hogyan nézheted meg a YouTube-ot, hogy pénzt szerezzek, és regisztráld az oldalt 2021-ben

Szeretné tudni, hogyan kell nézni a Youtube-t, hogy fizessenek? Az ApkVenue rendelkezik ezzel a fizetős YouTube nézőhellyel és Android alkalmazással, amelyet további zsebpénzért használhat fel.

Manapság sok érdekes videó található az interneten, különösen a Youtube. A video oktatóanyagokból, a humorból, szerencsejátékés mások, amelyeket megtalálhat a YouTube-on.

Ha mi vagyunk guglizni, valójában van sok információ az interneten arról, hogyan lehet dollárt szerezni az internetről, amelyek közül az egyik az, hogy hogyan lehet pénzt keresni a Youtube-on.

A Youtube megtekintéséhez nincs szükséged semmire, csak a YouTube megtekintésével dollárt kaphatsz. Nem hiszek? Gyerünk, lássuk teljes terjedelemben!

Nagyon sok olyan alkalmazás és webhely létezik, amelyek azt állítják, hogy pénzt adnak a felhasználóknak azzal, hogy YouTube-videók megtekintésére kérik őket stb.

Legyen óvatos, mert nem minden webhely mond igazat, és lehet, hogy csak felhasználják őket, még a befizetett adatokat is átvehetjük tőlük.

Ezúttal az ApkVenue megosztja, hogyan nézheti meg a Youtube-ot, hogy pénzt szerezzen, amit otthon is gyakorolhat és biztonságosnak minősítették mert az oldal és az alkalmazás hivatalos.

Hogyan lehet a YouTube-on pénzt keresni a Swagbucks weboldalon keresztül?

A Youtube megtekintésének, a pénzszerzésnek az első módja, az ApkVenue, számítógépen vagy a mobiltelefon, banda böngészőjén keresztül érhető el.

Ez az első módszer kihasználja a Swagbucks webhelyszolgáltatás előnyeit, ahol ez a webhely szolgáltatásokat nyújt a felhasználók számára felmérések kitöltéséhez, hirdetések megtekintéséhez vagy videók megtekintéséhez és fizetéshez.

Ezen a webhelyen kicserélheti azokat a pontokat, amelyeket a feladatsor elvégzése után kapott az Amazon utalványokkal vagy a Paypal hitelével.

Erről a weblapról számos nemzetközi média számolt be, ezért nem kell aggódnia a biztonsága miatt. Itt vannak a lépések, amelyeket be kell tartania, hogy nézhesse a YouTube-ot és fizethessen a dollárért.

 1. Nyissa meg a linken keresztül a Swagbucks webhelyét //www.swagbucks.com/.
 2. Ha nincs Swagbucks-fiókja, akkor tegye meg bejegyzés első.
 3. Nyomja meg a menüt Felfedez bal oldalon felsorolva megtekintheti, hogy jelenleg milyen ajánlatok állnak rendelkezésre.
 4. Válassza ki, melyik hirdetést látja. Minél több hirdetést néz meg, annál több pontokat megszerezhető és cserélhető Dollár.

A Youtube videohirdetések választása nem mindig elérhető ezen a webhelyen, de más, nem feltétlenül biztonságos webhelyekhez képest a Swagbucks jobb szolgáltatást kínál.

Annak ellenére, hogy a Youtube dollárban fizetett nézése nem elérhető, mégis kereshet pénzt ezen az oldalon egy egyszerű felmérés kitöltésével.

A fizetett felmérésekből és a Youtube megtekintéséből kapott pontok nem különböznek egymástól, ezért nincs semmi baj a próbálkozással.

Hogyan lehet fizetett Youtube-t nézni a Tv-Two alkalmazáson keresztül

A Youtube pénzkeresésének második módja speciális alkalmazást igényel, ezért először le kell töltenie és telepítenie kell ezt az alkalmazást.

Nyugodtan, ez az alkalmazáscsoport biztonságos, mert továbbra is közvetlenül letöltheti a következő címen: A Play Áruház ami azt jelenti továbbra is megfelel a Google által alkalmazott biztonsági előírásoknak. Az alábbiakban letöltheti:

Tv-Two alkalmazás letöltése

Érdekel ennek a fizetős YouTube-néző alkalmazásnak a használata? Nézzük meg, hogyan kell használni alább.

