy jól ismert alkalmazásként csevegés népszerű a különböző felület, de WhatsApp Természetesen nem lehet elválasztani a problémától, banda.

Mint a WhatsApp üzenetek függőben levő, végül kézbesíthetetlen és jól fogadott. Duh, biztosan nagyon idegesítő, igaz?

Tehát, hogy válaszoljon a problémájára, ebben a cikkben az ApkVenue áttekinti a gyűjteményt hogyan kell kezelni a WhatsApp-ot függőben levő & hiba.

Van egy gyűjtemény is hogyan lehet megoldani a különféle hiba problémákat a WhatsApp-on mások, amelyeket kipróbálhatsz otthon. Gyere, nézd meg az alábbi teljes cikket!

Könnyű módszerek a WhatsApp üzenetek leküzdésére Függőben levő és nem leszállítva

Számos tényező vezet végül a világ legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazásához hiba és végül nehéz használni a kommunikációt.

A szerverről indulva le- globálisan, vagy az alkalmazáshoz való hozzáférés korlátozása egy régióban.

Tehát ezúttal az ApkVenue egyenként áttekinti azokat a módszereket, amelyekkel újra kezelheti a WhatsApp-ot függőben levő vagy hiba itt, banda.

1. Ellenőrizze az Internet Hálózatot

Fotóforrás: autoevolution.com (Az internetes hálózat ellenőrzése az egyik módszer a WA hibák megoldására).

Az első lépés, amellyel megteheti, az ellenőrizze az internet hálózatot jelenleg aktív.

Győződjön meg róla, hogy a legjobb internetes hálózaton van, hogy megakadályozza a WhatsApp-üzenetek álnevek fogadását függőben levő.

Itt számos módszert is elvégezhet annak biztosítására, hogy az internetes hálózat stabilan bekapcsolva maradjon okostelefon Az Ön Androidja.

Az egyik a 4G LTE hálózat lezárása a nagy és stabil internetsebesség elérése érdekében.

A trükk, csak menni kell a menübe Beállítások> Kapcsolatok> Mobilhálózatok> Hálózati mód> Csak LTE hogy a hálózatod csak 4G LTE-n legyen, banda.

2. Kapcsolja be a Repülőgép módot

Fotóforrás: gadgethacks.com

Ha az első lépés még mindig nem működik, akkor megteheti a repülőgép üzemmód ismételt be- és kikapcsolása (Repülőgép üzemmód) androidos telefonján.

Ilyen módon a kifejezés vanújrakezd bármilyen hálózat csatlakozik okostelefon.

Próbálkozzon többször, amíg nem kap internetes hálózatot, és meg nem érkezik a WhatsApp üzenet. Általában az internetes hálózat visszatér, és egy ideig hozzáférhet az internethez.

Hogyan lehet legyőzni a WhatsApp alkalmazást Függőben levő Több ...

3. Használjon VPN alkalmazást

Fotóforrás: pcmag.com (A WhatsApp hibák megoldása Androidon VPN alkalmazás használatával is megoldható).

A jelenleg korlátozott WhatsApp hozzáférés megnehezítheti ennek az egy alkalmazásnak az alkalmazását, kezdve az üzenetektől függőben levő tehát nem küldhet képeket.

Nos, itt használhat egy számot VPN alkalmazás elérhető például Android telefonokon Turbo VPN, Alagút Medve, vagy Samsung Max kifejezetten a Samsung Galaxy sorozathoz.

Hogyan kell használni, elég vagy Letöltés és telepítés a VPN alkalmazás ezután csatlakozik egy másik ország hálózatától, bandától.

Eközben iPhone, PC és laptop felhasználók számára is követheti az ApkVenue által itt áttekintett VPN használatának bemutatóját: A teljes VPN használata Androidon, iPhone-on és PC-n.

4. Ellenőrizze az Android energiatakarékos módot

Fotóforrás: androidauthority.com

Smartphone Az Ön rendelkezésére álló Android valóban számos hasznos funkcióval rendelkezik a felhasználók számára.

Az egyik az energiatakarékos funkció amely automatikusan aktiválódik, amikor az Android lemerül az akkumulátoron.

Sajnos ez az akkumulátorkímélő alkalmazás valóban megakadályozza egyes üzenetértesítések naplózását.függőben levő az akkumulátoros Android, többek között a WhatsApp, bandájának megmentése érdekében

Nos, a letiltásához az Android rendszeren a legtöbb bekapcsol értesítési sáv val vel Koppintson a elemre.

