az Android telepítése PC-re és laptopra emulátor nélkül

Ezúttal az ApkVenue elmagyarázza Önnek, hogyan lehet egyszerűen telepíteni a Phoenix OS-t PC-kre és laptopokra. Gyerünk, lásd az alábbi leírást.

Sok okostelefon-felhasználó van a világon, és valójában az emberek több időt töltenek a mobilon, mint a PC-n. Nos, az Android okostelefon egy ilyen legtöbbet használt az első helyen áll. Annak ellenére, hogy számos kérdés érte, az Android teljesítménye soha nem volt a legkevésbé sem csalódás. Az Androidot még most is úgy fejlesztették ki, hogy számítógépes rendszereken fusson, ezt a fejlesztést hívják Android-x86 projekt.

Jelenleg az Android-x86 Projekt új operációs rendszert adott életre stabilabb, kifejezetten asztali számítógépes eszközökhöz felhasználóbarát, Az operációs rendszer neve Phoenix OS. Nos, jelentették az oldalról smink, ezúttal Jaka elmagyarázza neked hogyan lehet egyszerűen telepíteni a Phoenix OS-t PC-re és Laptop-ra. Gyerünk, lásd az alábbi leírást.

 • Hogyan lehet játszani a Mobile Legends-et PC-n és laptopon anélkül, hogy lassú lenne, a push rank folyamatosan összeomlik!
 • 7 módszer a mobil legendák eljátszására kezdőknek, egyéni rang a mítoszig!
 • 8 módja annak, hogy ingyenes bőröket szerezzünk a mobil legendákhoz: Bang bang

Az Android telepítése PC-kre és laptopokra emulátor nélkül

Követelmények az Android Phoenix OS telepítése előtt

1Hardverkövetelmények

A Phoenix OS-hez zökkenőmentes, akár mesterséges, akár x86-os processzor szükséges Intel vagy AMD. A leginkább ajánlott azonban a processzor Intel Atom. A következők a minimumok hardverigény kívánt.

 • Tárolási kapacitás Legalább 2 GB.

 • Intel vagy AMD processzor évek alatt készült 2012 és újabb. További ajánlott Intel Atom processzor.

 • Pendrive 8 GB (A Phoenix OS Boot Media számára).

 • Pendrive 1 GB (GParted számára)

2.UEFI vagy alaplapi BIOS?

A 2010-ben és az azt megelőzően gyártott régebbi számítógépes rendszerek továbbra is használják a rendszert I / O BIOS bekapcsolási öntesztként (POST). Tehát mielőtt a számítógép belépne az operációs rendszerbe, a BIOS először ellenőrzi a telepített hardver egyes alkatrészeit, ami lehetetlenné teszi az operációs rendszer működését BIOS hiányában. Azonban most a legújabb számítógépes rendszerek helyettesítik a BIOS-t egy új technológiával, amelyet ún Unifed Extensible Firmware Interface (UEFI), ez a technológia állítólag megbízhatóbb és biztonságosabb, mint a BIOS.

Sajnos a Phoenix OS nem az támogatás az UEFI rendszerrel. Ne aggódjon, mert az UEFI-t úgy konfigurálhatjuk, hogy működjön s-kelNem Windows operációs rendszer. Gyerünk, olvass tovább.

A Phoenix OS telepítése

1. lépés: Töltse le a Phoenix OS-t

A későbbi verziókhoz elérhető egy Phoenix OS telepítőcsomag 32 bites és 64 bites. Annak érdekében, hogy szükség szerint egy régi vagy legújabb számítógépre telepíthessük. A fent látható módon letöltheti a Phoenix OS-t a hivatalos weboldalról.

2. lépés: Indítson el egy indítható USB Phoenix operációs rendszert Flash meghajtóra

A Phoenix OS telepítőcsomagjának letöltése után a következő lépés a létrehozás Indítható USB Phoenix OS a Rufus alkalmazás használatával. Miután befejezte a Rufus letöltését, nyissa meg az alkalmazást.

Először válassza USB meghajtó amelyet használni akar. Másodszor válassza az MBR partíciós séma a BIOS-hoz vagy az UEFI lehetőséget. Harmadszor válassza ki a FAT32 fájlrendszert. Negyedszer kijelölheti a lehetőséget Gyors formázás, Hozzon létre egy indítható képet astb., amint a fenti képen látható. Ezután válassza ki a Start gombot.

3. lépés. Konfigurálja a BIOS / UEFI-t

Három dolgot kell konfigurálni a BIOS / UEFI-ben a Phoenix OS telepítése előtt. Minden gyártó általában rendelkezik BIOS / UEFI kijelzővel különböző de a funkció ugyanaz marad. Itt találhatók a BIOS / UEFI beállításai.

