pubg mobil rangrend bronzból - hódító

Ez a legteljesebb rangsor a PUBG Mobile számára, a Bronz a Hódítóhoz. Gyerünk, nézd meg most PUBG rangodat!

PUBG Mobile az egyik olyan harci játék, amelyet az Android jelenleg népszerű az indonéz játékosok körében.

Ez a játék korábban nagy sikereket ért el felület PC és Xbox táblagépek. A többi versenyképes mobil játékhoz hasonlóan a PUBG Mobile rangsorolási rendszerrel is rendelkezik.

A kasztok felosztása mellett a rangsorolási rendszer a játékosok lelkesedésének további ösztönzése érdekében is működik. De tudsz már a PUBG Mobile Rank rendelési rendszerről?

Mielőtt a rangot megnyomná, jobb, ha megnézi az ApkVenue alábbi cikkét a PUBG Mobile rangsorolási rendszerről, valamint annak elérésének követelményeiről. Nézd meg!

Rangsorolási rendszer a PUBG Mobile-ban

A PUBG Mobile, különösen klasszikus módban, három játékmódot kínál, Szóló, Duó, és Osztag amelynek megvan a maga rangja vagy rangja. A számítások a PUBG Mobile fő játékoldalának Rang menüjében is láthatók.

Legalább most a PUBG Mobile 4 ranggal rendelkezik, nevezetesen a teljes rangsor, a túlélési rangsor, az ölési rangsor és a szezon rangsor.

  • Teljes rangsor, a játékos játék közbeni teljes teljesítménye alapján beállítva, a túlélési osztályzattól, az ölési minősítéstől a túlélési időig.
  • Túlélési rangsor, a veszteségekhez viszonyítva megszerezhető győzelmek száma alapján. Itt a számítási pontok a Win Ratio és a Total Win értékekből indulnak ki.
  • Kill Rating, nagyon alkalmas a játékosok számára visz akik sok gyilkossági küldetést hajtanak végre a játékban. Ezt a legtöbb ölés, a K / D arány és az összes ölés alapján számítják ki.
  • Évad értékelése, a játék minden évadban nyújtott teljesítménye alapján számítva, a PUBG Mobile egyes módjainak eredményeitől függően.

Akkor mi a PUBG Mobile rendszere és rangsorrendje? Megegyezik-e a Mobile Legends rangsorával? Maradj velünk, jó?

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A rangsor / rangsor PUBG Mobile teljes listája

Látta az egyes szakaszok rangjának kiszámítását, ahogy Jaka fentebb kifejtette. Természetesen a Solo, a Duo és a Squad módokon kívül még vannak más számítások, amelyek jobbá teszik rangját a PUBG Mobile játékban.

Akkor mi a rangsor a legjobb battle royale játékban? Ahelyett, hogy kíváncsi lennénk, itt vannak PUBG Mobile sorrend teljesen.

Lövöldözős játékok Tencent Mobile International Ltd. LETÖLTÉS

1. Vér bronz (bronz)

A legalacsonyabb rang és a PUBG Mobile játék kezdete. Ikon Bronz rang továbbra is Pan fegyvert használ közelharc a legjobb ebben az egy játékban.

A rangsor Bronze PUBG Mobile
V. bronz - IV. Bronz - III. Bronz - II. Bronz - I. bronz

2. Hajthatatlan ezüst (ezüst)

Továbbá a játékosok feljuthatnak a második helyre, vagyis rang Ezüst fegyverrel ábrázolva. Igen, maga a fegyver mondható kiinduló fegyvernek a PUBG Mobile-ban.

A rangsor Silver PUBG Mobile
Ezüst V - Ezüst IV - Ezüst III - Ezüst II - Ezüst I

3. Hősi arany (arany)

A középkategóriás játékosok számára biztosan megtalálja Arany rang benne. Ezt a rangot sörétes puska írja le, amely hatékony fegyver a közelharcban.

Az arany PUBG Mobile rangsora
Arany V - Arany IV - Arany III - Arany II - Arany I

Egyéb PUBG Mobile Rank / Rank Order

4. Kemény platina (platina)

A következő PUBG Mobile rangsor ott van Platina rang amelyet általában már profi játékosok töltenek be. A leíró fegyverhez természetesen létezik egy UMP, amelyet az ApkVenue is gyakran használ.

A rangsor Platinum PUBG Mobile
Platinum V - Platinum IV - Platinum III - Platinum II - Platinum I

5. Halhatatlan csillaggyémánt (gyémánt)

Ha elérted ezt a rangot, úgy tűnik, hogy nagyon jó vagy a PUBG Mobile játékában. Nos, csak illik, hogy az AKM és az M16A4 ikonokká váljon rang Gyémánt.

A rangsorban a Diamond PUBG Mobile
V gyémánt - IV. Gyémánt - III. Gyémánt - II. Gyémánt - I. gyémánt

6. Dicsőség korona (korona)

El lehet mondani, rangú Korona hogy a PUBG Mobile játékban a legmagasabb helyre kerüljön ebben az időben. Nem csoda, hogy ez lett a Kar98k ikon, az egyik legbetegebb mesterlövészfegyver ebben a játékban.

A sorrend Crown PUBG Mobile
V. korona - IV. Korona - III. Korona - II. Korona - I. korona

7. Szuper ász (ász) és a háború legyőzhetetlen istene (hódító)

Randizni rang Szuper Ász (Ász) vagy A háború legyőzhetetlen istene (hódító) a PUBG Mobile játék első helyezettje lett. Hú, általában isteni játékosokkal van tele!

Nos, így lehet megszerezni a teljes PUBG Mobile rangot és rangot. Tehát siessen, és szerezze be a legjobb pontszámot a bejutáshoz ranglistán legjobb játékos ebben a játékban.

Eh igen, milyen rangban vagy magadban, banda? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is PUBG Mobile vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.