Ha nem, akkor beléphet a menübe Beállítások> Akkumulátor> Akkumulátorkímélõ és kapcsolja ki váltani hogy aktív.

5. Eltávolítás RAM Cleaner alkalmazás

Fotóforrás: megebyte.com

A legtöbb felhasználó számára nem ritkatelepítésRAM tisztító alkalmazás rendelési sebesség okostelefon Androidjukat folyamatosan tartják.

Nos, ez lehet az egyik probléma, valamint annak oka, hogy miért a WhatsApp üzenetei vannak függőben levő és hiba amikor használja.

A RAM-tisztító alkalmazások általában megtisztítják a háttérben más néven futó Android-alkalmazásokat háttér.

Mivel a WhatsApp a háttérben fut az üzenetek fogadására, lehetséges, hogy a RAM tisztító alkalmazás véletlenül bezárja.

A megoldás, megteheti eltávolítás RAM tisztító alkalmazás androidos mobiltelefonon, ha az elég idegesítő. Így a WhatsApp üzenetei a normál állapotba kerülnek, bandába.

6. Tisztítsa meg Gyorsítótár Alkalmazás

Fotóforrás: thedroidguy.com (Az alkalmazás gyorsítótárának tisztítása a WhatsApp hibák megoldásának egyik módja is).

Valljuk be? Bizonyára a WhatsApp az egyik olyan alkalmazás, amelyet gyakran használ használatakor okostelefonjobb?

Természetesen a WhatsApp gyakori használatával természetesen megteszi több és több gyorsítótár hogy felhalmozódnak és egyre nagyobb az emlékezetedben.

Mi az gyorsítótár? Valójában, gyorsítótár olyan adatok, amelyeket ideiglenesen tárolnak egy alkalmazás feldolgozásának felgyorsítása érdekében.

Duzzanattal gyorsítótár, egyszerűen elkészítheti a WhatsApp alkalmazást hiba és üzenetek küldését vagy fogadását eredményezheti függőben levő.

Ezért időnként megtisztíthatja gyorsítótár a WhatsApp alkalmazásból.

Ezt úgy teheti meg, hogy a menübe lép Beállítások> Alkalmazások és értesítések> WhatsApp> Tárolás> Gyorsítótár törlése. Várjon néhány percet, amíg a WhatsApp újra megkapja az üzenetet.

7. Tisztítsa meg az alkalmazás adatait

Fotóforrás: androidpit.com

A takarításon kívül gyorsítótár, Te is tiszta WhatsApp alkalmazás adatait üzenetek fogadásakor vagy küldésénél függőben lévő WhatsApp megoldására.

Úgy tűnik azonban, hogy át kell élnie a folyamatot biztonsági mentés először WhatsApp.

A WhatsApp adatok tisztításához lépjen a menübe Beállítások> Alkalmazások és értesítések> WhatsApp> Tárolás> Adatok törlése. Nagyon könnyű, igaz?

Most, az adatok törlésének lépéseivel, a WhatsApp visszaáll eredeti állapotába, amikor megkezdte a WhatsApp regisztrálását.

Minden csevegés elveszik, ezért fel kell dolgoznunk őket biztonsági mentés mint a fent említett ApkVenue.

8. Törölje és Telepítés A WhatsApp visszaállítása

Fotóforrás: digitaltrends.com

Az utolsó lépés, amellyel megteheti, az Csinálni frissítés WhatsApp alkalmazás.

Lehet WhatsApp hiba és függőben levő alkalmazás miatt csevegés az általad használt elavult a legújabb verzióhoz képest.

Ha a folyamat frissítés nem sikerül, csak megteheti eltávolítás és csináld telepítés állítsa vissza a WhatsApp alkalmazást legújabb a Google Play Store-on keresztül, banda.

Talán ez a módszer elég hasznos ahhozFrissítés a WhatsApp alkalmazás ismét újnak érzi magát, így minden probléma megoldható.

Gyűjtemény a WhatsApp különböző problémáinak megoldására

A WhatsApp függőben lévő problémája mellett, amelyet szinte minden felhasználó gyakran tapasztal, a WhatsAppnak számos más hibaproblémája is van, amelyek nem kevésbé szédülnek, bandák.

