7 legjobb szörnyfilm ajánlás, nem. 4 legtöbb rajongó!

Nem minden szörnyeteg szörnyű, banda! Az ApkVenue itt 7 ajánlást akar megvitatni a legjobb műfajú szörnyfilmekről.

Mivel Jaka kicsi volt, a világ úgy tűnik, mindig is féltette a szörnyeket, legyen szó akár kis szörnyekről, amelyek emberbarátokká válnak, vagy nagy szörnyekről, amelyek fenyegetik az embereket.

Tól től franchisePokemon amely tele van legnépszerűbb játékokkal és szörnyekkel Godzilla ami legendás, a szörnyek gyakran kísértek minket életünk során.

Számtalan olyan szörnyeteg film van, amelyet az ApkVenue megnézett, és ezeknek a filmeknek a minősége homályosról nagyon szórakoztatóra változik.

7 legjobb szörnyfilmes ajánlás

Az ApkVenue által megtekintett szörnyfilmek közül sok közülük műfaj különböző, banda!

Nem csak filmeket műfaj akció, vannak olyanok is, akik hordozzák műfaj horrorfilmek, tinédzserek, sőt néhány vígjáték is.

Ha rajongsz a Rampage (2018) című szörnyfilmért, amelynek főszereplőjea szikla', talán ezek közül néhány film felhasználható más szörnyeteg témájú filmek választásaként.

Tehát ebben a lehetőségben az ApkVenue 7 ajánlást akar megadni a legjobb szörnyfilmekhez műfaj különböző!

1. Godzilla (2014)

A cég mesterséges tengeri élőlényei Toho ez talán a filmtörténelem legikonikusabb szörnye, és alakját ez feltámasztja Hollywood 2014-ben.

Film Godzilla egy embercsoport történetét meséli el egy óriási nevű rovarszörnyeteggel Hatalmas, azonosítatlan földi szervezet (MUTO).

Küzdelmében végül egy embercsoportot segítettek Godzilla ami végül ezt a szörnyet úgy nevezte el A szörnyek királya.

Ebben a változatban ábra Godzilla található filmes univerzum ugyanaz, mint a filmekben King Kong az utolsó nevű Szörny vers, banda!

Egy alak ábrázolása mellett Godzilla jobb, a film a rendezőtől Gareth Edwards sok dicséretet is sikerült kivívnia, és minősítéssel rendelkezik 75% helyben Rohadt paradicsomok.

2. A köd (2007)

Népszerűsége miatt az ApkVenue megunta a szerző nevének felírását Stephen King de valóban sok művét filmekké alakították és egyikük az A köd.

Ez a film egy szupermarketben csapdába esett embercsoport történetét meséli el, amikor sűrű köd ereszkedik le, és sok szörnyű szörnyet hoz be.

A többi Stephen King-regényfeldolgozáshoz hasonlóan ez a film sem egy hétköznapi szörnyeteg-horrorfilm, hanem azt is megmutatja, hogy az emberek nyomva is rettentőbbek lehetnek, mint a szörnyek.

Film A köd Ismert, hogy nagyon sötét tragikus befejezése van, és a rendező és a forgatókönyvíró ötlete volt Frank Darabont.

Bár nem olyan népszerű, mint más Stephen King-adaptációk, például horrorfilmek A ragyogás, ez a film is sok dicséretet kapott, és minősítéssel rendelkezik 72% ban ben Rohadt paradicsomok.

3. King Kong (2005)

Egy szörnyeteg, akinek népszerűsége vetekszik Godzilla egy alak King Kong akik többször szerepeltek a film feldolgozásában.

A 2005-ös verzió az előd történetét követi, amely egy ábrát mutat King Kong aki beleszeretett egy gyönyörű színésznőbe Ann Darrow (Naomi Watts) ami sajnos tragikusan végződött.

Ezen óriás gorilla alakján kívül, Koponya-sziget hogy elfoglalt King Kong dinoszauruszokkal és nagyon szörnyű óriási rovarokkal és férgekkel is tele, banda!

Ábra King Kong ismét megjelenik a filmben Kong: Koponya-sziget 2017-ben, de sokkal más a története, és beolvasztják filmes univerzum egyedül együtt Godzilla.

De a legújabb verzió még mindig alacsonyabb rendű, mint a rendező 2005-ös verziója Peter Jackson amelynek minősítése van 84% a film oldalán Rohadt paradicsomok.

4. Monsters, Inc. (2001)

A szörnyek nem mindig hátborzongatóak, ami bizonyítható az animációs filmekben megjelenő szörnyek hülye viselkedéséből Szörny Rt. a stúdióból Pixar.

Ez a film egy olyan világot mesél el, ahol a szörnyek a kisgyermekek félelméből nyert energiából élnek, és a szörnyek történetét járják körül. Sulley (John Goodman) és Mike (Billy Crystal).

Kezdetben azért tartják tiszteletben, mert leginkább a kisgyermekeket tudják megijeszteni, de megváltoznak, amikor találkoznak és megszeretik a kislányokat Boo (Mary Gibbs).

Ennek a filmnek sikerül megmutatnia, hogy a szörny nem mindig szörnyű, és eddig ez a film a Pixar egyik legjobb filmjévé vált 96% ban ben Rohadt paradicsomok.

5. A vendéglátó (2006)

Nem csak Hollywood képes minőségi szörnyfilmeket és ismert rendezőket készíteni Bong Joon-Ho című film egyik legjobb szörnyfilmjét sikerült elkészítenie A gazda.

Ez a film egy történetet mesél el Gang-Du park (Song Kang-Ho) akinek meg kellett találnia a gyermekét, amikor egy kétéltű szörny elrabolta.

A Bong Joon-Ho filmek többségéhez hasonlóan sok társadalmi megjegyzés található ebben a filmben, és természetesen Song Kang-Ho főszereplésével, aki gyakran együttműködik Bong Joon-Ho-val.

Bong Joon-Ho rendező neve ebben az évben felrobbant legújabb filmje után, Élősködőmegjelent, amely sok dicséretet kapott a kritikusoktól, a bandától!

Bong Joon-Ho többi filmjéhez hasonlóan ez a film is sok dicséretet kapott a kritikusok részéről, és jelenleg minősítéssel rendelkezik 93% a film oldalán Rohadt paradicsomok.

6. Colossal (2017)

Nos, ez az egy szörny film hordoz a fekete komédia műfaját ami nagyon furcsa, és opcióként használható, ha szokatlan szörnyfilmet keres.

Óriási Mesélj róla Gloria (Anne Hathaway) aki felfedezett egy varázslatos helyet, ahol amikor a helyén állt, gigászi szörnyetegként jelent meg Szöul, Dél-Korea.

Őszintén szólva az ApkVenue nem tudja megmagyarázni a filmet a rendezőtől és a forgatókönyvírótól Nacho Vigalondo jobb, ha jobb, ha azonnal megnézed a filmet, banda!

Ha még mindig nem hiszel Jakában, akkor ez a film rengeteg dicséretet kapott a megjelenéskor, és jelenleg minősítéssel rendelkezik 80% helyben Rohadt paradicsomok.

7. Az ereszkedés (2005)

A film szörnyei ugyan nem lehetnek annyira izgalmasak, mint az ApkVenue fent említett filmje, de garantáltan ez a film fogja a legjobban félni.

A süllyedés meséld el a történetet Sarah (Shauna McDonald), Juno (Natalie Mendoza), és barátaik csapdába esnek egy barlangban Appalache-hegység.

A barlangban egy gonosz, emberszerű szörnyek csoportjával találkoznak, akik filmszerű hangok segítségével vadásznak rájuk. Egy csendes hely amelynek rendezője kettős főszereplő.

Ha még mindig nem elégedett a film őrültségével, van egy folytatás Az ereszkedés 2. része hogy megnézheti.

Annak ellenére, hogy régi, ez a film még mindig a Jakának kötelező nézési kategóriába tartozik, és jelenleg minősítéssel rendelkezik 85% helyben Rohadt paradicsomok.

Ez, banda, az ApkVenue 7 legjobb szörnyfilm ajánlásának listája, amelyet választhat. Val vel műfaj különbözik, mindenképpen megkedvelheti a fenti filmek egyikét.

Nézte már a fenti filmet? Vagy esetleg van más ajánlása? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish