A vonal kijelentkezésének legegyszerűbb módja mobiltelefonokon és számítógépeken (2020-as frissítés)

Szeretné tudni, hogyan lehet kijelentkezni a LINE-ből a csevegés törlése nélkül? Az alábbiakban követheti a vonal kijelentkezését az Android telefonokon, iPhone-okon és PC-ken az ApkVenue webhelyről.

Szeretné tudni, hogyan lehet kijelentkezni a LINE-ból mobiltelefonon vagy számítógépen az alkalmazás törlése nélkül? Ez a szinte lehetetlennek hangzó dolog kiderül, hogy könnyen elvégezhető.

Ki szeretne jelentkezni a LINE Messenger alkalmazásból, mert lóg? Egy ideig elkerüli a kapcsolatot a LINE-val valakivel, így ideiglenesen ki kell jelentkeznie a LINE-ból?

A LINE érdekes és vicces matricatulajdonságai miatt sok ember számára népszerű lehet, de mindenképpen vannak olyan dolgok, amelyek miatt ki kell jelentkeznie a LINE-fiókjából.

Ha azt szeretné tudni, hogyan lehet kijelentkezni a LINE-fiókból a készüléken, az tökéletes! Az ApkVenue ezúttal teljes körűen megvitatja, hogyan lehet kijelentkezni a LINE-ból az alkalmazás törlése nélkül!

Hogyan lehet kijelentkezni a LINE-ról minden eszközre, könnyedén

A LINE Messenger elérhető Androidra, iPhone-ra és számítógépekre is! Ez a csevegőalkalmazás valóban sok, és sokan szeretik!

Annak ellenére, hogy nagy a kereslet, ez az alkalmazás köztudottan meglehetősen nehéz mobiltelefonon futtatni a sok szolgáltatása miatt.

Egyél, te tudnia kell, hogyan lehet kijelentkezni a LINE-ból egy mobiltelefonon vagy akár egy számítógépen, így amikor a program elég nehéznek érzi magát, ideiglenesen bezárhatja anélkül, hogy törölnie kellene.

Elvileg ez az egyetlen alkalmazás nem nyújt lehetőséget a menüből való kijelentkezéshez, de egy kevéssel csípések az ApkVenue oldalról egyszerűen kijelentkezhet a LINE-ból.

Hogyan lehet kijelentkezni a LINE-ből a csevegések törlése nélkül

Nemcsak a LINE, más csevegőalkalmazások, például a WhatsApp, általában törlik a beszélgetés adatait, amikor a felhasználó kijelentkezik az alkalmazásból.

Röviden: nincs lehetőség a LINE kijelentkezésére az alkalmazás törlése nélkül. De te mentheti beszélgetéseinek biztonsági másolatait a mobiltelefonjára vagy a LINE speciális adathordozóira.

Azáltal, hogy biztonsági mentés először a beszélgetés adatait emlékezetes és nem akarja, hogy töröljék menthetők.

Akkor hogyan kell csinálni biztonsági mentés LINE beszélgetési adatok? Vessen egy pillantást az ApkVenue cikkére, amely kifejezetten ezt a trükköt tárgyalja.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet kijelentkezni a LINE Androidról

Ellentétben a közösségi média alkalmazásokkal, mint a Facebook vagy a Twitter, hogyan lehet kijelentkezni a LINE-n az alkalmazáson belül nem végezhető el a.

Hogyan lehet kijelentkezni a LINE-ból ezen az Androidon használja ki az Android rendszer hiányosságait hogy az alkalmazás úgy nézzen ki, mintha csak letöltötte volna.

A módszer nagyon könnyen elvégezhető. A következő lépéseket kell tennie a LINE-fiókból való kijelentkezéshez:

1. lépés - Lépjen be a Beállítások menübe

A LINE-ből való kijelentkezéshez először lépjen be a Beállítások menübe. Akkor válassza Telepített alkalmazások.

Az ApkVenue megpróbálta kinyomtatni a LINE-t a Xiaomi mobiltelefonjain ehhez a cikkhez, és természetesen az összes többi androidos telefonon is működik.

2. lépés - Adatok törlése a vonal kijelentkezésének módjaként egy Android telefonon

Keresse meg és válassza ki a LINE alkalmazást az adatok törléséhez, majd válassza a menüt Adatok törlése.

A többi androidos nézet eltérhet, de lépésenként nagyjából megegyezik.

3. lépés - Ellenőrizze az adatok törlését

Ha van Adatok törlése / adatok törlése LINE, akkor amikor újra megnyitja a LINE alkalmazást, akkor azKijelentkezés

Hogyan lehet kijelentkezni a LINE-ról az iPhone-on

Ha tudni szeretné, hogyan kell kijelölni az iPhone-on a LINE-t eltávolítás nélkül, akkor ez a lényeg eddig nem lehet megtenni.

Az egyetlen mód az iPhone-on való kijelentkezéshez az alkalmazás törlése. Az iPhone egyik hátránya az nincs rendszer adatok törlése mint az Androidon.

Tehát, hogy kijelentkezhessen a LINE eszközről az iPhone készülékén, csak erre van szüksége eltávolítás először az alkalmazást, majd te telepítse újra menjen vissza és jelentkezzen be a szokásos módon.

A zártabb iOS rendszer kombinációja, amely nem választhatja ki, hogyan lehet kijelentkezni a LINE-ból egy iPhone HP készüléken, lehetetlenné teszi az iPhone-felhasználók számára az alkalmazás törlése nélküli kijelentkezést.

Hogyan lehet kijelentkezni a LINE-ről a PC-n

Annak érdekében, hogy a felhasználók könnyebben hozzáférhessenek az általuk létrehozott csevegőszolgáltatásokhoz, a LINE kiadta alkalmazásának PC-s verzióját is.

A LINE PC egy hasonló karakterű program kiterjesztés miattad egyszerre használhatja a LINE-t PC-n és mobiltelefonon, anélkül, hogy ki kellene jelentkeznie az egyik eszközön.

Az Android vagy iPhone mobiltelefonon történő kijelentkezés módjától eltérően A LINE PC-felhasználók könnyedén kijelentkezhetnek mert ez az opció elérhető a programban.

A LINE PC-ről való kijelentkezéshez nagyon egyszerű lépéseket kell tennie. Itt vannak a teljes lépések.

1. lépés - Kattintson a hárompontos logóra

Kattintson a gombra hárompontos logó a LINE for PC bal alsó sarkában.

2. lépés - Kijelentkezés a LINE-fiókból a PC-ről

Ezután csak ki kell választania a menüt Kijelentkezés már ott is elérhető. Kész! Nagyon könnyű, igaz?

Ez volt a kijelentkezés módja a LINE számára, amelyet Androidon, iPhone-on és PC / Laptopon is megtehet.

Nagyon egyszerű, igaz? Egy ideje csendes, most, mert a LINE-t ki van jelentkezve?

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is LINE Messenger vagy más érdekes cikkeket a Naufal.