Kiindulva abból a hibából, hogy nem tudunk üzeneteket küldeni és fogadni, hibákból, amikor nem tudunk képet küldeni, és különféle egyéb problémákból.

Tehát itt az ApkVenue tárgyalja a WhatsApp különböző problémáinak megoldási módjai hogy megpróbálhatja, ha ezt tapasztalja.

Kíváncsi? Itt további információk!

1. Hogyan lehet leküzdeni az üzenetek törlése miatti WA hibát

WhatsApp hiba hirtelen, miután néhány üzenetet töröl benne?

Valójában ez a probléma meglehetősen egyedi, mert maga ApkVenue évek óta soha nem tapasztalta a WhatsApp alkalmazás használatával.

De, ha ezt a problémát tapasztalja, a WhatsApp hiba megoldásának többféle módszerével is megoldhatja, mert ez törli a következő üzenetet.

  • Cache törlése

Az első módja az, hogy törölje a WhatsApp alkalmazás gyorsítótárát, bandáját.

Mint az ApkVenue az elején kifejtette, maga a gyorsítótár törlése nagyon fontos, hogy a mobiltelefon memóriája ne legyen túl tele.

Igen, bár logikusan töröljük az üzenetet, a mobiltelefon memóriájának szélesebbnek kell lennie, de valójában ez a hiba gyakran előfordul a felhasználóival, és nem kerülhető el.

  • Kényszeríteni a WhatsApp alkalmazás bezárását

Ha az előző módszer még mindig nem tudja megoldani a problémát, akkor most megpróbálhatja megtenni erő bezárása a WhatsApp alkalmazás ellen a mobiltelefonján.

Ehhez beléphet a menübe Beállítások> Alkalmazások> WhatsApp> majd válassza a "Kényszer bezárás" menüpontot.

Ha igen, megpróbálhatja újra megnyitni a WhatsApp alkalmazást, és számos dolgot megtehet, például üzeneteket küldhet, vagy esetleg törölhet üzeneteket, hogy megtudja, az alkalmazás rendesen fut-e.

2. Hogyan lehet leküzdeni a WA hibát, nem lehet üzeneteket küldeni és fogadni

A legtöbb felhasználó számára talán gyakran felmerült az a hiba, hogy nem tudtak WhatsApp üzeneteket küldeni és fogadni.

Azon kívül, hogy maga a WhatsApp alkalmazás is gyakran leáll, talán ezt a problémát számos olyan probléma is okozza, amelyekről nem tud.

Most, ahelyett, hogy összezavarodnánk a probléma gyökerének megtalálásában, jobb, ha csak azt nézzük meg, hogyan lehet megoldani a WA hibát, amely nem tudja elküldeni és fogadni a következő üzeneteket, banda.

  • Kapcsolja be a Repülő üzemmódot

Ha az elküldeni kívánt üzenet továbbra is egy kattintásos ellenőrzőlista, vagy egyáltalán nem is fogadhat WA-üzeneteket, próbálja meg egy ideig aktiválni a repülőgépes módot a mobiltelefonján.

Mert általában ez az egy hiba probléma gyakran instabil internetkapcsolat, banda miatt jelentkezik.

A repülőgép üzemmód ideiglenes aktiválásával a mobilhálózat az leszFrissítés így a kapott jel sokkal jobb lehet.

  • Ellenőrizze az Internet-kapcsolatot

Ha elvégezte az előző módszert, és kiderült, hogy továbbra sem küldhet vagy fogadhat WhatsApp üzeneteket, akkor megpróbálhatja ellenőrizni az internetkapcsolatát.

Megnyithat egy böngészőalkalmazást vagy bármely olyan alkalmazást, amelyhez internetkapcsolat szükséges.

Ha kiderül, hogy egyáltalán nem tud csatlakozni az internethez, próbálja meg most ellenőrizni, hogy mekkora internetes kvótát él, banda. Talán elfogy!

  • Frissítse a WhatsApp alkalmazást

Internetes kvótája továbbra is biztonságos, de ezt a problémát nem oldották meg? Csendes!

Most megpróbálja megnyitni a Google Play Áruházat, és megnézni, hogy van-e frissítés az Ön által használt WhatsApp alkalmazáshoz.

Ha van, frissítheti a WhatsApp alkalmazást a legújabb verzióra, és megpróbálja újra elküldeni a WhatsApp üzenetet.