1. Aktiválja Örökölt mód funkció Ha lehetséges.

2. Válassza a Windows 7 Mode vagy a Linux Mode Features lehetőséget, ha rendelkezésre állnak.

3. Kapcsolja ki a funkciót Gyors és biztonságos rendszerindítás ha van ilyen, mert mindkét funkciót Windows számítógépekhez tervezték, míg a Phoenix OS Linux alapú operációs rendszer.

Ha a fenti beállítások elkészültek, akkor az utolsó lépés az, hogy megteheti indítási mód megváltoztatása az USB Flash meghajtóra irányul, amely tartalmazza a Phoenix OS telepítési csomagot.

4. lépés: Telepítési partíció létrehozása (opcionális)

Van két partíciótípus mégpedig GPT és MBR. Az újabb számítógépeken általában a GPT típust használja, amely az alapértelmezett partíció. Ezért először meg kell változtatnunk a partíció típusát GPT-ről MBR-re. Ennek oka a típus is MBR partíció mindenféle operációs rendszer támogatása.

Az első módszer az, hogy először letölti a GParted alkalmazást, majd létrehozza Bootolható USB amely tartalmazza az alkalmazást. Ezután állítsa a BIOS kezdeti olvasatát USB-meghajtóra, és helyezzen be egy Flash meghajtót, amely tartalmazza bootolható az alkalmazás Gparted a.

Ha sikerül, megjelenik az alábbi kép.

 • Kattintson a gombra Ezután válassza az Eszköz lehetőséget a Partíciós táblázat létrehozása elemre.

 • Ezt követően válassza ki a tábla partíció típusát, amelyet csak ki kell választani msdos. Ezt követően kattintson Alkalmaz befejezni.

5. lépés: Felkészülés a Phoenix OS telepítésére

A Phoenix OS telepítési folyamata nagyon könnyű. Először helyezze be a telepítő USB flash meghajtót a számítógépbe, és válassza ki a kezdeti BIOS-t a Flash Drive-ról.

 • Ha az alábbiak szerint jelenik meg, válassza ki Telepítés.
 • A következő menüoldal megjelenése után válassza a lehetőséget Partíciók létrehozása / módosítása.

 • Ha kérdésekkel találkozik Szeretné használni a GPT-t? Csak válasszon Nem.. Ahogy korábban megbeszéltük, a Phoenix OS operációs rendszer még nem támogatja az ilyen típusú partíciókat.

 • Ha a menüoldal az alábbiak szerint jelenik meg, akkor használhatja nyilakkal a billentyűzeten a navigációhoz.

Először húzza az ujját a lehetőségekre Új majd nyomja meg az Enter billentyűt, ez az opció új partíciót hoz létre sda1. Másodszor válasszon egy lehetőséget Elsődleges hogy az sda1 legyen az alapértelmezett partíció. Harmadszor válassza az sda1 elemet a kiválasztáshoz használt partícióként bootolható. A bootolható opcióhoz ne nyomja meg többször az enter billentyűt, mert ezzel megszünteti a rendszerindító jelzőket.

 • A fenti parancs végrehajtása után az utolsó lépés az opció kiválasztása Ír a beállítások befejezéséhez és mentéséhez. Ha vannak kérdések kérése Biztosan lemezre akarja írni a partíciós táblát? Akkor csak írja be a parancsot Igen a képernyőn, és írja be a végéig. Ha elkészült, válassza a gombot Kilépés.

6. lépés: Telepítse a Phoenix OS-t a létrehozott partícióra

 • válassza sda1 és nyomja meg az Enter billentyűt.

 • A menün Válassza a fájlrendszert, válassza ki ext4 mint alapértelmezett fájlrendszer.

 • Ha megjelenik egy megerősítő képernyő, kattintson a gombra Igen befejezni.

 • Ha megjelenik egy megerősítő képernyő az EFI GRUB2 telepítéséhez. Akkor csak nyomja meg a gombot Ugrás.

 • Ezután megjelenik egy megerősítő kérdés képernyő Telepíteni szeretné a GRUB rendszerindítót? Csak válasszon Igen. Ez a folyamat az utolsó, és folytatódik a telepítési folyamatig.

A telepítési folyamat befejezése után megjelenik egy oldal az alábbiak szerint. Kiválaszthatja közvetlenül a Phoenix OS futtatását Futtassa a Phoenix OS-t vagy Indítsa újra. Ha az Újraindítás lehetőséget választja, ne felejtse el eltávolítani a Bootable USB Flash Drive-ot, amely még mindig elakadt a számítógépen. KÉSZ!

A Phoenix OS egy operációs rendszer, amely az Android Nougat-ra épül asztali számítógép. A Phoenix OS funkciókat is kínál Snap amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az ablakot a képernyő bal vagy jobb oldalára fordítsa. A Snap funkcióval a Phoenix OS kettős Windows módban is működhet (Osztott képernyős). Csodálatos!

Hogyan srácok, érdekel a Phoenix OS telepítése a PC-re vagy a laptopra? Ha kérdése van, írja meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül.