mi a fastboot? ez a teljes magyarázat és funkció

Ha feltörni szeretné androidos mobiltelefonját, először ismerje meg a meglévő eszközöket, amelyek közül az egyik a Fastboot. Mi a Fastboot? Itt megtalálja a választ!

Bizonyára a legtöbb Android-felhasználó tudja, hogy az operációs rendszer Mobil készült Google ezt tetszés szerint testre szabhatják. Mielőtt azonban elvégezné a testreszabást egy Android mobiltelefonon, tudnia kell azt is eszközök benne van, egyikük Fastboot mód.

Így, mi a Fastboot az Androidon? Általánosságban elmondható, hogy a Fastboot egy olyan eszköz az Android rendszeren, amellyel módosíthatja az Android fájlrendszerét. Gyerünk, tudj meg többet.

  • 5 pontos módszer a Samsung mobiltelefonok hitelességének ellenőrzésére
  • Az XAPK |. Telepítésének legkönnyebb és leggyorsabb módja Androidon és laptopon is használható!
  • Hogyan lehet eltávolítani a rejtett Keyloggert az Android rendszeren

Mi a Fastboot?

Magán az Android eszközön egyszerűen nincs Helyreállítási mód és letöltési mód csak, de vannak úgynevezett eszközök is Fastboot mód. Sajnos nem minden Android-eszköz rendelkezik ezzel az eszközzel.

Nos, a részletekről mi a Fastboot, nézzük csak meg az alábbi JT írást!

A Fastboot Mode meghatározása

A Fastboot mód a az Android rendszeren található eszközök amihez lehet használnivaku partíciók Androidon, tedd felépülés, végezzen frissítéseket firmware, és mások. Ez úgy történhet, hogy parancsokat ad meg a számítógép parancssorán vagy az Android terminálján keresztül.

Vagy azt is mondhatnánk, hogy a Fastboot egy protokoll, amely erre használható villogtassa újra a partíciót androidos okostelefonon. Maga a Fastboot eszköz általában jár Android SDK (szoftverfejlesztő készlet) ami alternatívája annak Helyreállítási mód telepítések és frissítések végrehajtására.

A Fastboot Mode funkciói

Mint a JT fentebb említette, maga a Fastboot különféle igényekre használható fel egy Android mobiltelefonon. Valójában a Fastboot Mode is használható, mint a helyreállítási mód eszköz ugyanazzal a funkcióval. Itt van néhány Fastboot Mode használhatóság:

A Fastboot Mode funkciók Androidon
Villogó rendszerfrissítés
Villogó egyéni helyreállítás
Flashesítse a rendszerbetöltőt
A kernel villogása
Állítsa vissza a nandroidot
Cserélje ki a képernyőt
Adatok törlése
Gyorsítótár törlése
A rendszer törlése / formázása
Adatok törlése / formázása
A gyorsítótár törlése / formázása
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet belépni a Fastboot módba

Kétféle módon lehet elérni a Fastboot módot, nevezetesen a használatával Parancs vagy használja fizikai gomb az okostelefonon található. Nos, itt van, hogyan:

Lépjen be a Fastboot módba parancs segítségével

  • Készítsen elő egy már aktivált okostelefont USB hibakeresési mód és OEM feloldása.

  • Készítsen elő egy USB-kábelt és egy laptopot, amelyre telepítve van az ADB Installer és az USB Driver.

  • Csatlakoztassa az okostelefont a számítógéphez, majd írja be a mappát c: \ adb

-Nyomja meg a gombot Shift + jobb klikk a mappa üres részén, és csavarja be Itt nyissa meg a parancsablakot vagy Itt nyissa meg a PowerShell ablakot.

  • Amikor megjelenik a Parancssor, írja be a következőt:adb eszközök', hogy megbizonyosodjon arról, hogy eszköze ADB módhoz csatlakozik-e vagy sem.
  • Amikor az eszközök csatlakoztatva vannak, írja be a következő parancsot:adb reboot bootloader", majd írja be újra"gyorsboot eszközök'

  • Voilaaaa, az okostelefon Fastboot módba lépett.

Belépés Fastboot módba fizikai gombokkal

Kombinációt használhat arra vonatkozóan, hogy miként lehet manuálisan belépni a Fastboot módba, például egy fizikai gombra Bekapcsológomb + Hangerő csökkentése vagy Hangerő növelése, az okostelefon márkájától függően. Ha azonban okostelefonja jó állapotban van Bootloader zárolása, biztos, hogy a Fastboot mód elérésének módjai nem érvényesek.

Nos, ez a magyarázat mi a Fastboot Android okostelefonok használatával együtt. Ha tippekre van szüksége az Android okostelefonokkal kapcsolatban, megtalálja azokat a JalanTikus weboldalon. Az egyik olyan, mint a Bootlop legyőzésének 5 módja egy Android mobilon című cikk.