3. Hogyan lehet leküzdeni a WA hibát, nem lehet állapotot küldeni

Ne akarja, hogy az Instagram közösségi média túllépjen az Insta Story funkcióval, amelyet sok ember népszerű, a WhatsApp lehetővé teszi, hogy hozzon létre valami hasonló állapotot.

Nem csak írás, hanem állapotok megoszthatók fotók vagy akár videók formájában is.

Sajnos néha a felhasználók problémákat tapasztalnak, amikor álnevet akarnak küldeni, hogy állapotot tegyenek közzé a WhatsApp, bandában.

Nos, ha Ön egyike azoknak, akik tapasztalják ezt az állapotot, íme néhány módszer a WhatsApp hiba leküzdésére, amelyet megtehet.

  • Az adatcsomagok ideiglenes kikapcsolása

Az első módszer az, hogy először egy időre kikapcsolhatja az adatcsomagot a mobiltelefonján, majd újra bekapcsolhatja.

Ez azzal a céllal történik, hogy frissítse az internetes hálózati kapcsolatot, hogy stabilabb lehessen.

Bizonyos esetekben ez a módszer hatékonynak bizonyult a WhatsApp hibaprobléma leküzdésében, amely nem küldhet állapotot.

  • Cache törlése

Még mindig nem találja a WA hiba megoldásának módját, nem tudja küldeni az állapotot? Ha igen, akkor kipróbálhatja ezt az egyetlen módszert, banda!

Megpróbálja kitörölni a WhatsApp gyorsítótárát a beállítások oldalon, majd újból közzétenni a WhatsApp állapotot, amelyet korábban el szeretett volna küldeni.

Ha még mindig nem működik, a gyorsítótár törlése után próbálja meg újraindítani a mobiltelefont, és küldje újra az állapotot.

Ja, a WhatsApp státuszról beszélve letöltheti a WA státuszt, amelynek vannak barátai, családtagjai vagy akár volt barátnői.

Hogy hogyan láthatja az ApkVenue cikkét hogyan lehet letölteni a WhatsApp állapotát.

4. Hogyan lehet leküzdeni a WA hibát, nem lehet képeket küldeni

Közületek ki nem küldött még képet a WhatsApp-on? Jaka biztos benne, hogy minden megvan, nem?

Különösen, ha irodában vagy családi csoportban tartózkodnak, nem kevesen küldenek vicces képeket egymás szórakoztatására.

Tehát, ha képet szeretne küldeni a WhatsApp-ra, de hibának bizonyul, íme néhány módszer a javításra.

  • Ellenőrizze az Internet-kapcsolatot

A csevegőüzenetek küldésétől eltérően a képek WhatsApp-on történő elküldéséhez természetesen a siker érdekében gyorsabb internet-kapcsolatra van szükség.

Ez azt jelenti, hogy amikor a képek WhatsApp-on történő küldésének folyamata mindig kudarcot vall, akkor ellenőriznie kell a használt internetkapcsolatot, akár problémás, akár nem.

Kipróbálhatja a tesztet streaming videók megtekintésével a YouTube-on, vagy esetleg más képeket küld a célszemélynek.

  • Képfájl tömörítése

A probléma megoldásának másik módja az elküldendő képfájl tömörítése.

Előfordulhat, hogy az elküldött kép túl nagy, ezért nem lehet elküldeni a WhatsApp-on keresztül.

Jelenleg számos legjobb fotótömörítő alkalmazás létezik, amelyeket egy Android mobiltelefonon használhat, hogy praktikusabbá váljon.

Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

Videó: Hogyan lehet egyszerre megnyitni 2 WhatsApp-fiókot Android Mobile-on

Nos, ez a WhatsApp kezelésére szolgáló módszerek gyűjteménye függőben levő és kézbesíthetetlen üzeneteket az Android mobiltelefonján, bandáján.

Számos egyéb hibaprobléma megoldható, amelyekkel a felhasználók gyakran találkoznak a WhatsApp alkalmazásban.

Ha a fenti módszerek nem működtek, akkor valószínűleg a WhatsApp szerver nem működik le- és csak várhat, amíg ez a dolog helyreáll.

Egyébként bármelyikőtöknek van más hatékony módja? Na gyere, Ossza meg Jakával az alábbi megjegyzések oszlopban, igen!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.