 1. Letöltés és telepítés Tv-Two alkalmazás.
 2. Nyissa meg az alkalmazást válassza a megnézni kívánt videó.
 3. Minden megnézett videó bizonyos pontokat generál.
 4. Nyomja meg a pénztárca ikont, hogy megnézze, hány pontot gyűjtött.
 5. Nyomja meg a menüt kifizetési kérelem, minimum 50 000 pont elérése után váltson pénzt pénzre.

Ez a fizetős Youtube néző alkalmazás pontokat cserél az alkalmazásban kriptovaluta TTV. 50 000 pont cseréjével 50 TTV pénznemet kap.

USD-re átszámítva 1 TTV értéke 0.0006 USD, így 50.000 pont összegyűjtése után 0.03 USD-t vagy 470 rúpiát kap.

Ez az érték minden alkalommal megváltozhat, de az ApkVenue javasolja más alternatívák keresését, ha valóban továbbiakat szeretne találni.

Jutalmak az Android alkalmazásban a Youtube fizetős nézése egyelőre túl kicsi, és lehetőség lehet erre, amikor később a TTV értéke emelkedik.

A YouTube-nézőknek fizetett webhelyek listája

Az ApkVenue fent bemutatott 2 webhelyén és alkalmazásán kívül valójában sokkal több olyan webhely létezik, amely fizet a YouTube nézőinek. Íme néhány közülük!

1. Paid2Youtube

Az egyik webhely, amelyet megpróbálhat meglátogatni, így további zsebpénzt kaphat Paid2Youtube. Ez a webhely meglehetősen népszerű, és sok felhasználó látogatja.

A Paid2Youtube webhely használatának lépései a következők:

 1. Nyissa meg a Paid2Youtube webhelyet //paid2youtube.com/.
 2. Először regisztráljon.
 3. Adja meg a PayPal-fiókot. Ha nincs, olvassa el az útmutatót itt.
 4. Válassza ki a megtekinteni kívánt videót.

Más alkalmazásokhoz vagy webhelyekhez hasonlóan pénzt is szerezhet az összegyűjtött pontokból. Ráadásul értékelést, megjegyzéseket kell megadnia, és még fel kell fizetnie a videófeltöltő fiókjára is. Nyugodtan, 1 videó, amelyet megnéz, nagyra értékelik 0,005 USD.

2. Watch2Earn

Egy másik webhely, amelyet kipróbálhat, az Watch2Earn. Nagyjából megegyezik az előző webhellyel, csak a fizetési lehetőségek szélesebb körét használhatja.

Íme egy útmutató a Watch2Earn webhely használatához:

 1. Nyissa meg a Watch2Earn webhelyet itt: //www.watch2earn.biz/.
 2. Regisztráljon a nevével és az e-mail címével.
 3. Válassza ki a megtekinteni kívánt videót.

A videók megtekintésével kapott pontokat pénzre lehet cserélni. A névleges is változik napról napra.

3. Baymack

A Baymack egy YouTube-néző oldal, amely pénzt kereshet. Később pénzre cserélhető pontokat kap.

Itt van egy útmutató a Baymack webhely használatához:

 1. Nyissa meg a Baymack webhelyet a címen //www.baymack.com.
 2. Regisztráljon nevével és e-mail címével.
 3. Válassza ki a megtekinteni kívánt videót.

Ennek a weboldalnak az az előnye, hogy pénzt kereshet linkek megosztásával és más közösségi oldalak, például a Twitter, a Yahoo és a Microsoft meghívásával.

Így nézheti meg a YouTube-ot, hogy pénzt keressen, amelyet most gyakorolhat. Annak ellenére, hogy valóban kap pénzt, az ApkVenue azt javasolja, hogy keressen egy másik alternatívát, a bandát.

Különösen, ha ezekhez a webhelyekhez és alkalmazásokhoz mobil kvóta használatával jut el, akkor a bevétele még mindig kevesebb, mint a felhasznált kvóta költsége.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lehetnek, és a következő cikkekben találkozunk.