15 legjobb hangrögzítő alkalmazás androidhoz

A legjobb hangrögzítő alkalmazás képes lesz segíteni a különböző dolgokban. Gyere, töltsd le és telepítsd a mobilodra a legjobb Android-felvételi alkalmazást.

A legjobb hangrögzítő alkalmazás az egyik olyan alkalmazás, amelyet valóban telepíteni kell az Android mobiltelefonjára. Léte segít a különféle munkák könnyed elvégzésében.

Kezdve a dalok szórakoztató felvételétől, az interjú folyamatának dokumentálásától a hangok felvételéig podcastok álma, mindent meg lehet tenni a Jaka által ajánlott alkalmazások listájával.

Nem kell túl sokat bérelni stúdiót, kipróbálhat néhány ajánlást a legjobb hangrögzítő alkalmazás Android telefonokon Az alábbiak jó minőségűek és dallamos hangot adnak ki.

Kíváncsi vagy Jaka ajánlásaira? Vessünk egy pillantást az alábbi véleményekre, valamint néhány tippre, hogyan lehet a hangot Android telefonon rögzíteni a legjobb eredmény érdekében srácok.

Ajánlott legjobb hangrögzítő alkalmazások Android telefonokhoz

A megfelelő hang rögzítésére szolgáló alkalmazás meg tudja tenni a mobiltelefonját funkciók, mint mikrofon szakmai amely nagyon egyértelműen képes rögzíteni a hangot.

Ezzel az alkalmazással nem kell bajlódnia egy speciális felvevő eszköz megvásárlásával és hordozásával. Egyszerűen a mobiltelefon kinyitásával különféle tevékenységeket rögzíthet.

De a legmegfelelőbb hangrögzítő alkalmazást is nagyon ügyesen kell megválasztania, mert a Play Áruházban már sok ilyen alkalmazás található.

Tehát ezúttal az ApkVenue kifejezetten nektek ajánlja Alkalmazás hangrögzítő legjobb amelyet letölthet az Android telefonjára.

Link az ingyenes Clear Voice Recorder alkalmazás letöltéséhez, telepítse közvetlenül

Számos hangrögzítő alkalmazás létezik, amelyeket ingyen letölthet a Play Áruházból, de nem mindegyik olyan jó minőségű, mint az ApkVenue ezúttal ajánlása.

Nem csak arra képesek, hogy nagyon jól rögzítsék a hangot, egyes alkalmazások pedig egyenletesek hozzáadott megosztási és szerkesztési funkciók egyszerű benne.

Ön kipróbálhat minden olyan alkalmazást, amelyet az ApkVenue ajánl ezúttal azért, mert az ApkVenue minden ajánlásban beilleszt egy letöltési linket, amelyet azonnal használhat.

Hosszú időn belül a következő a legjobb hangrögzítő alkalmazás, amely mobiltelefonját tiszta hangrögzítővé teheti.

1. Hangrögzítő, a legjobb könnyű hangrögzítő alkalmazás

Ez az Android hangrögzítő alkalmazás alapvető funkciókat kínál benne. Annak ellenére, hogy nincs felszerelve bonyolult használatú professzionális funkciókkal, mégis támaszkodhat erre az alkalmazásra.

A Hangrögzítő használatával rögzítheti és elmentheti a hangját. Garantáljuk, hogy a hangja automatikusan tiszta és csúcsminőségű lesz, mint egy profi énekes.

Ezen kívül van egy lehetőség a közvetlenfeltölteni különféle felület szolgáltatás felhő vagy a legjobb adatmentés, mint például Google Drive vagy Dropbox.

RészletHangrögzítő
FejlesztőSony Mobile Communications
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret6,9 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Auto Recorder ez alatt:

Töltse le a Sony Mobile Communications Browser Apps alkalmazást

2. Egyszerű hangrögzítő

Ahogy a neve is mutatja, Egyszerű hangrögzítő az Android hangrögzítésének kényelmét kínálja.

Csak meg kell nyitnia az alkalmazást, nyomja meg a rögzítés gombot, mentse és zárja be az alkalmazást. Ez ilyen egyszerű, tudod, hogyan kell használni ezt az alkalmazást.

Az Easy Recorder számos funkcióval rendelkezik a felhasználók számára. Beállíthatja a létrehozni kívánt hangformátum típusát.

Ha megvásárolja az Easy Voice Recorder pro verzióját, több felvételi lehetőséget kap, akár külső mikrofon hangrögzítő alkalmazás is lehet.

RészletEgyszerű hangrögzítő
FejlesztőDigipom
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret7,7 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Egyszerű hangrögzítő ez alatt:

Digipom Productivity Apps LETÖLTÉS

Egyéb Android-hangrögzítő alkalmazások ...

