A hackerek által általánosan használt 6 módszer az Instagram feltörésére (2019. frissítés)

Kíváncsi, hogyan hackerek tudják feltörni az IG-fiókját? Az ApkVenue itt áttekinti a hackerek által használt Instagram feltörésének teljes gyűjteményét, valamint azok megakadályozásának módjait.

Kíváncsi voltál valaha, pontosan hogyan hackerek vagy hackerek feltörtekcsapkod az Instagram-fiókod? Wow, ez minden bizonnyal aggaszt, huh!

Valóban, az Instagram jelenleg a kedvenc közösségi média alkalmazás, és sokan dolgoznak és keresnek itt pénzt, például olyan hírességek, akiknek IG-fiókjai hajlamosak elütni.csapkod.

Hát valójában bármi út csapkod Instagram egy hacker szokta csinálni? Itt az áttekintés!

Az Instagram feltörésének gyűjteménye, amelyet a hackerek általában csinálnak

Az egyik cél hackerek az Instagram megérintésével fiókot szerez, és különféle célokra értékesíti, például növeli a számot követői vagy számlaként szolgálhat online bolt.

Bármilyen okból kifolyólag természetesen nem indokolt és törvénysértő az IG-adatok és számlák lopása. Mint a következő általánosan használt módszerek egy része.

1. Jelszó kitalálása

Először hogyan csapkod Instagram vele Jelszó kitalálása más néven a jelszavak kitalálása a szokásos módszer csapkod Instagram-fiók.

Hackerek vagy a hacker megteszi és belép Jelszó az IG-számlákon, amelyeket erőszakosan sokszor megcéloznak a Dictionary technikával vagy Brute Force Attack.

Most itt talál magyarázatot a Brute Force Attack technikára: 10 veszélyes hackelési technika és a világon leggyakrabban használt.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ezzel a technikával hackerek mindent megtesz annak érdekében Jelszó olyan módon véletlen vagy eredet (számok, betűk vagy szimbólumok).

Ez a lehető legnagyobb mértékben megtörténik, míg végül az Instagram-fiókját meg lehet nyitni hackerek. De ez a módszer minden bizonnyal nagyon kockázatos, ha elkapja a számlatulajdonos.

2. A Jelszó újrafelhasználása kihasználása

Fotóforrás: Kirbside Consulting

Majd amikor használsz Jelszó valószínűleg ugyanaz a sok közösségi médiafiók esetében hackerek nagyobb lesz, ha be tudsz törni az Instagram-fiókodba.

Technikával A Jelszó újrafelhasználása kihasználása, hackerek nagyon könnyű lesz megérinteni az Instagram-fiókját, ha a többi közösségi média-fiókja korábban voltcsapkod.

Valójában a megoldás nagyon egyszerű. Tehát mostantól soha ne hozzon létre egyet Jelszó ugyanaz az interneten használt számos fióknál.

Jobb, ha sokat használsz Jelszó egyszerre. Még akkor is, ha félsz elfelejteni, számos alkalmazás létezik jelszókezelő, például az alábbiak szerint: Ajánlott legjobb jelszókezelő alkalmazások Android telefonokon.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Az Instagram feltörésének egyéb módjai ...

3. Auto Likes vagy Auto Followers alkalmazás

Aki nem akarja hozzáfűzni követői Instagram vagy kedveli azonnal fotókat vagy videókat közzétenni? Különösen, ha van "irigység" ugyanaz a celebgram bejegyzés.

Tehát azok számára, akik harmadik féltől származó alkalmazásokat adtak hozzá kedveli vagy követői automatikusan az Instagramon, nagy az esély arra, hogy Instagram-fiókját könnyen feltörhesse.

Hogy-hogy? Mert úgy, hogy megad egy jelszót egy harmadik fél által készített alkalmazáshoz kedveli vagy követői, azután Jelszó-Az által létrehozott nyomkövető rendszerben rögzítésre kerül hackerek.

Azok számára, akik más kockázatokat szeretnének tudni, olvassa el az ApkVenue következő cikkét: Vigyázz! Itt van az Auto Likes Instagram alkalmazás használatának 3 veszélye.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Az "Elfelejtett jelszó" módszer

Út csapkod Ez az Instagram is meglehetősen egyszerű, és akár kezdő hackerek is megtehetik.

A hackereknek csak a funkciókat kell megnyomniuk "Elfelejtettem a jelszót" az Instagram-fiókodon. Ezt követően az Instagram mindenképpen e-mailben értesítést küld arról, hogy "elfelejtette a jelszavát", és meg kell változtatnia.

Nos, abban az időben a hacker hamis e-mailt küld, mintha az e-mail az Instagram hivatalos e-mailje lenne.

Annak ellenére, hogy a belépéshez keretbe foglalják Jelszó rendszerükhözcsapkod. Hú, tényleg félelmetes, igaz?

5. Social Engineering

Fotó jóvoltából: Lifehacker

Szociális tervezés mondhatni a legújabb módszer a világon hackelés, és nem feltétlenül az összes hackerek elsajátíthatja.

Általában úgy hackelés így kezdődik a rendszeres beszélgetés a megjegyzés rovatban, vagy DM az áldozat, hogy megtudja szokásait és pszichológiáját.

Miután ismerte az áldozat szokásait és viselkedését a készítés során Jelszó, akkor azon hackerek átveszi az áldozat Instagram-fiókját.

Ezért mostantól óvatosnak kell lennünk, ha vannak olyan emberek, akikről nem ismert, hogy személyes és magán kérdéseket tennének fel srácok!

6. Billentyűzők és adathalászat

Utolsó és minden bizonnyal a leghatásosabb módszer, amelyet általában használnak hackerek Instagram-fiók feltörése egy módszer használata Billentyűzetfigyelő és Adathalászat.

Az adathalász technika technika hackelés az oldal használatával Belépés hamis oldalon, amely hasonlít a valódi oldalra.

Ez egyértelműen el fogja hinni az áldozatot és csapdába esni, különösen, ha mégis hackerek utánozhat egy oldalt Belépés Az Instagram a lehető legközelebb van.

Miután sikeresen ki lett téve az "adathalászatnak", akkor a Keylogger segítségével rögzítheti az összes számítógép-felhasználói tevékenységet, beleértve a jegyzeteket is Jelszó Instagram, amelyet használsz.

Hogyan lehet megismerni valaki más Instagram-jelszavát?

Valójában azzá is válhat hackerek tudni Jelszó Titokban más emberek Instagramja.

Hogyan kell? Tehát követheti a lépéseket és a megismerés módját Jelszó Legfrissebb IG az alábbiak szerint srácok.

  • 1. lépés: Itt fogja használni a nevű webhelyet Spyzie, így először regisztrálnia kell magát a következő oldalon történő regisztrációval. Ne felejtsd el titokban bekötni Spyzie-t okostelefon melyik a célod.

  • 2. lépés: Ezután kövesse az összes regisztrációs és szinkronizálási folyamatot Vezérlőpult készüléke és okostelefon áldozat.

  • 3. lépés: Ha sikeresen szinkronizálta, akkor a különböző információkat itt találhatja meg okostelefon áldozat. Tudni Jelszó Instagram, csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a menüt Közösségi alkalmazások.

  • 4. lépés: válassza Instagram és láthatja az Instagram különböző tevékenységeit, amelyeket az áldozat végzett.
  • 5. lépés: Minden információt megkap, az értesítésektől kezdve közvetlen üzenet (DM) Instagramot fogadta az áldozat.

Amellett, hogy ismeri a tevékenységeket egészen Jelszó Az Instagram a Spyzie-t használja, vannak más módszerek is. További információért olvassa el itt: Hogyan lehet tudni mások Instagram-jelszavait, garantáltan hatékonyak!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Jogi nyilatkozat:

Ezek a jelek az Instagram-fiókjának feltörésére

Miután megértette a különféle módokat csapkod Instagram, amelyet általában a hackerek, most úgy tűnik, ellenőriznie kell, hogy a fiókjában van-e valamilyen jelecsapkod vagy nem?

Most, hogy megtudja, természetesen vannak olyan jelek, amelyeket megfigyelhet, például:

1. Gyakran kap biztonsági értesítéseket

Az Instagram nem azt jelenti, hogy nincsenek biztonsági funkciói a fiókjához, ezért a hackerek nagyon könnyen betörhetnek.

Alkalmazás csevegés valamint ez a közösségi média folyamatosan tájékoztat minden behatolási kísérletről Jelszó amit gyanúsnak tartanak.

Éppen ezért gyakran meg kell nyitnia az e-mailt, hogy megtudja, fiókja bajban van-e vagy sem srácok.

Ezen kívül bölcsen hozzáadhatja a kétlépcsős hitelesítést is, hogy megakadályozza a kiskapukat hackerek betörni az IG-fiókjába.

2. Vannak megváltozott adatok

Fotóforrás: sproutsocial.com

Megváltozott adatok itt a jelentés olyan információ, amelyet ritkán érthet meg. Ilyenek például a profilfotók, az adatok, a címzettek link a profil alatt található.

Időnként nem árt ellenőrizni, hogy történt-e változás a fenti szakaszokban. Ha mégis létezik, és úgy érzi, hogy soha nem tette meg, ébernek kell lenned!

3. A követők száma növekszik

Az egyik hátrány, ha az Instagramod vancsapkod valaki más, az Ön számláját kereskedők adják el követői. Tehát milyen hatás?

