6 könnyen kitalálható androidos mintazár és azok védelme

Sokan használják a mintazárat az Android biztonságához. Kiderült azonban, hogy sokan ugyanazt a mintát használják. Nos, itt vannak a könnyen kitalálható mintazárak és azok legyőzésének módja.

A kiindulási módtól elcsór, PIN, jelszó a minta zárolásához (minta); az indonézek a leggyakrabban használt biztonsági módszer az Androidon található mintazár. De tudta, hogy vannak olyan mintazárak, amelyeket a legkönnyebb kitalálni?

A minta zár valóban bonyolulttá teszi. Különösen a már elérhető 3x3 mintával 389.112 lehetőség minta zár. De ki gondolta volna, hogy még mindig létezik egy olyan mintazár, amelyet könnyű kitalálni.

  • Tegye a LockScreen-t még "Greget" -be 6x6-os mintával
  • Zárt Android feloldása (elfelejtett minta)
  • Az Android képernyő kikapcsolása és automatikus zárolása dupla koppintással

A legjobban kiszámítható Android Pattern Lock

Alapján Marte Loge, az Android felhasználóktól vett 4000 féle mintazárból kiderül, hogy a kulcsok készítésének mintája majdnem ugyanaz. Te is közéjük tartozol?

A minták 77% -a az egyik bal vagy jobb sarokból indul ki, 44% -uk pedig a bal felső sarokban kezdő pozíciót foglal el. Ezenkívül a kivett minták mintegy 10% -a mintákat készít betűk formájában, például N, M vagy 0.

Az egyszerű minták készítése valóban fontos azok számára, akiknek nehézségekbe ütközik a bonyolult mintagombok megjegyzése, de a hatás könnyen kitalálható. Az alábbiakban felsoroljuk a leggyakrabban használt és könnyen kitalálható mintazárakat az Android rendszeren:

A fenti Android egyik legjobban kiszámítható mintazárját használja?

Hogyan lehet megvédeni az Android minta zárolását

Tagadhatatlan, hogy az Androidon a minta zárolási módja valóban érdekes. A sok lehetőség mellett lehetősége van egyedi és érdekes mintazár létrehozására is. Tehát, hogy biztonságban tartsa az Android mintázat zárját, a következőképpen védheti meg az Android mintázat zárját.

1. Mindig tisztítsa meg az Android képernyőjét

Annak ellenére, hogy nem használja az ApkVenue fent bemutatott billentyűinek egyikét, az Android mintazárja látható a képernyőn lévő ujjlenyomatokból. Ezért nagyon fontos az Android képernyőjének tisztítása, hogy ne lássa az ujjlenyomatokat. A biztonság érdekében ne felejtsen el képernyővédőt használni!

2. Hozzon létre egyedi mintákat

Annak érdekében, hogy az Android-on a minta zárat nem könnyű kitalálni, próbáljon egyedi mintát készíteni a minta zár 9 pontjával, de még mindig könnyű megjegyezni. Vagy legalább 7 pontot kell használnia. Példa:

3. Használja a 6x6 mintát

Ha androidot használ cianogén ROM-mal, akkor online találja ezt a funkciót alapértelmezett. A 6x6-os minta használatával minél több mintát készíthet, valamint összezavarhatja más embereket azok megnyitásakor.

Ha az Android okostelefon márgyökér, a 6x6 mintát az Xposed Installer CyanLockScreen moduljának segítségével is használhatja. Olvassa el az oktatóanyagot a LockScreen More 'Greget elkészítése 6x6-os mintával című cikkben.

Apps Developer Tools rovo89 LETÖLTÉS

Mostantól legyünk óvatosak az Ön által használt mintazárral!