3. RecForge II, A legjobb ingyenes hangrögzítő alkalmazás

Ez a hangrögzítő alkalmazás elegendő felvételi funkcióval rendelkezik fejlett, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mélyebben módosítsák a felvételi folyamatot.

Ha zenei aktivista vagy, gyakran használd a legjobb zenei alkalmazásokat, és nagyobb hangerőre van szükséged a hangfelvétel során, RecForge II valóban az ApkVenue ajánlja.

Az alkalmazás számos hasznos funkciója, amelyet használhat tudod. Például a beállítások hangmagasság, tempó és így tovább. Funkciókat is talál szerkesztés a RecForge II alkalmazásban egyszerű.

Bizonyára nagyon alkalmas arra, hogy a körülötted lévő hangokból zenélj, igaz? Használatakor garantáltan nemzeti művésznek érzi magát!

RészletRecForge II
FejlesztőDje073
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret12 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást RecForge II ez alatt:

Töltse le a Dje073 böngészőalkalmazásokat

4. Hívásrögzítő

Ha telefonbeszélgetést szeretne rögzíteni, Hívásrögzítő legyen egy megoldás. Ezzel az alkalmazással világosan és egyértelműen rögzítheti a hívásokat.

Ahogy a neve is sugallja, a Call Recorder a következőkre specializálódott hívások rögzítése be vagy ki, így nem alkalmas rendszeres hangfelvételre.

A Hívásrögzítő a bejövő vagy kimenő hívások, lejátszási opciók, listák rögzítésére szolgál feketelista és még sok más.

Remek dolog, hogy ezt az alkalmazást általában mások telefonjainak megérintésére is használják, a lényeg az, hogy valóban használhatja a Call Recorder-t hangrögzítő alkalmazásként.

RészletHívásrögzítő
FejlesztőAppliqato
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret10 MB
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Hívásrögzítő ez alatt:

Ikva eSolutions LETÖLTÉS alkalmazások

5. Tape-a-Talk hangrögzítő, alkalmazás könnyű hangok rögzítésére

Ezt az Android hangrögzítő alkalmazást a Markus Drosser. Ez az alkalmazás könnyen használható, és a tiszta és könnyű megjelenés előnye.

Nem csak, hogy nemcsak rögzíti, hanem lehetőséget is kap a felvételek szerkesztésére.

Vannak még Android widgetek ami később megkönnyíti a felvételi folyamatot, banda. A hangod szebb és tisztább lesz, anélkül, hogy zavarnád a beállítását.

RészletTape-a-Talk hangrögzítő
FejlesztőMarkus Drosser
Minimális OSAndroid 4.5 és újabb
Méret2,3 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Tape-a-Talk hangrögzítő ez alatt:

Alkalmazások termelékenysége Markus Drösser LETÖLTÉS

6. Intelligens hangrögzítő

Hallottál előadást egy előadótól az órán? Csak viseld Intelligens hangrögzítő! Ez a hangrögzítő alkalmazás nagyon jól működik hosszú ideig tartó hangrögzítéshez.

Ahogy a neve is mutatja, ez az alkalmazás intelligens funkciókkal is rendelkezik tudod. Ha a környezet egy ideig csendes, a Smart Voice Recorder automatikusan szünetelteti a felvételt.

Az alkalmazásban felvételi lehetőséget is kap csengőhang és eszköz kalibrációs mikrofon banda. Ennek eredményeként ez a hangrögzítő alkalmazás tisztábban és stabilabban fog szólni.

Az intelligens hangrögzítő valóban ajánlott azok számára, akik hangrögzítő alkalmazást keresnek egy keverőtől az Android mobiltelefonig.

RészletIntelligens hangrögzítő
FejlesztőSmartMob
Minimális OSAndroid 4.5 és újabb
Méret7 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Intelligens hangrögzítő ez alatt:

Töltse le a SmartMob böngésző alkalmazásokat

7. Hi-Q MP3 hangrögzítő, tiszta hangrögzítő alkalmazás minősége

Nem minden hangfelvételi alkalmazás azonnal megváltoztatja a felvételi formátumot MP3-ra, és ha MP3 formátumra van szüksége, az ApkVenue javasolja Hi-Q MP3 hangrögzítő.

Hangzó funkció egyszerű Ez valójában nagyon hasznos, mert az MP3 formátum jelenleg szinte minden eszközzel kompatibilis.

A Hi-Q MP3 hangrögzítővel közvetlenül is feltölthetők a felvételek Dropbox miután befejezte.

A működés felgyorsítása érdekében vannak kütyü amelyet bármikor beállíthat. Mire vársz, azonnal telepítsd a következő hangrögzítő alkalmazást!

RészletHi-Q MP3 hangrögzítő
FejlesztőAudiofil
Minimális OSAndroid 4.5 és újabb
Méret5 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Hi-Q MP3 hangrögzítő ez alatt:

Audiophile böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

8. Titán hangrögzítő

Azok számára, akiknek olyan hangrögzítő alkalmazásra van szükségük, amely hosszú ideig képes rögzíteni, ez tökéletes az alkalmazás használatához.

