Hogyan lehet feltörni a barátnője Instagram-ját anélkül, hogy elkapnánk, egyszerű!

Ez a módszer nem gonosz célokra szolgál, tudja, hogy csak a barátja után kémkedjen. Itt van egy egyszerű módszer a barátnőd Instagramjának feltörésére anélkül, hogy elkapnád. (100% működik)

Instagram most egy felület a legnépszerűbb közösségi média, amelyet a Facebook vagy a Twitter mellett széles körben használnak.

Természetesen ezt nem lehet különválasztani a benne bemutatott különféle izgalmas funkcióktól, így a felhasználók sokáig otthon érezhetik magukat az Instagram játékkal.

Annyira otthon vagyok, hogy még soha nem érezted kényelmetlenül magad az állandóan dolgozó barátoddal tekercs IG folytatja, banda? Vagy még kíváncsi vagy arra, hogy a barátnőd mit csinál az IG-n?

Tehát kíváncsiságának kezelésére ezúttal az ApkVenue tárgyal néhányat az Instagram hackelésének hatékony módja hogy felhasználhasd a barátodra. Kíváncsi?

A Girlfriend Instagramjának leghatékonyabb módja

Annak ellenére, hogy koppintás nélkül továbbra is láthatja a fotó / videó bejegyzéseket, és feltöltött IG történeteket is, de vannak funkciók közvetlen üzenet (DM), amelyhez csak maga az Instagram-fiók tulajdonosa férhet hozzá.

Ezért itt van szüksége információkra hogyan lehet megérinteni mások Instagramját, banda.

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

Nem rosszindulatú célokból, hanem egyszerűen azért, hogy megtudja, van-e barátja viszonya, vagy sem, ha DM-ben megnézi az üzeneteit.

Megnézheti barátja érdeklődését is történelem keresések, fotók / videókmintés a leglátogatottabb fiókok.

Nos, az Instagram Instagram feltöréséhez itt kétféleképpen teheti meg, más néven a következő legerősebb módszer.

1. Hogyan lehet tudni Jelszó Instagram Girlfriend

A megérintés leghatékonyabb módja az alias jelszó ismerete Jelszó akit a barátnőd használ.

Ebben a módszerben használhatja szoftver nevű számítógép Instagram Hacker vagy látogasson el a helyszínre InstaLeak. Az alábbiakban bemutatjuk a teljes lépéseket.

1. lépés - Nyissa meg a szoftvert

  • Győződjön meg arról, hogy a szoftvert Windows alapú laptopra telepítette. Ha még nincs, letöltheti közvetlenül az ApkVenue alábbi linkjén:
Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

2. lépés - Írja be a cél felhasználónevet

  • A következő lépésben adja meg felhasználónév a barátnőd Instagram-fiókját az oszlopba Instagram cím.

  • Várja meg a folyamatot szkennelés hogy kész szoftver kész.

Fotóforrás: JalanTikus (Csak akkor kell megadnia a cél felhasználónevet, ha az IG-t ezen szoftver segítségével feltörni lehet).

A folyamat befejezése után kapsz teljes információt a barátod Instagram-fiókjáról is, beleértve a következőket is Jelszó-övé. Kész, hogyan lehet feltörni az Instagram-ot.

De emlékezz! Ha megvan a jelszó, használja okosan, igen! Ne hagyd, hogy akár saját barátodnak is ártsd.

2. Hogyan koppinthatunk barátja Instagramjára az Igaz kém segítségével

A második módszer az egyik legjobb mobilhackelő alkalmazás használata az Android számára, az úgynevezett Az Igaz kém.

Ha nincs, használhatja az alkalmazást Letöltés ingyen az ApkVenue alábbi linkjén.

Termelékenységi alkalmazások Az igazság kém LETÖLTÉS

Maga a Truth Spy valójában egy olyan alkalmazás, amelyet a teljes tartalom lehallgatására használnak okostelefon más emberek. De felhasználhatja barátnője Instagram álnevének kémlelésére is.

Szeretné tudni, hogyan lehet feltörni az IG-t ezzel az alkalmazással? Itt vannak a lépések.

1. lépés - Regisztráljon a The Truth Spy fiókra

  • Először kölcsönözze a barátja androidos okostelefonját, és győződjön meg arról, hogy a mobiltelefon már rendelkezik a The Truth Spy alkalmazással.

  • A gomb kiválasztásával azonnal hozzon létre új fiókot Regisztrálj. Ezután írja be a kívánt e-mail címet és jelszót a megadott mezőkbe.

