17 legjobb háttérképalkalmazás az android 2021-hez

Íme 17 javaslat a mobiltelefonok legjobb háttérkép-alkalmazásaihoz. Vannak anime háttérkép alkalmazások, minimalizmus, hűvös és mások. Minden kategória teljes!

Unja a szokásos háttérképeket? Zavart hol talál egy jó háttérképet? Ne aggódjon, az ApkVenue gyűjteménye a legjobb háttérkép-alkalmazásokat tartalmazza ebben a cikkben.

Ha ennyi ideig azt hitted, hogy a háttérkép triviális dolog, akkor ez rossz fiúk. A mobiltelefonján található tapéta szintén javíthatja a hangulatát minden nap.

Tapétát is elhelyezhet a személyisége szerint adjon egyedi jellemzőt a mobiltelefonjára. Tehát a legjobb háttérképet használta, amelyik tetszik?

Ha nem, akkor az ApkVenue rendelkezik legjobb háttérkép app amelyet nagyon jó használni a mobiltelefonján. Nem csak klassz, a képminőség HD srácok. Érdekel az alkalmazás? Gyere, nézd meg a teljes listát!

Azok számára, akik szeretik a háttérképek cseréjét, és szeretnék praktikusabban megtenni, hűvös képek széles választékával párosítva, az alábbi alkalmazásokra van szükségük. Cekidot!

1. Zedge

Zedge az egyik legjobb háttérkép-alkalmazás, amely nagyon komplettnek mondható. Az egyik hűvös háttérképalkalmazás-sorban ez az alkalmazás valójában gyűjteményt is biztosít csengőhang klassz tudod!

Mert tapétamaga ez az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy képeket keressenek az elérhető kategóriák alapján. Minden kategóriából megkapja a legmenőbb háttérkép-ajánlásokat.

ElőnyökHiány
Széles háttérképválaszték kategóriánkéntMéret elég nagy alkalmazás
Csengőhangot is biztosít-
Apps Produktivitás Zedge LETÖLTÉS

2. Walli - HD háttérképek és hátterek

Walli egy olyan alkalmazás, amely több ezer egyedi háttérképet biztosít, amelyeket ingyen használhat. Ez a legjobb háttérkép alkalmazás garantáltan megadja Önnek a legújabb képajánlásokat, mert továbbra is azfrissítés.

Ez az alkalmazás tökéletes azok számára, akik különböző témájú háttérképeket keresnek, beleértve az iszlám témájú háttérképeket is. Teljes, igaz?

ElőnyökHiány
Különböző témájú háttérképek-
Van frissítés időszakosan-
Alkalmazások letöltése

3. Tapet

Azok számára, akik hűvös háttérképeket keresnek, magas szintű fotóminőséggel, valóban ki kell próbálniuk ezt az alkalmazást. Igen, Tapet az az alkalmazás, amelyet mindenképpen keres.

Ez az alkalmazás sokkal színesebbé teszi az okostelefon háttérképét. Ezenkívül egy absztrakt benyomás és digitalizálás jelenik meg az okostelefon kijelzőjén.

Gyere, töltse le a Tapetot a mindennapi háttérképéhez!

ElőnyökHiány
A legjobb minőségű fényképezés háttérképként-
Egyszerű, könnyen használható-

4. Muzei Live Wallpaper

Muzei Live Wallpaper egy olyan alkalmazás, amely alkalmas azok számára, akik mozgó háttérképeket szeretnének találni. Ez a hűvös háttérkép alkalmazás is nyújt frissítés rendszeresen, amely automatikusan hozzáadódik a képgyűjteményhez, így nem fog unatkozni.

Gyere, szerezd be itt a mozgó háttérképedet.

ElőnyökHiány
Sok mozgó háttérkép ajánlás-
Rendszeresen frissülnek-

5. Kappboom - Cool és háttérképek

A Kappboom az egyik legjobb háttérkép-alkalmazás, amelyet az Android-felhasználók leginkább letöltenek. Mert értékeléssaját maga, Kappboom száma 4,8. Tehát ne csodálkozzon, ha az ApkVenue belefoglalja az ajánlásba.

Kijelző felület barátságos, kényelmes és könnyen kezelhetővé teszi ezt a hűvös háttérkép alkalmazást a sok Android-felhasználó fő választásává.

Kíváncsi a Kappboom alkalmazásra? Csak töltse le az ingyenes alkalmazást itt.