Ezt az alkalmazást akkor is használhatja, amikor az online találkozó alkalmazást használja WFH, annak érdekében, hogy távozni tudjon találkozó Egy pillanatra.

Keresztül felhasználói felület barátságos, Titán hangrögzítő számos hasznos funkciót kínál. Nincs rögzítési időkorlát, akár sztereóban is rögzíthet támogatott eszközökön.

Vannak tabletták is gesztus rázd fel okostelefon a felvétel megkezdéséhez. Ez a fajta funkció teszi a Titanium Hangrögzítőt az egyik legjobb hangrögzítő alkalmazás közé.

RészletTitán hangrögzítő
FejlesztőSappalodapps Development
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret13 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Titán hangrögzítő ez alatt:

Apps Produktivitás Sappalodapps Development LETÖLTÉS

9. Parrot hangrögzítő

A Searing Media által készített hangfelvételi alkalmazás, Papagáj, az egyik legjobb Android-hangrögzítő alkalmazás, amely telefonbeszélgetéseket is képes rögzíteni.

Ebben az alkalmazásban megtalálja anyagtervezés egyszerű, amelynek használatakor elegáns és kényelmes benyomást kelt.

Ezen kívül a Parrot támogatja az ütemezett felvételi szolgáltatásokat is feltöltenifelhő és támogatás az Android Wear eszközökön. Nagyon klassz, igaz?

Ez az alkalmazás ingyenes és fizetős verziókban érhető el. Természetesen a kínált funkciók sokkal teljesebbek és változatosabbak lesznek a fizetős verzióban, banda!

RészletParrot Hangrögzítő
FejlesztőSearing Media Inc.
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret7,5 MB
Letöltés500 000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Parrot Hangrögzítő ez alatt:

Apps Browser Searing Media Inc. LETÖLTÉS

10. Samsung hangrögzítő

Samsung hangrögzítő valóban kifinomult módon maximalizálja a rendelkezésre álló funkciókat okostelefon a Samsung készítette.

Használhatja ezt a hangrögzítő alkalmazást bandaként, anélkül, hogy bonyolult és világos lenne, anélkül, hogy aggódna, hogy hangja élesnek fog hangzani.

Az Android egyik fejlett alkalmazásaként ez az alkalmazás egy speciális funkciót is kínál, nevezetesen a módot Interjú, amelyet ez a szolgáltatás kihasznál a készüléken található két mikrofonból.

Vannak olyan funkciók is Hangjegyzetek amely könnyen átalakíthatja a hangot szöveggé a képernyőn tudod, más néven Hang-szöveg (STT). Nagyon klassz, igaz?

Mindegyik Samsung mobiltelefon-felhasználó számára a Samsung Hangrögzítő nagyon jó alkalmazásként kipróbálni rekord az alapértelmezett hangod.

RészletSamsung hangrögzítő
FejlesztőSamsung Electronics Co. kft
Minimális OSAndroid 6.0 és újabb
Méret8,6 MB
Letöltés1 000 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Samsung hangrögzítő ez alatt:

Töltse le a Samsung böngészőalkalmazásokat

11. Snipback - Lifehacker intelligens hangrögzítő PRO HD

Tiszta hangrögzítő alkalmazás, Snipback, az Android felvevő alkalmazás alapfunkcióit kínálja. Felvehet, szerkeszthetfeltölteni szervizelni felhő vagy mentse a belső memóriába.

Mi különbözteti meg, a Snipback intelligensen képes 30 másodpercig felvételt készíteni előtted Koppintson a gomb Rekord.

Ez is nagyon hasznos, így nem fognak lemaradni a fontos pillanatokról, srácok. Vannak hangminőségi lehetőségek és szűrő zajcsökkentés az alkalmazásban.

Sajnos a 2019-es frissítés után ez az alkalmazás fizetőssé vált. De megtérül olyan fejlett funkciókkal is, amelyek garantáltan elégedettek lesznek a felhasználókkal!

RészletSnipback - Lifehacker intelligens hangrögzítő PRO HD
FejlesztőKozmikus pite tervezés
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret4,5 MB
Letöltés500 000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)
Ár33 000 IDR

Töltse le az alkalmazást Snipback ez alatt:

Cosmic Pie Design böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

12. Hangrögzítő Pro, A legjobb könnyű hang rögzítésére szolgáló alkalmazás

Hangrögzítő Pro középsőnek és profinak szól. Lehetőséget kap arra, hogy különféle formátumokban rögzítse, például PCM (hullám), AAC és AMR.

Még egy dolog, ez az alkalmazás rendelkezik felhasználói felület egyszerű. Lehetővé teszi a kezdő felhasználók számára, hogy könnyedén használják.