2. lépés - Az alkalmazás elrejtése

  • Ha sikeresen regisztráltál, akkor rejtsd el az alkalmazást az áldozat, vagyis a barátnőd mobiltelefonja elől, nehogy elkapjon. Ezt a gomb kiválasztásával végezheti el Az alkalmazás és a Start Monitor elrejtése.

Fotóforrás: JalanTikus (Ne felejtsd el elrejteni az alkalmazást, hogy sikeres legyen az IG megérintése az Igaz kém alkalmazással).

3. lépés - Figyelje a lehallgatás eredményeit

  • Végül, hogy lássa az álnevet a leadek eredményeinek figyelemmel kíséréséhez, maradjon látogasson el a The Truth Spy weboldalra (//my.thetruthspy.com) böngésző alkalmazáson keresztül.

  • Utána, bejelentkezés e-mail és jelszó használatával amelyet korábban a barátja mobiltelefonján regisztrált.

  • Ha sikerül, akkor láthat egy fajtát történelem olyan tevékenységek, amelyeket az áldozat mobiltelefonján végzett.

Könnyű hackelés Instagram módszerek gyűjteménye

Az Instagram fentiek megérintésének lépéseinek követése mellett az ApkVenue még mindig tartalmaz tippeket arról, hogyan lehet megérinteni más, könnyen kipróbálható IG-ket bandával.

Kíváncsiság helyett vessünk egy pillantást az alábbi tippekre!

1. Találd ki a cél Instagram jelszavát

Fotóforrás: IDN Times (Bár lehetetlennek tűnik, de a jelszavak kitalálásával gyakran feltörheti az Instagram-ot, tudod).

Ezt az egy módszert bizonyára nagyon gyakran kezdők végzik, akik meg akarják más emberek IG-jeit is kiaknázni, de nem tudják, milyen alternatív módszert alkalmazzanak.

Itt csak muszáj kitalálnév kitalálni jelszavakat mint ami a célpont, vagy ebben az esetben a barátod.

Legyen az egy barát születésnapja, neve, bálványa, kedvenc tárgya vagy helye és még sokan mások.

Annak ellenére, hogy ez egy kicsit lehetetlennek tűnik, valójában sok olyan ember van, aki sikeresen megérintette barátja IG-jét ezzel a módszerrel, mert a cél túl gyenge jelszót használ.

2. Klónozza az Instagram-fiókot

Az Instagram feltörésének következő módja: klónozza az Instagram-fiókot barátja egy másik eszközön, legyen szó okostelefonról vagy laptopról.

A WhatsApp-tól eltérően, amely nem teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy ugyanazon a számmal lépjenek be több eszközön, szerencsére az Instagram-on megteheti ezt, bandával.

Megismerheti a barátja Instagram-jelszavát az első módszerrel, amelyet az ApkVenue a legelején elmagyarázott.

Ezt követően más eszközökről történő bejelentkezéshez használja az online megfigyelést valós idő a barátod milyen tevékenységeket végzett az Instagram közösségi médiájában.

Az Instagram feltörésének egyéb módjai ...

3. Elfelejtett jelszó módszer

Fotóforrás: SAB (Az elfelejtett jelszó módszerrel barátnője Instagramját is feltörheti).

Még mindig nem jött rá, hogyan lehet megérinteni a barátnője Instagram-ját, amely hatékony, de könnyen elvégezhető is? Ha igen, akkor talán kipróbálhat egy másik alternatívát, mégpedig a használatával elfelejtette a jelszó módszerét, banda.

Kihasználhatja ezt a funkciót, hogy aztán megváltoztathassa a cél Instagram jelszavát, így megérintheti.

Ezt a módszert azonban csak akkor lehet sikeresen végrehajtani, ha Ön az hozzáférhet egy e-mail címhez amelyet akkor használnak, amikor az Instagram elfelejtett jelszó értesítést küld.

Most ez egy gyűjtemény hogyan lehet feltörni mások Instagramját, köztük egy erős barát, akit kipróbálhatsz, bandázhatsz.

De még egyszer emlékeztet az ApkVenue arra, hogy negatív dolgok miatt ne éljen vissza a fenti módszerekkel, na!

Különösen most, amikor bűncselekmény fenyegethet, ha bebizonyosodik, hogy elkövette számítógépes bűnözés más néven a virtuális térben elkövetett bűncselekmények (online). Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.