ElőnyökHiány
Kijelző felület barátságos-
Az egyik legnépszerűbb alkalmazás-

6. 500 tűzijáték

Ahogy a neve is mutatja, a legjobb háttérkép-alkalmazást nevezik meg 500 tűzijáték kiderült, hogy csak 500 képpontos háttérképet biztosít. Ennek ellenére a rendelkezésre álló háttérképek népszerű háttérképek gyűjteményét tartalmazzák.

Az alkalmazásban megjelenő háttérképek kiváló minőségével az egyszerű használat is az alkalmazás egyik előnye Letöltés ingyen A Play Áruház ez.

Az alkalmazást innen töltheti le.

ElőnyökHiány
Hűvös háttérképek gyűjteményét nyújtja.Csak 500 képpontos háttérképet biztosít
Könnyen beszerezhető, könnyen használható-

7. 3D háttérképek Háttér HD

Ahogy a neve is mutatja, ez az alkalmazás a legjobb 3D háttérképek széles választékát kínálja, amelyeket választhat és használhat. Igen, azaz 3D háttérképek Háttér HD.

Érdemes kipróbálni azt az alkalmazást, amelyet az ApkVenue az egyik legjobb 3D háttérkép-alkalmazásként adott meg. Különösen azok számára, akik háromdimenziós érzést szeretnének érezni kedvenc Android okostelefonjukon.

3D háttérképeket szeretne? Gyere, töltse le az ingyenes alkalmazást itt.

ElőnyökHiány
A legjobb 3D-s illusztrációk-
Különböző formátumok kompatibilisek az összes Android-nal-

8. Háttérképek

Háttérképek egy Google alapértelmezett alkalmazás, amely általában azonnal elérhető az Android-eszközön. Közvetlenül a Google-lal csatlakozva könnyedén kereshet és azonosíthat képeket későbbi háttérképként történő felhasználásra.

Az ingyenes Wallpaper alkalmazást itt töltheti le.

ElőnyökHiány
A Google alapértelmezett alkalmazása-
A felhasználó biztonsága garantált-

9. Cool háttérképek

Cool háttérképek Az ApkVenue egy olyan alkalmazás, amelyet meg kell látogatnia, ha különféle hűvös háttérképgyűjteményeket keres. Miért? Az alkalmazás nevéből tudni kell kitalálni a tartalmát, igaz?

Mesterséges alkalmazás fejlesztő Ez a Squarenotch nevű több mint 70 képkategóriát kínál, amelyekben ezernyi jó háttérkép található a választott kategória szerint.

Gyere, szerezd be az ingyenes alkalmazást itt.

ElőnyökHiány
70+ kiválasztott háttérkép kategória-
Könnyű alkalmazást tartalmaz-

10. Háttér

Vissza azoknak, akik a legjobb képminőségű és felbontású háttérképeket szeretnék, Háttér a legjobb háttérkép alkalmazás, amely képes erre válaszolni.

Ez az alkalmazás exkluzív képek ezreit kínálja, amelyek mindigfrissítés időszakonként az Ön számára. Különösen, ha olyan ember vagy, aki gyakran cserél háttérképet.

Az alkalmazásban feltöltheti saját háttérképét is a közösségbe. Élvezheti a prémium háttérképeket és funkciókat is, ha feliratkozik a verzióra Pro.

Az alkalmazást innen töltheti le.

ElőnyökHiány
Hatalmas választék a legmagasabb minőségű háttérképekbőlElőfordul, hogy van egy hiba a pro verzióra való frissítéshez
Elérhető háttérképkészítő közösség-

Egyéb háttérkép-alkalmazások ...

11. HD háttérképek, 4K hátterek

A következő ott van HD háttérképek, 4K hátterek. Hűvös háttérkép-alkalmazás, amely több ezer HD-től 4K-ig terjedő háttérképet biztosít.

Készüljön fel arra, hogy az okostelefon képernyője szuper tiszta legyen az alkalmazás hűvös háttérképei miatt.

Töltse le ingyen HD háttérképeit, 4K háttereit!

ElőnyökHiány
A legjobb háttérképminőség-
Több ezer kép áll rendelkezésre háttérképként-

12. A legjobb QHD háttérképek

Legjobb háttérkép QHD azoknak, akik a legjobb háttérképgyűjteményt keresik a legjobb képminőséggel.

Ne aggódjon, nem kell tartania a képek elfogyásától, mert ez a legjobb háttérkép-alkalmazás több ezer, rutinszerűen használt képet biztosít.frissítés.

Tegyük jobbá a mobiltelefon háttérképét a Best Wallpaper QHD letöltésével.

ElőnyökHiány
Képek ezrei maradnakfrissítés-
A legjobb háttérképminőség-

13. Anime X háttérkép

A Naruto, a One Piece és a különféle egyéb animék szerelmese vagy? Természetesen a legjobb anime képet akarja háttérképként használni, igaz?

A legjobb anime témájú háttérkép alkalmazás Anime X Háttérkép ez a válasz. Több ezer, a legjobb minőségű háttérképet tölthet le ingyen, srácok. Ne fáradjon újra az interneten!

Itt ingyen letöltheti az alkalmazást, srácok.

ElőnyökHiány
Hűvös anime képek ezrei-
Anime karakterek képei, amelyek folyamatosan frissülnek-

Már rendelkezik az alkalmazással, de nem tudja, melyik anime háttérképet szeretné használni?

Ahelyett, hogy összezavarodna, jobb, ha megismeri a legmenőbb anime téma háttérkép ajánlásait ebben a cikkben.

14. Lányos háttérkép

Most, ha az alkalmazás Lányos Háttérkép ez azoknak megfelelő, akik szeretik az édes és vicces dolgokat. Több mint 100 legmagasabb minőségű háttérkép közül választhat.

Nem csak HD háttérképeket, de aranyos 3D háttérképeket is találhat! Az alkalmazás összes háttérképét ingyenesen letöltheti.

Gyere, töltsd le a Csajos háttérképet, hogy kedvesebb legyen a mobilod háttere!

ElőnyökHiány
HD és 3D minőségű ingyenes aranyos háttérképekRózsaszínű tapéta uralja
Takarítsa meg az akkumulátort, ha használja-

15. Walpy

Nos, ha Walpy Ez a legjobb tapéta alkalmazás azok számára, akik valóban indie gyerekek. Ennek oka az, hogy kap egy városi koncepció háttérképet HD minőségben.

Ennek az alkalmazásnak van egy olyan funkciója is, amely minden alkalommal megváltoztatja a háttérképet, amikor a mobiltelefon Wi-Fi-re vált, az akkumulátor töltése közben és amikor tétlen.

Ez minden nap új háttérképet kap, anélkül, hogy lemerítené a mobiltelefon akkumulátorát. Gyere, töltsd le itt a Walpy alkalmazást, srácok!

ElőnyökHiány
HD minőségű ingyenes háttérképekAz automatikus változtatás funkció néha tartalmaz hibákat
Nem lemeríti az akkumulátort-

16. Minimalista háttérképek

Szereted az egyszerű, de figyelemfelkeltő háttérképeket? Nincs semmi baj a minimalista háttérkép letöltésével, amely e minimalista és esztétikus háttérkép gyűjteményét kínálja.

Nem csak, de léteznek minimalista háttérképek is, amelyek teljes kategóriákkal rendelkeznek, kezdve az absztrakt, anime, ételek, játékok, szerelem, filmek és másoktól. Töltse le a minimalista háttérképeket itt!

ElőnyökHiány
HD minőségű ingyenes háttérképekSzámos háttérkép van fizetve
Nem lemeríti az akkumulátort-

17. AmoledPix

Jó hír az AMOLED képernyős okostelefon-felhasználók számára, most élvezheti a kifejezetten AMOLED-képernyőkhöz tervezett hűvös HD háttérképeket.

Nagy felbontású és széles képválasztékkal nem csoda, hogy az AmoledPix az egyik legjobb háttérképalkalmazás. Valójában az alkalmazás fejlesztője minden nap frissíti új háttérképekkel. Töltse le az AmoledPix alkalmazást itt!

ElőnyökHiány
HD minőségű, ingyenes háttérképek, AMOLED képernyőkhözRengeteg reklám az alkalmazásban
Nem lemeríti az akkumulátort-

Ez az hűvös háttérkép alkalmazás-ajánlások az Android-on amelyet akkor kell használnia, ha szuper hűvös okostelefon-hátteret szeretne kapni.

A fenti alkalmazások közül melyiket szeretné vagy használta? Vannak más alkalmazások, amelyek szerintetek érdemesek ajánlásra? Ne felejtsd el elmondani a megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.