Ezenkívül a Hangrögzítő Pro segítségével telefonbeszélgetéseket is rögzíthet. Van egy szervező funkció is bitráta így a rögzített hang tisztább lesz, mint a többi alkalmazás.

A Voice Recorder Pro meglehetősen megbízható, mint tiszta hangrögzítő alkalmazás.

RészletHangrögzítő Pro
FejlesztőSplend Apps
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret3,2 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Hangrögzítő Pro ez alatt:

Alkalmazásböngésző Splend Apps LETÖLTÉS

13. Cogi - Jegyzetek és hangrögzítő

Hangrögzítő alkalmazás Cogi nem csak hangrögzítő alkalmazás, hanem egy jegyzet is, amely működik rögzítsen fontos pillanatokat körülötted.

Néhány lépéssel szöveget, képeket, hangot adhat hozzá egyetlen alkalmazásban. Hűvös, igaz?

Csak egy érintéssel a Cogi egyszerűen rögzítheti beszélgetéseit. Nincs olyan korlátozás a HD minőségben történő felvételre, amely elrontaná Önt.

RészletCogi - Jegyzetek és hangrögzítő
FejlesztőCogi
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret15 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Cogi - Jegyzetek és hangrögzítő ez alatt:

Termelékenység Cogi Apps LETÖLTÉS

14. Wear Audio Recorder (Android Wear integráció)

Neked van viselhető eszköz Android Wear alapú? Megpróbálhatod Viseljen hangrögzítőt múló beszélgetések rögzítésére hordható Ön.

Ezzel az alkalmazással könnyebben megteheti a hangfelvétel módját különféle eszközökkel Android Wear az ami neked van.

Ez az alkalmazás egy egyszerű kijelzőtervezéssel rendelkezik anyagtervezés. Ettől eltekintve választhat hangminőség testreszabása és opciók feltölteni a Dropboxba vagy a Google Drive-ba.

Ezenkívül a Wear Audio Recorder külső mikrofonnal is használható, tudod, hogy tökéletes külső mikrofon hangrögzítő alkalmazáshoz.

RészletViseljen hangrögzítőt
FejlesztőBinomV
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret16 MB
Letöltés500 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Viseljen hangrögzítőt ez alatt:

Apps Produktivitás BinomV LETÖLTÉS

15. Hangrögzítő Pro

Alkalmazás hangfelvételhez Voice Record Pro számos professzionális funkciót kínál, mint a legtöbb hasonló Android-alkalmazás.

A felhasználóbarát alkalmazások közé sorolva élvezni fogja az alkalmazás használatával történő felvételt.

Ezenkívül különféle változatokkal is ellátják előre beállított felvétel, mint nyers adatok, előadás felvevője, zajfogó vagy interjúrögzítő amelyet igényei szerint testre szabhat.

RészletVoice Record Pro
FejlesztőBejBej Apps
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret49 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Viseljen hangrögzítőt itt.

Tippek a hang felvételére a mobiltelefonra, hogy a hang tiszta és édes legyen

Amellett, hogy alkalmazásra van szükség a legjobb hang rögzítéséhez, tudnia kell néhány tippet is, hogy felvett hangja tisztább, dallamosabb és tisztábban hallgatható legyen.

Néhány egyszerű lépéshez néhányat megtehet hogyan lehet hangot rögzíteni Android telefonon alábbiak szerint.

  1. Ügyeljen arra, hogy csendes és zárt helyiségben készítsen felvételt, ez nyilvánvalóan még kevésbé fogja minimalizálni a körülötted lévő zajt.
  2. Tisztítsa meg a mikrofon lyukát (hang bemenet) okostelefon-eszközökön, különösen azok számára, akik spontán felvételeket készítenek, mint az újságírók és mások.
  3. Használjon külső mikrofont a tisztább hangzás érdekében. Használhatja a mikrofont is fejhallgató vagy fülhallgató.

Ajánlott legjobb Android mobil képernyő-felvevő alkalmazások 2020

Ez más azok számára, akik YouTuberként dolgoznak szerencsejáték, mindenképpen szükség van rá képernyő felvevő alkalmazás androidos telefonon. Természetesen olyan minőséggel kell rendelkeznie, amely nem kétséges!

A teljes ajánlásokat az ApkVenue alábbi cikkében találja meg:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát ezek az ajánlások a legújabb és legjobb Android telefonos hangrögzítő alkalmazáshoz 2020-ban a tiszta és dallamos eredményekkel járó hangrögzítéshez.

Kiválaszthatja és felhasználhatja igényei szerint, kezdve az interjúktól, a zenéléstől és egyéb dolgoktól.

Van más ajánlása? Írja be az alábbi megjegyzésekbe. Találkozunk Jaka következő cikkeiben.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.