Nos, az egyik legnagyobb lehetőség az összeg követései ami összeadódik és nem ismeri fel a fiókját kövesd a srácokat.

Hú, veszélyes, igaz? Ezért ellenőrizze gyakran az összeget követései oké.

4. Vannak gyanús fotók és videók

Ha ez biztosan valóban látható lesz. A probléma az, ha fotókat vagy videókat teszel közzé, természetesen megkapod kedveli és megjegyzéseket ismerősei fiókjából.

De sajnos ezt a módszert ritkán végzi a hackerek. Ennek oka az, hogy az áldozat mindenképpen tudatában lesz annak, hogy a fiókját valaki más is eltéríti.

5. Nem lehet bejelentkezni az Instagram-fiókba

Fotóforrás: thinkholmes.com

Végül természetesen a legsúlyosabb kockázat, hogy nem tud bejelentkezni a meglévő Instagram-fiókba. Miért?

Nos, lehet hackerek vagy a hackerek betörhettek az Instagram-fiókodba és az e-mailbe. Olyan rossz hackerek megváltozhatott Jelszó különböző.

Ezért már az elején emlékeztetett arra, hogy különbséget kell tennie Jelszó minden számlád van srácok.

Gyűjtemény a feltört Instagram-fiók visszaállításának módjairól

Láttál jeleket arra, hogy az Instagram-fiókod már voltcsapkod más emberek? Jobb, ha megtudja, hogyan lehet megelőzni és visszaállítani a már meglévő Instagram-fiókotcsapkod.

Egyébként ne sajnálja egy életre, főleg, ha rengeteg hozzászólás van szeretteivel! Kíváncsi arra, hogy az ApkVenue milyen módszereket ajánl? Nézze meg itt a részleteket!

1. A jelszavak sietős megváltoztatása

Az első és leggyorsabb lépés, amelyet először megtehetsz, természetesen az sietve megváltoztatta a jelszót vagy Jelszó az Instagram-fiókod.

Ehhez valójában nagyon egyszerű. Ha továbbra is hozzáférhet az Instagramhoz, csak nyissa meg a profilját, válassza ki a hárompontos ikonnal ellátott opciómenüt, és válassza ki Jelszó visszaállítása.

Ezután az Instagram egyértelmű iránymutatásokat ad a teendőkről. És ne felejtsd el átdolgozni Jelszó bonyolult és nehezen kitalálható, például nagybetűk és számok kombinációjával.

Vagy további részletekért próbáld meg elkészíteni Jelszó mint a következő cikkben: 7 egyszerű lépés az anti-hacker jelszó létrehozásához!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Engedélyezze a kéttényezős hitelesítést

Annak ellenére, hogy triviálisan hangzik, de kétfaktoros hitelesítés engedélyezése biztonságosabbá teszi az Instagram-fiókját.

Aktiválásához mindössze annyit kell tennie, hogy belép a lehetőségekbe és aktiválja Kétfaktoros hitelesítés. Előzetesen győződjön meg arról is, hogy rendelkezik-e biztonságos e-mail címmel és telefonszámmal.

Most, miután aktiválta ezt a funkciót, majd minden alkalommal Belépés akkor az Instagram küld egy OTP kódot a megfelelő számodra.

Tehát csökkenti a lehetőséget hackerek hogy betörj a számládra.

3. Kapcsolat bontása harmadik féltől származó alkalmazásokkal

Fotóforrás: iphonehacks.com

Mint a fent említett Jaka, ha használod harmadik féltől származó alkalmazások tetszik hozzátenni követői nagy valószínűséggel hajlamoscsapkod.

Ezért Önnek is le kell válnia erről a harmadik féltől származó alkalmazásról. Csak el kell mennie a //www.instagram.com/accounts/manage_access/ oldalra.

Itt csak olyan alkalmazásokkal kell döntenie, amelyek ön szerint feleslegesek, sőt gyanúsak srácok.

4. Vegye fel a kapcsolatot az Instagram Súgóval

Végül, ha nem, akkor valószínűleg egyáltalán nem férhet hozzá az Instagram-fiókjához, így nem tud bejelentkezni a fiókjába.

Ha elérted ezt a fázist, jobb, ha csak kapcsolatba lépsz Instagram Súgó amely bármikor elérhető.

Általában a fiók nevét kérik tőle Jelszó az utolsó dolog, amire emlékszel. Tehát feltétlenül csatolja a valós adatokat.

Tehát többféle módon lehet csapkod A szokásos Instagram. Para hackerek szintén feltétlenül folytatja a többi kiskapu keresését, hogy feltörje a magánéletét és a benne lévő fontos adatokat.

Ezért kell ébernek és körültekintőnek lennie a közösségi médiában. Remélhetőleg ez a cikk hasznos volt, és ne felejtse el megírni véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Naufaludin Ismail.