hogyan használjuk a http injektort az ingyenes internethez

A HTTP Injector használatával ingyenes korlátlan internetkvótát kaphat. Ebben a cikkben elolvashatja a teljes oktatóanyagot.

A HTTP-injektor használatának módját jelenleg széles körben használják, különösen a világjárvány idején. Amikor az internet iránti igény meredeken megnőtt.

Ennek a HTTP-injektornak az a célja, hogy ingyen kapjon internetes kvótát. Tehát egyáltalán nem kell fizetnie a legújabb internetes kvótacsomag megvásárlásáért.

Ezt a módszert szinte az összes indonéz mobiltelefon-szolgáltatón sikeresen futtatják, kihasználva a bennük rejlő hibákat.

Annak érdekében, hogy ne zavarjon többet, az ApkVenue a következő módszerrel elmagyarázza a bemutatót az ingyenes internet HTTP Injector használatával!

Az összes operátor HTTP-injektorának használata

Az internet napjaink egyik alapvető szükséglete. Jelenlegi fejlesztése során az internetet széles körben használják segítségül információ és kommunikáció a napi tevékenységekben.

Minden szolgáltató általában különböző áron kínál internetes kvótacsomagokat. Lényegében minél drágább az internetes csomag ára, annál több kvótát kapunk.

Ha nem akarja egyre drágább és változatosabb internetszolgáltatói adatcsomagokat vásárolni, akkor ezt a cikket teljes egészében meghallgathatja.

Nem kell többet vásárolnia internetes kvótacsomag. Mivel a folyamat támogatásához használhatja a HTTP Injector alkalmazást és a konfigurációs fájlokat.

Ha van pénze, fontos, hogy vásároljon és megtakarítson a kvótákon, így továbbra is rendelkezésére áll az internet kvótája a jövőben. Meghallgathatja az Indosat legújabb HTTP-injektor konfigurációs listáját is.

Az ApkVenue itt azonnal bemutatja, hogyan kell használni HTTP injektor mint az alkalmazás. Itt vannak a lépések:

  1. Töltse le a HTTP injektort Letöltés az első HTTP-injektor be van kapcsolva A Play Áruház. Itt közvetlenül is letöltheti.
Evozi Apps Utilities LETÖLTÉS
  1. Nyissa meg a HTTP Injektort, majd ön kattintson a három pontra a jobb felső sarokban.
  1. Írja be a konfigurációt, kattintson a gombra config, majd importálja (adja meg a meglévő konfigurációt). Konfig tud keresni az interneten és az FB HTTP Injector csoportban.
  1. Kattintson a Start gombra, majd Önre kattintson a "Start" gombra. Ebben a szakaszban csatlakozhat az internethez. Ha csatlakozik, később értesítés lesz a HTTP Injektorról, amely kijelenti, hogy a HTTP Injector már csatlakoztatva az internetre.
  1. A „Start” gombra kattintás után megkapja ilyen értesítések.

A HTTP-injektor használatának ismeretében az az előnye, hogy tud böngészés ingyen és korlátlan és gyakorlati módon.

Meg kell azonban jegyezni, hogy ez a cselekmény jogellenes. Mivel károsíthatja a szolgáltatót és a szolgáltató illegális használat miatt felveheti Önnel a kapcsolatot.

Az ApkVenue csak tippeket ad a HTTP-injektor használatához. Az ApkVenue nem felelős azért, hogy mi történik, ha ezt az alkalmazást használja.

Ha más alternatívája van, amely biztonságosabb és nem árt senkinek, ha ingyen szörfözik, ha nincs pénze, akkor rendben van Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Ilham Fariq Maulana